פורסם 2008 בפברואר 2517 שנים אין כזה, כי הרמה של WOW מאוד גבוהה ולעשות אחד חינמי זה סופר לא משתלם.הכי קרוב אפשר להגיד GW, קונים פעם אחת וזהו.קצת שוני מWOW אבל טובים זה FlyFF, Rapelz, 2Moons, 9Dragons, אם תרצי לנסות משו שונה. יש גם את האתר mmorpg.com, אולי יהיה לך קל לחפש שם משחקים.
פורסם 2008 בפברואר 2617 שנים מחבר התיאשתי זה נורא קשה לי המשחקים כמו skilroad יש משחק און ליין קל יותר?בסגנון DUNGEON SIEGE אבל שיהיה און לין כי WOW ו.. skilroad הם סגנונות דומים וזה קשה לי.
פורסם 2008 בפברואר 2617 שנים מחבר אין כזה, כי הרמה של WOW מאוד גבוהה ולעשות אחד חינמי זה סופר לא משתלם.הכי קרוב אפשר להגיד GW, קונים פעם אחת וזהו.קצת שוני מWOW אבל טובים זה FlyFF, Rapelz, 2Moons, 9Dragons, אם תרצי לנסות משו שונה. יש גם את האתר mmorpg.com, אולי יהיה לך קל לחפש שם משחקים.מי שמישראל לא יכול לשחק ב 2MOONS כי BLOCKED COUNTRY באסה הורדתי את המשחק.
פורסם 2008 בפברואר 2617 שנים מי שמישראל לא יכול לשחק ב 2MOONS כי BLOCKED COUNTRY באסה הורדתי את המשחק.ברגע שעוברים את ההרשמה זה אל חשוב. אפשר להירשם דרך פרוקסי וכדו', יש מלא מדריכים [לי למשל היה משתמש לפני זה, במשחק אחר, ואפשר להשתמש בו גם ב2Moons].אגב בNWN2, למרות שזה לא MMORPG, יש אפשרות לשחק און-ליין והוא די מזכיר את ד'נאגן סייג'.
פורסם 2008 בפברואר 2617 שנים http://maplestory.nexon.net/ משחק אדיוטי, מפגר, דו מימדי, וממכר מאוד... ;D בכול מקרה, אם את אומרת שאת מסתבכת עם משחקים כמו GW, זה משחק קל מאוד, יש מלא מדריכים (יש גם מלא מדריכים בעיברית), ויש המון ישראלים (ולפעמים זה חיסרון )
פורסם 2008 בפברואר 2617 שנים מחבר ברגע שעוברים את ההרשמה זה אל חשוב. אפשר להירשם דרך פרוקסי וכדו', יש מלא מדריכים [לי למשל היה משתמש לפני זה, במשחק אחר, ואפשר להשתמש בו גם ב2Moons].אגב בNWN2, למרות שזה לא MMORPG, יש אפשרות לשחק און-ליין והוא די מזכיר את ד'נאגן סייג'.לא אהבתי את Neverwinter Nights 2הוא היה משעמם.
פורסם 2008 בפברואר 2817 שנים מחבר עדכוןאחרי ששיחקתי עכשיו בגרסת ניסיון של wow היה לי נורא קשה וגם אין לי סבלנות לטייל בעולם ולחפש כל מיני דברים הבנתי שזה לא בשבילי,אז אני מחפשת משחק און ליין קליל יותר ולא מסובך כמו wow.שיהיה חינמי.וגראפיקה יפהתודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.