פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים יש לי מתאם של בזק (DRUC 3U) ובאוטר הראשי הצלחתי לפתוח את הפורטים אבל במתאם שלו לא הצלחתי..אם למישהו יש מדריך או יכול להסביר לי זה יעזור
פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים אתה לא צריך לפתוח פורטים למתאם! תחשוב עליו כמו על כרטיס רשת. הגדרת כתובת IP סטאטית למתאם לפי פתיחת הפורטים?
פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים מחבר לא יודע אני לא ממש מבין בזה אבל כשאני מוריד באמיול זה מראה לי LOW ID וכשאני בודק את הפורטים זה מראה לי שהם לא פתוחים...
פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים http://www.netcheif.com/Articles/FixedIP/FixedIP.htmתגדיר אחרי זה את חוקי הפניית הפורטים לכתובת שלך.
פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים מחבר אם אני מגדיר את ה-IP לכתובת קבועה אז אחרי שאני מנתק ומדליק מחדש אני לא יוכל להוריד מאתרים כמ ראפידשאר?
פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים מחבר עריכה: במדריך רשום להכניס MASK מה זה אומר ? ואיך אני יודע מה ה-MASK שאני צריך לרשום?וגם מה זה תוכנת ICS?
פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים subnet mask זה בעצם מסכת משנה לרשת (אם אתה רוצה להבין יותר תקרא בויקי)אם יש לך נתב של בזק הוא עובד בclass a כלומר מסכת הרשת שלו תהיה 255.0.0.0 והיא אמורה להופיעה אוטומאטית אחרי שאתה מכניס כתובת IPICS זה שיתוף של חיבור לאינטרנט בין בחיבור של כבל רשת מוצב (ראה סטיקי).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.