פורסם 2008 בפברואר 2417 שנים מקווה שאני בטופיק הנכון (אני דיי מאמין שכן), אז ככהחשבתי על לקנות מסך של 22 , ויש לי כרגע מסך של 19, חשבתילהשאיר את ה-19 ולחבר את שניהם לכרטיס מסך (יש לי שתי כניסות לשתי מסכים),ואז בעצם "להאריך" את שולחן העבודה שלי שיהיה לי יותר מרחב וכו, השאלה שלי,האם זה פוגע בביצועים של משחקים? האם הכרטיס מסך תמיד מוציא מידע לשני היציאות אפילו אם מחובר רק מסך אחד.,או רק שאני מחבר אל היציאה הוא מוציא אלייה, אני מתכוון האם הכרטיס מסך בעצם אני מעמיס עליו, וזה יקח לי מהביצועים של המשחקים, או שזה לא יפגע בביצועים, ואם כן, האם זה יוריד את הביצועים בהרבה?אחרי הכול הוא צריך להוציא מידע לשני מסכים...מקווה שהבנתם את השאלה , אשמח לתשובה! תודה!
פורסם 2008 בפברואר 2417 שנים זה ממש לא מעמיס על הביצועים של הכרטיס .אם יש לך שתי חיבורים בכרטיס תחבר אותם והכל יעבוד פיקס וכמובן תבדוק שהאופציה במאפיינים של הכרטיס מסך מופעל
פורסם 2008 בפברואר 2417 שנים במשחקים אתה תוכל לשחק רק על מסך אחד כל פעם, בעבודה שוטפת לא תהיה הגבלה או האטה כלשהי...
פורסם 2008 בפברואר 2417 שנים איזה מסך 19 יש לך?כי הכרטיס יכול לשדר ברזולוצייה אחת.ואם ה19 הוא רגיל ואל רחב אז אתה לא תוכל לחבר את שניהם (אם אני לא טועה)
פורסם 2008 בפברואר 2517 שנים מחבר איזה מסך 19 יש לך?כי הכרטיס יכול לשדר ברזולוצייה אחת.ואם ה19 הוא רגיל ואל רחב אז אתה לא תוכל לחבר את שניהם (אם אני לא טועה)כן יש לי 19, ואכן אתה צודק כניראה... דווקא התחשק לי על 2 מסכים חח...אז ממה שהבנתי נכון, לא יעמיס , המשחקים ירוצו כמו שהם היו רצים נגיד על מסךאחד? (והמסך השני נגיד יהיה בדסקטופ)?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.