פורסם 2008 בפברואר 2517 שנים יש לי חבר שקיבל סיסמא ויוזר מחבר שלו. שניהם גולשים יחדיו על אותו ספק..איך זה יתכן? כמה אפשר על אותו אחד?בכל ספק זה ככה?זה חוקי?תודה לעונים?
פורסם 2008 בפברואר 2517 שנים איך זה יתכן? הספקית פשוט מאפשרת X מס' חיבורים בו זמניים לאותו לקוח, כלומר נותנת כתובות לחיבורים.בדיוק כמו שהן יכולות להגביל את מס' המחשבים שמתחברים בMPLS הן גם יכולות להגביל את זה, מה ההתפלאות הגדולה?ההגבלה היא בדר"כ לשני חיבורים מקבילים.לא בכל הספקיות תוכל לעשות את זה.
פורסם 2008 בפברואר 2517 שנים ולשאלת החוקיות, זה לא חוקי: ציטוטים מ-012, זה מופיע בדף שהם שולחים בהתחברותהראשונה:...שם המשתמש וסיסמת הגלישה שלך הינם אישיים ואינם ניתנים להעברה.זה מופיע ב"תנאי שירות" הסכם כללי:16.3 ... המנוי מתחייב שלא להמחות ו\או לאפשר שימוש לאחר ... אלא באחריותו ובהשגחתו.יש לי עדיין את הקישור, מקווה שהוא תקין:[url]http://www.012.net.il/about.aspx?FolderID=484〈=he[/url]משמע אסור לך למסור ל"אחרים" את הפרטי התחברות שלך.יש לשים לב שזה לא מונע מאותו מנוי להתחבר 20 פעם עם אותומשתמש, כל עוד זה לשימושו האישי ובהשגחתו. ואו, אני יכול להיות עורך דין .
פורסם 2008 בפברואר 2517 שנים לא הייתי אומר שזה "לא חוקי". זה יותר סעיף כיסוי של הספקית במקרה של ABUSE כלשהו.אתה יכול להגיד שלתת לחבר שלך את הפרטים זה באריוחתך ובהשגחתך.נראה לי שרק אם אתה מאפשר לו להתחבר במקביל באופן קבוע והוא לא משלם לספקית בעצמו, או משלם לך בנוסף אז יש פה "קייס" משפטי.הפכנו להיות פרקליטי LA ;D
פורסם 2008 בפברואר 2617 שנים יש לי חבר שקיבל סיסמא ויוזר מחבר שלו. שניהם גולשים יחדיו על אותו ספק.. איך זה יתכן? כמה אפשר על אותו אחד? בכל ספק זה ככה? זה חוקי? תודה לעונים? כבלים , ADSL ? איזו חברה ? כבר דובר על זה כאן , אני חשבתי שכולם סגרו את הפירצה הזאת ... מספר החיבורים בדרך כלל בו זמנית הוא 1 אחרת פשוט מפסידים כסף. אפשר להגדיר אחרת בתשלום ,לא כברירת מחדל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.