פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים מחבר חלונות 7 זמינה כרגע רק למי שיש MSDN או Technet. לא ניתן לרכוש גרסה שלה מחנויות עדיין.כמו כן עדיין מותר להתקין את הRC שמיקרוסופט פרסמו עם אחד מהמפתחות שלהם.בקשר להאם כדאי להתקין, אני עובד איתה כבר הרבה מאוד זמן ואני בכלל לא מתגעגע לאקס פי או לvista. כל פעם שאני נדרש לעבוד על המערכות הישנות יותר אני סובל מהממשק הנחות שלהן. אין ספק שהשקיעו מאוד בלהפוך את 7 לשימושית יותר ונוחה יותר.
פורסם 2009 בספטמבר 1516 שנים חלונות 7 זמינה כרגע רק למי שיש MSDN או Technet. לא ניתן לרכוש גרסה שלה מחנויות עדיין.כמו כן עדיין מותר להתקין את הRC שמיקרוסופט פרסמו עם אחד מהמפתחות שלהם.בקשר להאם כדאי להתקין, אני עובד איתה כבר הרבה מאוד זמן ואני בכלל לא מתגעגע לאקס פי או לVISTA. כל פעם שאני נדרש לעבוד על המערכות הישנות יותר אני סובל מהממשק הנחות שלהן. אין ספק שהשקיעו מאוד בלהפוך את 7 לשימושית יותר ונוחה יותר.*תיקון
פורסם 2009 בספטמבר 1516 שנים איזה WIN כדאי להתקין על המערכת הבאהPENTIUM D 2.8GHZ2.5GB זכרוןלוח אם ABIT I-N73HD
פורסם 2009 בספטמבר 1616 שנים שלוםבקרוב אני קונה מחשב חדש ואני כנראה יעבור ל-Win 7, ואז התחלתי להתלבט אם ללכת על 32 או 64 ביט..רציתי לשאול, יש סיבה לא להתקין 64 ביט ?אין לי מושג לגבי ההבדלים(חוץ מההבדל הקטן עם הזכרון..) כך שדיי אין לי מושג כרגע..תודה מראש
פורסם 2009 בספטמבר 1616 שנים ^^^ יש סיבה לא להתקין 64 ביט ?אם אתה משתמש בתוכנות ישנות או בכאלה שדורשות 32bitאין לי מושג לגבי ההבדלים(חוץ מההבדל הקטן עם הזכרון..) כך שדיי אין לי מושג כרגע..יש לך שאלות ותשובות בראש הפורום - סטיקיקח מערכת 64bit כי זה לטווח הרחוק (אתה עלול להשאר איתו 5 שנים) לכן לדעתי 64bit יותר משתלם כי כבר כיום רוב הבעיות התאימות והדריברים נפתרו
פורסם 2009 בספטמבר 1616 שנים זה מה שחיפשתי כל הזמן, השוואה בין xp לבין vista לבין win7. וכמה מפתיע, כמו שאמרתי XP יותר טובה. בדגש על המשחקים. http://www.testfreaks.com/blog/information/windows-xp-vs-vista-vs-7
פורסם 2009 בספטמבר 1716 שנים מחבר זה מה שחיפשתי כל הזמן, השוואה בין xp לבין vista לבין win7.וכמה מפתיע, כמו שאמרתי XP יותר טובה. בדגש על המשחקים.http://www.testfreaks.com/blog/information/windows-xp-vs-vista-vs-7הם לא עשו שם בדיקה לאף משחק.ולא, 3Dmark לא מהווה דוגמא טובה למשחקים. זה בנצ'מרק סינטטי ולרוב הוא לא תואם את המציאות. לויסטה בכלל יש גרסה שונה לגמרי שלו שנקראת 3DMARK vantage והיא זאת שצריך להריץ על המערכות החדשות יותר.
פורסם 2009 בספטמבר 1816 שנים 3DMARK לא מהווה שום מדד לביצועים, אצלי כל המשחקים פועלים ב7 בדיוק או בXP או טוב יותר, לעומת VISTA שכאשר יצאה הייתה זוועה וגם הדרייברים לא היו טובים, הסיפור עם 7 הוא אחר.
פורסם 2009 בספטמבר 2516 שנים קניתי מחשב חדש ואני רוצה לדעת - איזו מערכת הפעלה כדאי לי להתקין?זה המפרט:Q8400Arctic Cooling Freezer 7 ProGigabyte GA-EP43-UD3LKingston 2GB DDR II 800 X 2Gigabyte HD 4850Seagate 500GB ST3500418ASצורב LGSeaSonic 500W Bronze Series Active PFC 12cm Fan PSU s12II-500CoolerMaster CM 690 Black ATX Case No PSU
פורסם 2009 בספטמבר 2616 שנים הבעיה שלפי מה שהבנתי, הגירסה הסופית תצא רק עוד חודש ועדיין יש באגים במערכת. ועוד בעיה, הגירסה תיסגר ב-2010 ואז אני אצטרך לפרמט... ובגלל ש-VISTA דיי... SUCKS, אז חשבתי אולי להתקין XP ולעבור ל-WIN 7 כשתצא הגירסה הסופית. למרות שזה יהיה כאב ראש לפרמט.
פורסם 2009 בספטמבר 2616 שנים הבעיה שלפי מה שהבנתי, הגירסה הסופית תצא רק עוד חודש ועדיין יש באגים במערכת. ועוד בעיה, הגירסה תיסגר ב-2010 ואז אני אצטרך לפרמט... ובגלל ש-VISTA דיי... SUCKS, אז חשבתי אולי להתקין XP ולעבור ל-WIN 7 כשתצא הגירסה הסופית. למרות שזה יהיה כאב ראש לפרמט. ויסטה מערכת הפעלה מצויינת! המעבר מויסטה ל- WIN 7 כמעט ולא מורגש, לעומת XP ל- WIN 7. ואגב אני עובד על בילד 7100 של WIN7, וכמעט ולא נתקלתי בכלל בבאגים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.