עבור לתוכן

בעיה בהתקנת מנדרייק

Featured Replies

פורסם

שלום

מקווה שתוכלו לעזור לי , הבעיה שלי היא כזאת : הורדתי את מנדרייק 9.1 וצרבתי אותה על 3 דיסקים , עשיתי לואד דרך הסידי והוא נכנס לי להתקנה ואני לוחץ על אנטר ובמקום להכנס להתקנה כמו שהראו ב guides4u הוא נכנס לי למסך שבודק את כל הרכיבים שיש לי במחשב ורושם ביניהם dma disabled ואחרי זה הוא מתחיל לבדוק usb devices (כבר בחלון שנראה אחרת ) הוא רושם את ההודעה הבאה : could not uncompress second stage ramdisk . משם הוא רושם לי שאני צריך לאתחל , אתחלתי והוא רשם לי את אותה ההודעה . אני באמת מקווה שתוכלו לעזור לי כי אני לא יודע למי עוד לפנות ???

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

בשביל לעזור לך אני צריך לדעת באיזה chipset של לוח אם אתה מישתמש (במיוחד south-brige)

יכולות להיות שלל סוגים של בעיות שקשורות לזה...

1 הביוס לא מאשפר גישה למערכת ה acpi

2לא קיים דרייבר ל south-brige ולכן אין אפשרות גישה לdma.

3 הדיסק שצרבת פגום (זה קורה לפעמים)

4 למנדרייק יש באג שמונע ממנה לעבוד עם החומרה שלך (למנדרייק יש המון בעיות מהסוג הזה),כדאי שתבדוק

אם בעייה דומה קוראת גם בהפצת לינוקס אחרת (redhat ,debian) או עם גרסה ישנה יותר של מנדרייק.

רק כדי להרגיע אותך הייתי אומר שההפצה של מנדרייק היא בין הכי בעיתיות בשוק, ובנוסף לכך

מנדרייק 9.1 היא הגירסה הכי פגומה אי פעם שיצאה ממנדרייק. אני ממליץ לך לנסות את redhat. היא גם ידידותית למשתמש וגם הרבה יותר יציבה.

אבל לפני הכל עדיף שתציין עוד פרטים על המערכת שלך...

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אכן !

ההפצה הזו עושה לי בעיות עם עכבר אופטי Microsoft optical Blue, כל פעם שאני נכנס ל- drakeconf העכבר נתקע ולא מאפשר המשך עבודה.

מה אתה ממליץ ? מעבר ל- Redhat ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים