פורסם 2008 בפברואר 2517 שנים יש קהילות למשחקים DOD source ו-ETQW?! בישראל ושרתים שפועלים ואנשים משחקים בהם? שווה לקנות את ETQW?? ובקשר למשחק שאני מחפש כבר חודשים Discworld 1+2 אם למישהו יש מושג איך להשיג אותם?!?!
פורסם 2008 בפברואר 2517 שנים DOD זה DAY OF DEFEAT? כי אם כן אני לא זוכר שראיתי קהילה שלו בארץ.לדעתי ETQW משחק מצויין אבל הרבה לא אהבו אותו, תוריד את הדמו ותבדוק אם אתה אוהב, ראיתי הרבה שחקנים ישראלים.
פורסם 2008 בפברואר 2517 שנים אפשר להוריד את Discworld מ home of the underdogs: http://www.the-underdogs.info/downloadfile.php?file=games/d/discworld/files/discworld.zip&id=315תכין את עצמך למהירות הורדה זוחלת (יש שם גם אפשרות להוריד דרך טורנט, אולי זה יותר מהיר, אף פעם לא ניסיתי).
פורסם 2008 בפברואר 2617 שנים אני קניתי את המשחק ואין קהילה בגרוש בארץ, מצטער שקניתי את המשחק.אם אתה מחפש קהילה תנסה ב-vgames, למרות שכולם שמה ילדים קטנים עברייני מקלדת
פורסם 2008 בפברואר 2717 שנים אין קהילת DOD בארץ . היה לפני הרבה זמן וסגרו כי לא היה שחקנים.בכל אופן ל HL2DM יש עדיין קהילה מומלץ בחום.
פורסם 2008 בפברואר 2817 שנים תשנה בבקשה את הכותרת כך שתכיל את תמצית השאלות שלך.אם תחליט לעשות כך, תשלח לי הודעה והדיון יפתח מחדש.ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.