פורסם 2009 ביוני 2516 שנים אבל למה אולטימייט? בזבוז כסף לרוב הגדול של האנשים.אכן.Home premium מתאימה הרבה יותר לרוב המשתמשים הביתיים.ומחירה הגיוני יותר.
פורסם 2009 ביוני 2516 שנים אבל למה אולטימייט? בזבוז כסף לרוב הגדול של האנשים.כי לרוב המשתמשים הישראליים זה לא באמת בזבוז כסף..
פורסם 2009 ביוני 2616 שנים אבל למה אולטימייט? בזבוז כסף לרוב הגדול של האנשים.יש לי XP מקורימה שאני מתלבט אם זה ויסטה או WIN7בכל מקרה אני לא אקנה , אם אני אשמתמש בויסטה אני אוריד
פורסם 2009 ביולי 616 שנים בכל מקרה לא ויסטה... עבדתי שנים עם אקס פי, ואז יצא הבטא ל7 ומאז אני על 7 במחשב ומרוצה יותר טובה מאקס פי.קניתי לפני שבועיים נייד חדש שבא עם ויסטה, נייד יותר חזק מהמערכת בבית.זאת מערכת הפעלה כזאת עילגת שבא לי לבכות! לא יציבה, כל כך איטית לעומת ה7! לפחות קיבלתי סידיקי מקורי ואני אנצל את זה בשביל גרסת שדרוג לווינדוס 7 שתהיה זולה יותר.בקיצור תשארו עם האקס פי עד ששבע תצא שזה אוטוטו
פורסם 2009 ביולי 616 שנים בכל מקרה לא ויסטה... עבדתי שנים עם אקס פי, ואז יצא הבטא ל7 ומאז אני על 7 במחשב ומרוצה יותר טובה מאקס פי. קניתי לפני שבועיים נייד חדש שבא עם ויסטה, נייד יותר חזק מהמערכת בבית. זאת מערכת הפעלה כזאת עילגת שבא לי לבכות! לא יציבה, כל כך איטית לעומת ה7! לפחות קיבלתי סידיקי מקורי ואני אנצל את זה בשביל גרסת שדרוג לווינדוס 7 שתהיה זולה יותר. בקיצור תשארו עם האקס פי עד ששבע תצא שזה אוטוטו שטויות... כבר הוכח שמערכת WIN 7 כמעט זהה למהירות של ויסטה. ויציבות...? בהשוואה ל- XP
פורסם 2009 ביולי 616 שנים מה אכפת לי מה הוכח ומה לא, בתור אחד שמשתמש ב7 ובויסטה, נורא קשה לי עם הויסטה.אולי אצל מי שבדק נראה לו שויסטה באותה מהירות אבל אותי זה מחרפן להתמש בויסטה.
פורסם 2009 ביולי 616 שנים אתה מודע לזה שזה פשוט לא נכון?לא, זה עובד על אותו KERNEL... אז הם הורידו פה שיפצו שם, זה וויסטה לייט...
פורסם 2009 ביולי 716 שנים כמובן שלא מדובר במערכת הפעלה שנכתבה מאפסלא עושים את זה כל שנתייםזאת עדיין מערכת הפעלה מספיק שונה מויסטה בשביל ואם היית משתמש בשניהם מספיק גם היית מרגיש את זה
פורסם 2009 ביולי 716 שנים יש לי את שתיהן מותקנות (VISTA 64 ו7 32) בגלל שיש איזו תוכנה שאני עובד איתה שלא מגיע עם תמיכה ב64BIT,לי הן מרגישות אותו דבר רק הממשק שונה קצת,הם עשו לדעתי טריק יפה אם זה ממש מרגיש לך כמו מערכת חדשה...
פורסם 2009 ביולי 716 שנים יש לי את שתיהן מותקנות (VISTA 64 ו7 32) בגלל שיש איזו תוכנה שאני עובד איתה שלא מגיע עם תמיכה ב64BIT,לי הן מרגישות אותו דבר רק הממשק שונה קצת,הם עשו לדעתי טריק יפה אם זה ממש מרגיש לך כמו מערכת חדשה...סלח לי, אבל די לברבר שטויות.רוב האנשים, כמוך, חושבים שאם השינוי הקוסמטי מינורי אז זו אותה מערכת.אין לך מושג (ולי אין כרגע זמן להרחיב לך) כמה ה"מתחת למנוע" שופר ב 7.יציבות, מהירות, קלילות...יותר מויסטה.יותר תאימות, יותר ביצועים - בצורה ניכרת!אז וואלה, גם ב 7 ה START עגול...קטעים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.