עבור לתוכן

משחק כדורגל למחשב די חלש

Featured Replies

פורסם

שלום!

אני צריך את הגרסאות של משחקי הכדורגל (fifa\pes) שיוכלו לרוץ על המחשב שלי חלק בלי בעיות..

מפרט:

פנטיום 4 2.6

1.25GB ראם

כ. מסך- geforce 4 mx 440 64mb

אני יודע שזה די עלוב ורק גרסאות ישנות יתמכו בזה אבל אני מסתפק מחוסר ברירה..

תודה למי שיעזוררר :)

פורסם

תמשיך לחכות או שפשוט תתחיל לחפש באינטרנט דרישות מערכת למשחקי כדורגל ישנים.

פורסם
  • מחבר

אז זהו שעשיתי את זה...והורדתי PES 6 כי הדרישות מינימליות היו אפילו פחות ממה שיש לי, ובכל זאת המשחק לא זז חלק.

אז שאלתי פה, למקרה שיש פה מישהו עם ניסיון שיודע בוודאות על משחק שיעבוד חלק.

פורסם

fifa98 בטוח יזוז

פורסם

את FIFA 2007 הפעלתי על מחשב פחות טוב משלך... אותו כרטיס מסך אבל פחות זכרון ומעבד איטי יותר. לכן אני לא רואה סיבה שזה לא יעבוד אצלך.

גם FIFA 2008 אמור לעבוד לפי הדרישות.

בקשר לPES 2006, תנסה להוריד את האיכות.

פורסם

שמעתי שלכול משחקי פיפא יש דרישות נמוכות דווקא. תנסה ללכת למקסימום של 4-3 משחקים אחורה, בערך. אולי תעשה OC לכרטיס מסך? זה עשוי לעזור.

תעזר בCAN YOU RUN IT [תרשום את זה בגוגל כדי להגיע לאתר עצמו, ותמצא את המשחק כדי לבדוק. רוב הפעמים גם אם זה מתחת למינימום, עדיין אפשר לפעמים להריץ את המשחק בצורה סבירה].

פורסם
  • מחבר

פיפא 2008 הורדתי אבל המשחק סירב לעלות משום מה, הוא היה מציג לי את המסך פתיחה ונתקע.

בקשר ל-PES 6 , באמת שגיליתי איך אני משנה את ההגדרות תצוגה, אז הוא עובד יותר טוב (רק שיש בעיה אחת שלפעמים הסאונד בא אחרי הפעולה- זאת אומרת, אני נותן בעיטה..וכבר אחרי שהכדור באוויר, יש את הצליל של הבעיטה..כנ"ל לגבי דברים אחרים).

תודה רבה לכולם! עזרתם לי מאוד.

עריכה: נראה לי שהבנתי למה פיפא08 לא עלה אצלי- באתר הזה שנתתם פה can you run it כתוב:

Supported chipsets: NVIDIA GeForce3 or greater (GeForce4 MX series not supported);

באסה :\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים