פורסם 2008 במאי 2317 שנים לסיכום...............עדיף ויסטה -----------אבל!!!!!!!--------------בשנת 2009 תיצא מערכת חדשה כבר שחכתי את השם שלה אז זה לא קזה קריטי עכשיו!!
פורסם 2008 במאי 2317 שנים השם שלה לא כזה מסובךwindows 7הייתה בעבר את vienna אבל MS זרקו את הרעיון וחתכו דוך ל7ואני בספק אם היא תצא ב2009
פורסם 2008 במאי 2417 שנים ^^^ווינדוס 7 הוא ווינדוס Viennaהיה פעם Vienna ממש ישנה, שלא ממש פיתחו אותה, עזבו אותה ואחרי מיספר שנים אחרי התחילו לפתח אותה, ויקראו לה ווינדוס 7 בסוגריים Viennaכי היא מבוססת עלייה.בכול אופן אני מעדיף Xp מהיר יעיל ומעולה לשימוש גיימרים וגם לשרתים.
פורסם 2008 במאי 2417 שנים איפה אתה חי?וויאנה הייתה אמורה להיות גרסאת רענון של ויסטא (היו אמורים להוציא גרסאת רענון פעם בשנה)ואז הם עזבו את הרעיון של גרסאות רענון וקבעו שהם עושים ווינדוס חדשhttp://en.wikipedia.org/wiki/Windows_Vienna
פורסם 2008 במאי 2417 שנים ^^^וואלה טוב לדעת, למה זה שונה ביכלל ממקור שקראתי.תודה בכול מיקרה.אהה ודיברתי על Venna שהייתה פעם משהו בין הווינדוס 98 ל-Xp לא בטוח לא ממש זוכר שאותה הפסיקו לפתח.אתה יכול לחפש יש סירטון אחד שלה.
פורסם 2008 במאי 2417 שנים על זה בכלל לא שמעתי Oםבכל מקרה מערכות הפעלה לא היו בדיוק הדבר שהכי התעניינתי בו אז
פורסם 2008 במאי 2417 שנים windows7/vienna/blackcomb איך שאתה רוצה לקרוא להMS אומרים 2009 אבל לדעתי אין סיכוי שאפשר להוציא משהו נורמלי ב2009
פורסם 2008 במאי 2417 שנים הם כבר נוטשים את הויסטה?רק מוכיח שהיא כישלון.תמיד היו מוציאים ווינדוס חדש תוך שנה-שלוש, רק עם הXP זה לקח כ"כ הרבה זמן (חמש שנים).
פורסם 2008 במאי 2417 שנים השתמשתי בויסטה כבר יומיים והחוייה היא פשוט משהו לא מהעולם הזה. כל הממשק של הAERO גורם לך להרגיש בעולם אחר לגמריי. לא היו לי שום מסכים כחולים/בעיות תאימות/באגים/תקלות/כל דבר אחר שתרצו. אני באמת לא רואה מה הבעיה בויסטה, לפחות בינתיים.
פורסם 2008 במאי 2417 שנים השתמשתי בויסטה כבר יומיים והחוייה היא פשוט משהו לא מהעולם הזה. כל הממשק של הAERO גורם לך להרגיש בעולם אחר לגמריי. לא היו לי שום מסכים כחולים/בעיות תאימות/באגים/תקלות/כל דבר אחר שתרצו. אני באמת לא רואה מה הבעיה בויסטה, לפחות בינתיים. קוראים לזה תופעת העדר.ת'אמת מאז SP1 אני מאוד מרוצה, לא חושב בכלל לחזור ל-XP נראה משהו מימיי הביניים.
פורסם 2008 במאי 2917 שנים אני חזרתי לוויסטה כי לא היה לי מושג איך לסדר את הכרטיס רשת האלחוטי בלינוקס ולא היה לי כוח לזה כי באתר הרשמי שלהם לא היה אף תמיכה ללינוקס בכל מקרה וויסטה בסדר למחשבים יחסית חזקים ואני לא חושב שהיא מצוינת אבל כן בסדר למחשבים חזקים
פורסם 2008 ביוני 117 שנים קניתי מחשב חדש ואני לא יודע איזה מערכת הפעלה להתקיןהשימוש הוא בעיקר למשחקיםמפרט:q94504g DDR 800MhzTWINTECH 9800GTX 512תודה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.