עבור לתוכן

מחפשת לרכוש מחשב + ציוד הקפי לצורך עשיית מוזיקה ב-5,000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

היי! :hi:

אני מעוניינת לרכוש מחשב טוב, אך לא יקר, בסביבות ה 5,000 ש"ח. בעיקר לצורך מוזיקה...

אני עוד חובבנית, אך בעתיד ארצה להשתמש במחשב לצורך זה.. הקלטה וכו'.

לכן, אם תוכלו להציע לי מחשב עם אפשרות לשדרוג בעתיד זה יכול להיות מועיל.

אני זקוקה גם לציוד היקפי: מסך, מקלדת ועכבר (לא חובה אלחוטיים) - רמקולים כבר יש.

כמו כן, אני זקוקה לצורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי.

אין לי העדפה לחברה מסוימת.

אני מעדיפה מחשב שקט (חשוב לי במידה רבה), העיצוב פחות חשוב.

אשמח אם תוכלו להדריך אותי...

אין לי הרבה מושג בכל הנוגע למחשבים.

תודה! :xyxthumbs:

פורסם

מפרט שלם לא אוכל לתת לך,אך למיטב ידעתי מה שאת צריכה להתמקד בו זה קודם כל בכרטיס קול-כמה שיותר איכותי[במידה וזה הקלטות אולפן ופשוט כי זה חשוב]

אחרי זה את צריכה הרבה זיכרון נדיף[RAM] דבר שלא מהווה בעיה במחירים של היום -תוכנות מוזיקה עד כמה שאני זוכר צריכות הרבה ממנו,

ולאחר מכן תצטרכי הארדדיסק אחד או 2 עם כמה שיותר נפח,כשאני הייתי מציע ללכת על מערך RAID 1 [אם אני לא טועה] שמבצע גיבוי אוטומטי לעצמו(קונים 2 כוננים אבל מקבלים בדיוק מחצית הנפח כי מה שיש בכונן אחד אוטומטית נכתב גם לכונן השני)וככה במקרה של קריסה או משהו כזה לא ילך לאיבוד המידע-פחות סיכויים,כמובן שזה לא מהווה תחליף לגיבוי מסודר על עוד מדיה חיצונית כמו DOK,דיסק,הארדדיסק חיצוני שלא מחובר בקביעות למחשב.

פורסם

אני מעוניינת לרכוש מחשב טוב (אך לא יקר) בעיקר לצורך מוזיקה...

כפי שנהוג לומר כאן במקרים כאלו :

עדכני תקציב בכותרת + העדפות/שימושים בפוסט הראשון לפי חוקי הפורום - לפני שינעל!

דוגמאות כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0

פורסם

מעבד:

INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz(E8400) 1333MHz/FSB 6MB 45nm - BOX ¤986

לוח אם:

GIGABYTE GA-G33M-S2 ¤457

מסך:

SAMSUNG LCD 19" 971P 6ms DVI ¤1714

דיסק קשיח:

WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤392

צורב DVD:

SAMSUNG SH-S203B x20 SATA BLACK ¤154

זיכרון:

PQI 2048MB (1024MBX2) DDR2 800MHz CL 5 ¤229

כונני דיסקטים:

SONY 3.5 FLOPPY DISD DRIVE ¤36

כרטיס קול:

CREATIVE SOUND BLASTER X-FI XTREME AUDIO ¤307

מארז:

ANTEC P150 QUIET PC CAES + 430W PSU WHITE + ALUMINUM FRONT SILVER ¤725

קרור למארז:

GLACIALTECH 90mm CASE FAN - SILENT BLADE ENTRY BEARING 19dBA - BLACK - GT9225EBDL-1 ¤42

הרכבת מחשב:

¤75

מחיר סופי: ¤5117

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

* מעבד החזק ביותר כיום בסטוק עם TDP ופליטת חום נמוכים במיוחד + קירור סטוק שקט מאוד.

* לוח אם עם כרטיס מובנה חזק של אינטל + 4 סלוטים לזיכרונות להרחבה עתידית + תמיכה בדואל צ'אנל.

* מסך עם פאנל מעולה וארגונומיה מצויינת - מאוד לא מומלץ לקחת מסך TN תקציבי אם את יושבת הרבה מול המחשב.

קראי פה למה: http://tinyurl.com/27clct

* דיסק גדול ומשתלם. כדאי לקנות אחד נוסף למערכת ההפעלה אבל לא בתקציב והדרישות האלה (יבוא על חשבון שקט/כוח עיבוד/מסך).

לא קריטי.

* מארז/ספק חרישיים ומשתלמים מאוד. קראי פה: http://tinyurl.com/7rk6f.

ברמה אחת מעל כל השאר לטעמי, מלבד ה-P182 אחיו ה"גדול" והיקר.

* כרטיס קול טוב, אבל זו אינה המומחיות שלי - התיעצי בפורום אודיו וחזרי עם תשובות.

* די והותר זיכרון שמשאיר לך עוד 2 סלוטים פנויים להרחבה בעתיד.

כבונוס קיבלת פוטנציאל OC אדיר למרות שככל הנראה לא תזדקקי לו... שיהיה.

פורסם

בבקשה :

מארז : Cooler Master RC-690 (מאווררים : עד כ-7x120mm) - כ-415ש"ח

מארז - ערכת-השקטה : ThermalTake Noise Dampening Kit A2384 - כ-65ש"ח (מומלץ - אך לא חיוני)

ספק-כוח : FSP 400-PNR 400W - כ-180ש"ח

לוח-ראשי : Gigabyte GA-G33M-DS2R G33/ICH9R+GMA_X3100-Based - כ-560ש"ח (כולל תמיכה חומרתית ב-RAID, וקבלים פולימריים בלבד לשיפור האמינות והיציבות)

מעבד-ראשי : Intel Core 2 Duo 3.0GHz 6MB-Cache 1.33GHz-FSB 65W-TDP E8400 OEM - כ-990ש"ח

פתרון-קירור למעבד : GlacialTech Igloo 5600 w/ PWM Fan - כ-85ש"ח

כרטיס-קול : לא תחום ההתמחות שלי. ממליץ להתייעץ עם המומחים בתחום, בתת-פורום "אודיו", ולחזור לכאן עם ההמלצות שקיבלת.

זיכרון-ראשי - אפשרות 1 : 2x Kingston/Transcend/Corsair/Samsung/OCZ 1GB 800MHz CL5 - כ-250ש"ח

זיכרון-ראשי - אפשרות 2 : 2x PQI 2GB 800MHz CL5 - כ-460ש"ח

כוננים-קשיחים : 2x WD 320GB 16MB-Cache NCQ S-ATA WD3200AAKS - כ-750ש"ח (מיועדים לחלוקה למערך RAID-0 (לנתונים זמניים) ולמערך RAID-1 (למעה"פ, ולנתונים קבועים) - לשיפור ניכר בביצועי הקלטה רב-ערוצית)

כונן-תקליטורים : LG GSA-H6xNK S-ATA או Samsung SH-S203B S-ATA או Pioneer DVR-21xBK S-ATA - כ-160ש"ח

וסה"כ : החל מכ-3455ש"ח (לא כולל הרכבה או בדיקה).

- ובנפרד :

מקלדת : Logitech Value - כ-40ש"ח

עכבר : Microsoft Basic - כ-40ש"ח

צג : Viewsonic VP930b - כ-1650ש"ח

---

* ניתן כמובן להחליף את המארז/ספק-כוח בזה שהציע tmpusr (ה-Antec P150 + Antec Neo HE 430W), אלא שלא ברור אם ההשקעה הנוספת תניב תמורה שקולה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים