עבור לתוכן

אפס מסכי טעינה,יש דבר כזה?

Featured Replies

פורסם

בהחלט יש

היום התחלתי לשחק את המשחק החדש imperium romanum

מהרגע שהתחלתי את הטוטוריאל שמתי לב למשהו מאוד מאוד מיוחד

מהרגע שאתה לוחץ על הכפתור אתה כבר רואה את השלב כולו

ואז המשחק עוצר ל5 שניות והמשחק מתחיל

--

העניין הוא שאני עם מחשב דיי פחות מהממוצע וממש לא אמור לעמוד בצורה כזאת עם המשחק הזה (שנראה מדהים ד"א)

אז בדקתי את ההגדרות...

כולם היו על ULTRA/HIGH,נדהמתי...

המשחק עובד לי קבוע לגמרי על 40FPS ואני מאוד מאוד מרוצה

מומלץ במיוחד לאוהבי ז'אנר פיתוח הערים(סטייל קיסר)

פורסם

לא בטוח שאני קולע לדעתך,אבל בGTA יש אפס מסכי טעינה.

כמובן שיש את הסרטונים שלפני המשימות,אבל אין שום מסך שבו המשחק טוען משהו(רק כאשר עושים load,גם כן 5-10 שניות)

פורסם

אפילו משחקי פלאש צריכים לטעון. רוב המשחקים טוענים בצורה הרגילה של המד המתמלא, אבל זו בעצם רק תצוגה שתראה בערך עוד כמה זמן זה יסתיים [הטעינה]. יש משחקים עם טעינה סופר מהירה [כמו למשל, Two Worlds, כול העולם יטען לך ב5 שניות מקסימום, לרוב 3], ויש משחקים שנראים כאילו אין להם טעינה, רוב המשחקים שהם כאילו בלי טעינה, בעצם "מסווים" את הטעינה [כמובן שהיא מאוד קצרה, ולכן לא דרושה הסוואה מרובה]. למשל, ראצ'ט אנד קלאנק [אם אתה מכיר], כול פעם שאתה עובר כוכב, יש טעינה, אבל היא מוסוות ב3 מסכים שכאילו החללית טסה אל הכוכב [איאפשר לדלג על זה כמובן]. יש משחקים כמו OBLIVION שיכולים לעשות גם "מיני-טעינה" בלי להפריע לFPS או לעצור אותך [למעט אולי מחשבים חלשים], כשאתה למשל עובר בעולם ה"חיצוני" וכל כמה זמן מתגלה אזור חדש, אז המשחק עושה "מיני-טעינה" גדולה, אבל כמעט בכול משחק שמשתמש בשיטה של "טעינה כללית קצרה ופחות בעיות FPS" עושה ככה שטקסטורות מסוימות [כבדות] יטענו רק כשתיהיה קרוב... בגלל שזה מעט מאוד אז הטעינה לא תתקע אותך או משו כזה וזה יחסית חלק...

סורי אם חפרתי, ואם אמרתי משו לא נכון תרגישו חופשיים לתקן אותי...

"מהרגע שאתה לוחץ על הכפתור אתה כבר רואה את השלב כולו

ואז המשחק עוצר ל5 שניות והמשחק מתחיל"...

בכול זאת יש פה טעינה של 5 שניות, זו עדיין טעינה.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להמשיך לחפור אבל זה לא יביא אותך לכלום

העולם כולו קיים בזמן אפס מרגע לחיצה על הכפתור

אף משחק לא עושה את זה

ואתה מתבלבל קשות בין רינדור טקסטורה על מודל לבין טעינה לVRAM

ועד כמה שאני זוכר 2WORLD נטען באיטיות מטורפת... וגם לא משהו

פורסם

המשחק באמת לא משו [2Worlds] אבל הטעינה, אצלי לפחות היא 3.

יכול להיות שהתבלבלתי, תודה על התיקון.

אבל אתה יודע בצעמך שאין כזה דבר משחק בלי טעינה. בטוח יש איזה משו, אפילו שניה של טעינה\ השהיה ברגע מסויים במשחק. אגב המשחק נראה טוב, אני מוריד דמו לנסות. עיניינתה אותי [=

בהזדמנות גם נראה אם זה באמת ככה... אם זה נכון, אז זה באמת יהיה מדהים לפי התמונות בגראפקיה...

אגב, אמרתה בעצמך שהוא נתקע ל5 שניות... הנה לך...

פורסם
  • מחבר

קח הכל בפרופורציה

זה משחק אסטרטגיה כך שאפשר בקלות להשוות אותו למשל לwarcraft 3 (השוואה קיצונית)

עכשיו

למרות הבדלי הגרפיקה

העובדה שהמפה באימפריום יותר גדולה

והעובדה שאינפריום בתלת מימד

אינפריום עדיין נטען בערך פי 4 יותר מהר מW3 הזקן

וזה,חברים, קידמה.

פורסם

גם W3 בתלת מימד...

נכון זו בהחלט קידמה [אבל אתה חייב לזכור שהטכנולוגיה התקדמה פלאים מאז], אבל עדיין זמני טעינה זה זמני טעינה... אבל אתה התכוונתה למסכי טעינה, שוב צריך להזיכר את הטעינה המוסוות... אגב סיימתי להוריד ת'דמו אני כבר אדבר איתכם אחרי שאנסה אותו [=

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים