עבור לתוכן

כמה יעלה לי ערכת בסיס חדשה? (לוח אם, מעבד וזכרונות) עדיף לגבול ה1K.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני רוצה גם וגם. אני אמנם לא עובד כל היום על הוורד, אבל אני רוצה להיות מסוגל לכתוב עבודה בוורד. אני לא מבין מה ההבדל הגדול בין אחד לשני. אני רוצה לוח אם שיתמוך בכרטיסי מסך מתקדמים עד מחירים של 2000 ש"ח, יחד עם זה אני גם גולש הרבה באינטרנט וגם עובד בפוטושופ. במפרט הקודם שהיה לי- פנטיום 4, היה לי לוח אם סוקט 478, מחשב על הפנים. בכל זאת הצלחתי להפעיל עליוו משחקים ואת כל שאר האפליקציות שאני צריך.

אני לא מתכוון לעשות לו OC כיוון שאני מעדיף לא להתעסק בזה.

כדי שיהיה ברור אחת ולתמיד- אני לא גיימר. אני אוהב לשחק במשחקים, אבל אני לא מאלו שמשחקים כל היום בMP. אני אמנם משחק במשחקים חדשים ויכול להקדיש להם 6 שעות ביום כדי לגמור את הSP, אבל כשנאי מסיים אני אולי משחק עוד פעם והפעם מנסה להשיג דברים מיוחדים, אבל בדרך כלל האורך של המשחק אצלי הוא הוארך של הSP שלו ואז אני מוחק. אני ורצה מחשב שיעלה מהר מרגע ההדלקה, שיוכל לעמוד בעומס של הורדות אימיילים ואינטרנט וגם שמיעת מוזיקה וייתכן צפייה בסדרות. אני מאוד אוהב שהמחשב רץ חלק לכן חשוב לי מעבד חזק. היום בעידן האינטרנט כל אחד הופך למומחה בשקל, למרות שאני לא אוהב את זה אני גם אהפוך לאחד כזה לרגע- ראיתי בזאפ כל מיני מעבדים, CONROE, דואל קור, דאבל דואו טריפלט בריבוע, אני רוצה את הטכנולוגיה ההכי חדישה שיחד עם זאת הכי סטנדרטי- למשל הכרטיס האחרון של ג'יפורס 4 היה יותר חזק מ5200, אבל בכל זאת עם התקדמות המשחקים הכרטיס ההכי מתקדם של הדור הקודם היה בעייתי והכרטיס הפושטי של הדור החדש היה סבבה. אני אמנם אשמח לדבר שהוא גם מהדור החדש וגם יותר טוב מהטופ של הדור הקודם.

בנוסף, אני רוצה מחשב שהוא מוכן לשדורגים עתידיים- נגיד כרטיס מסך יוקרדתי, OC באמת, מחשב שיוכל לעמוד בעוד קירור ועוד זכרונות ועוד כונן קשיח. המחשב יהיה צריך להריץ כל משחק שיצא בשנה האחרונה, מסופרים קומנדר ועד קרייסיס. אני אישית לא ידעתי נפשי מרוב אושר כשהמחשב הקודם שלי הצליח להריץ את COD2 על LOW.ואני זוכר את המשחק אך ורק לטובה ורק לא נשכח שCOD4 על מינימום זה כמו HL2 על מקסימום. ואני עד היום הייתי מרוצה מכל המשחקים האלה כשהם רק רצו. אם כבר, הייתי שמח ללוח אם עם כרטיס מסך מובנה טוב אם יש חיה כזאת.

וסליחה שעניתי בתגובה.

פורסם

אתה רוצה לשחק אבל לוקח לוח אם עם כרטיס מסך מובנה ?

בקצרה - אי אפשר לדחוף לך לוח מעבד זכרונות וכרטיס מסך ב1000 שקל. פשוט אי אפשר.

פורסם
  • מחבר

אתה רוצה לשחק אבל לוקח לוח אם עם כרטיס מסך מובנה ?

בקצרה - אי אפשר לדחוף לך לוח מעבד זכרונות וכרטיס מסך ב1000 שקל. פשוט אי אפשר.

כרגע התקציב לא מאפשר לי להכניס כרטיס מסך יוקרתי. כרגע. כי אני לא תכננתי על מחשב חדש עד שביום חמישי לפני 5 ימים הלוח אם נשרף. ככה שהכסף שאני מסוגל להעמיד כרגע זה סביבות ה1000 שקל בלי להכנס להלוואות.

ומדוע אי אפשר? ראיתי E4500 שנראה בסדר, ראיתי כמה לוחות אם די טובים למרות שאני לא כל כך מבין בתחום הזה, לוח אם ב400, מעבד ב450 וזכרון 1G של קינגסטון, הכל יעלה לי ביחד בערך 1000 שקל.

פורסם

ועדיין התעלמת מההצעה שלי , לוח אם טוב שיתמוך במעבדים עתדיים , מעבד שיכול להגיע ל OC גבוהה ולתת לך אחלה ביצועים וזכרון סביר, וקירור שקט למעבד ...

פורסם
  • מחבר

אה סליחה לא ראיתי אותה. באמת מצטער ותודה רבה על העזרה. זה נראה לי פחות או יותר מה שאני רוצה. ההגיון שלי אומר בדר"כ ש E2200 יהיה יותר טוב מE2180, האם הוא צודק הפעם? או שאינטל סתם מטומטמים שמסדרים את הדגמים שלהם לפי מספרים לא כרונולוגיים?

פורסם

עוד קצת MHZ לא שווה את התוספת במחיר , אפשר להגיע עם המעבד הזה ל 2.8GHZ בקלות , כאשר הוא מגיע עם 2GHZ ...

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין. האם המעבד שהוא מציע לי[E2200] הוא דואל קור או D2C? אם הוא D2C אני כבר מעדיף לקנות אותו וזהו. האם יש משהו לא בסדר עם הלוח אם?

פורסם

המעבד הוא דו-ליבתי של 2GHZ ...

C2D ...

CORE 2 DUO ...

פורסם
  • מחבר

אני קשה הבנה, אינטל E2200= C2D?

השאלה היא בעצם האם חוץ ממהירות, ההבדל בין ה 2200 ל 2180 הוא גם בטכנולוגיה?

השאלה הבאמת גדולה, היא מה יותר טוב. והשאלה ההכי גדולה, האם בעוד חודש כשאני לפתע אזכה במיליון דולר וארצה לשמור על המחשב הנוכחי, האם הלוח אם שהוא הציע לי יתאים לכרטיס הג'יפורס 10200GTSTSTSST ומעבד האינטל E9500 עם 80 הליבות? זאת השאלה שלי. גם מאוד חשוב- שמתי את עיני על כרטיס מסך 2600HD, לא יודע איזה חברה עדיין, אבל הוא מאוד קורץ לי. איזה לוח אם ומעבד ילכו טוב איתו?[br]פורסם בתאריך: 26.02.2008 בשעה 15:06:08

אנשים יקרים בבקשה תענו לי כל רגע שעובר והמחשב שלי לא איתי אני משתגע.
פורסם

מעבד:

INTEL PENTIUM S775 1.8GHz(E2160) 800MHz/FSB 1MB - BOX ¤351

לוח אם:

GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤559

זיכרון:

PQI 2048MB (1024MBX2) DDR2 800MHz CL 5 ¤229

מחיר סופי: ¤1139

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

* מעבד C2D הזול ביותר כיום - עקב מגבלות התקציב. יגביל במשחקים כבדים אבל הוא חיית OC שיכולה להגיע עד 80% שיפור.

כרגע הטכנולוגיה העדכנית והמובילה בשוק אך ה-penryn כבר נכנסים לאט לאט ויהיו עדיפים ב-OC לעומתם.

* לוח אם ללא פשרות. אם תוותר על RAID, Firewire ויכולת לשים יותר מ-4G ו-4 דיסקים - קח P31-DS3L במקום.

יאפשר שדרוג לכל מעבד שיצא בטווח הנראה לעין מבית אינטל עד בוא הנחלם שידרוש ממילא לוח אם חדש וזכרונות DDR3/4

* די והותר זיכרון ב-800M שיאפשר OC רצחני ובקלות. כדי להתכנס חזרה ל-1K קח סטיק בודד של 1G בינתיים.

פורסם
  • מחבר

מעבד:

INTEL PENTIUM S775 1.8GHz(E2160) 800MHz/FSB 1MB - BOX ¤351

לוח אם:

GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤559

זיכרון:

PQI 2048MB (1024MBX2) DDR2 800MHz CL 5 ¤229

מחיר סופי: ¤1139

* מעבד C2D הזול ביותר כיום - עקב מגבלות התקציב. יגביל במשחקים כבדים אבל הוא חיית OC שיכולה להגיע עד 80% שיפור.

כרגע הטכנולוגיה העדכנית והמובילה בשוק אך ה-penryn כבר נכנסים לאט לאט ויהיו עדיפים ב-OC לעומתם.

* לוח אם ללא פשרות. אם תוותר על RAID, Firewire ויכולת לשים יותר מ-4G ו-4 דיסקים - קח P31-DS3L במקום.

יאפשר שדרוג לכל מעבד שיצא בטווח הנראה לעין מבית אינטל עד בוא הנחלם שידרוש ממילא לוח אם חדש וזכרונות DDR3/4

* די והותר זיכרון ב-800M שיאפשר OC רצחני ובקלות. כדי להתכנס חזרה ל-1K קח סטיק בודד של 1G בינתיים.

השאלה ההכי גדולה כרגע היא בקשר למעבד- ישר מהאריזה, האם ה2200 יותר טוב? האם הוא C2D? והאם כל העסק יתמוך בכרטיס ה2600HD?

פורסם
  • מחבר

אוקיי אבא שלי כבר ממש מעוצבן מזה שאני מתעלק על מחשבים של האחים, הוא אמר לי בלי שהוא ידע על פרטי הפרשה שהוא מוכן לקנות על המקום מחשב חדש ב1500 בלי בכלל התערבות כספית מצידי. אני לא אקח ממנו ככה כי לא מגיע לי, אבל יחד םע זאת זה מאפשר לי קצת גמישות. אז יש לי לוח אם שאני משער שיהיה טוב לי- GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤559, לגבי המעבד- מה הכי כדאי עד ל450 שקל? האם ה2160 יותר טוב מה2200? מצטער אם אני מציק, אבל תתארו לעצמכם מה זה להיות בלי המחשב שלכם, בלי המייל כמעט, בלי המשחקים, בלי המוזיקה, בלי הסדרות למשל כמעט שבוע. הלוואי והייתי יכול לדבר עם מישהו טלפונית ככה הייתי פותר את זה תוך דקה. אם אתם רוצים לדעת למה אני לא שואל את הטכנאי- הטכנאי יש לו עבודה אחרת מהמחשבים, הוא אמנם עובד באיזה טכנולוגיה, אבל תיקון המחשב שלי זה לא המשרה המלאה שלו. אני גם חושב שהוא לא הכי מעודכן לגבי כל החומרה הכי חדישה וכדאית.

פורסם

אם אתה לא מתעסק עם OC כמו שאמרת , הנה מפרט מעולה וזול:

מעבד:

AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DOBOX- BOX ¤450

לוח אם:

GIGABYTE GA-MA69VM-S2 ¤297

זיכרון:

G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-2GBNQ ¤277

מחיר סופי: ¤1024

אם אתה כן מתכנן OC, מפרט של אינטל יהיה יקר במקצת אבל אוברקלוק יביא אותו לביצועים מרשימים.

פורסם
  • מחבר

אין לשעת, אבל אני מעדיף אינטל. השאלה היא מהעעדיף, 2160 או 2200. ז הכל. אני כבר סגור על שני אלו, רק צריך שיסבירו לי מה ההבדלים ביניהם.

גם ממה שראיתי, בנתונים הכי בסיסיים, שני הדגמים זהים. מהו ההבדל בעצם שמעלה את המחיר בכמה עשרות שקלים? והאמתי, סביר להניח שאני לא אעשה OC, אני לא סומך על המחשב בקטעים האלו. אני בוטח בחברות החומרה שקבעו מהירות שעון מומלצת על פי שיקולים שלהם ולא סתם בצורה חאפרית. בכל זאת הן ענקיות חומרה שמעסיקות טכנאים שיודע פי 10 מכל אחד כאן[אני משער, בלי לזלזל בכם, אלא יותר מתוך כבוד אליהם].

פורסם
  • מחבר

בבקשה, תענו לי על זה ואני משחרר אתכם. גם כל החנויות שהבאתם לי את המפרטים בעזרתן, האם הן חנויות אמינות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים