עבור לתוכן

בעיות בכרטיס רשת...

Featured Replies

פורסם

היי, כבר שאלתי את זה פה לפני כמה שבועות אבל לא ענו לי ממש, מקווה שעכשיו מישהו יצליח לעלות על זה.

אז כבר חודש הכרטיס רשת האלחוטי גורם לנו בעיות, כל כמה דקות , בעיקר באמצע משחקי רשת, האות של הכרטיס נחלש לרמות נמוכות ואנו חווים תקיעות ואיטיות עם האינטרנט (שמתבטא בלאגים, התנתקויות במשחקים),המחשב פורמט כמה וכמה פעמים , דבר שלא עזר.

אגב, הבעיה מתרחשת במחשב השני שמחובר לרשת, אם לא אמרתי, הרשת בנוייה משני מחשבים בלבד, והמחשב שמחובר דרך כרטיס הרשת סובל מהבעיות הנ"ל.

הבעיות לא התקיימו תחילה כשקנינו את הראוטר ואת הכרטיס רשת, במחשב שמחובר רק לראוטר אין שופ בעיות, הדגם של הכרטיס רשת הוא: TP-LINK TL-WN620G

פורסם

1. מה המרחק?

2. האם יש הפרעות?

3. דרייבר מעודכן?

הרשת היא AD-HOC?

אני משער שהמחשבים מחוברים לנתב, אז:

הנתב תקין?

פורסם
  • מחבר

1. מה המרחק?

2. האם יש הפרעות?

3. דרייבר מעודכן?

הרשת היא AD-HOC?

אני משער שהמחשבים מחוברים לנתב, אז:

הנתב תקין?

* המרחק הוא 1-2 מ' , שני המחשבים נמצאים באותו חדר.

* איזה הפרעות בדיוק? הראוטר פועל כשורה ואין ום בעיה איתו, לפחות לא עם המחשב שמחובר אליו ישירות.

* התקנתי את הדרייבר שהיה עם האריזה, אני אנסה לחפש עכשיו את הגירסא המעודכנת.

* אין לי מושג אם זה AD-HOC, איך לבדוק?

* הנתב לא גרם לבעיות רציניות מאז הקנייה, אולי תחילה היו בעיות בהגדרות, חלק מהן קפצו , השתנו , איתחלתי אותו והכול פועל עכשיו כשורה.

פורסם

זה לא יכול להיות AD-HOC כי מדובר בחיבור לנתב

החיבור הזה נראה infrastructure.

לגבי הפרעות יש הרבה הפרעות אלקטרומגנטיות שיכולות להשפיע על השידור כמו מחכשירי חשמל וטלפונים אלחוטיים (במיוחד מסוג DECT).

פורסם

כמה שאלות בנוסף ...

בשביל מה פרמטת את המחשב כמה פעמים ? :lol:

מה הקליטה כאשר יש כזאת ?

ניסית כרטיס אחר ?

ניסית להחליף CHANAL בהגדרות בנתב ?

והכי חשוב בעיני ,

למה במרחק שתי מטר אתה עובד אלחוטי.

קנה כבל רשת ותפתר לך גם הבעיה בדרך.

פורסם
  • מחבר

כמה שאלות בנוסף ...

בשביל מה פרמטת את המחשב כמה פעמים ? :lol:

מה הקליטה כאשר יש כזאת ?

ניסית כרטיס אחר ?

ניסית להחליף CHANAL בהגדרות בנתב ?

והכי חשוב בעיני ,

למה במרחק שתי מטר אתה עובד אלחוטי.

קנה כבל רשת ותפתר לך גם הבעיה בדרך.

לפני שקניתי חשבתי על לקנות כרטיס רשת חוטי, אבל יש לי גם ככה הרבה כבלים שעוברים בחדר, וישנה אפשרות שהיתווסף מחשב נוסף בעתיד, זה לא כזה קריטי.

הפירמוטים היום לא רק בגלל הבעיות שהזכרתי.

איך אני אנסה כרטיס אחר, הרי הם עולים כסף, ואין לי חברים שיש להם רשת או יכולים להלוות לי כרטיס.

הקליטה , כשהבעיה קוראת, יורדת לאפס, כאילו הוא לא מתקשר עם הראוטר, הוא מתנתק לגמרי לכמה שניות.

ואיך בדיוק אני אחליף תדר? ואיך זה יכול לעזור לי?[br]פורסם בתאריך: 23.02.2008 בשעה 17:16:56

זה לא יכול להיות AD-HOC כי מדובר בחיבור לנתב

החיבור הזה נראה infrastructure.

לגבי הפרעות יש הרבה הפרעות אלקטרומגנטיות שיכולות להשפיע על השידור כמו מחכשירי חשמל וטלפונים אלחוטיים (במיוחד מסוג DECT).

טלפונים ביתיים אלחוטיים? גם פלאפונים? איזה עוד מכשירים יכולים לגרום לבעיות?

פורסם

תכנס לממשק של הנתב :)

בהגדרות האלחוטיות צריך להיות ערוץ שידור

אתה יכול לבדוק גם עם מכשירים אחרים שקולטים אלחוטי כמו טלפונים סלולרים חכמים או מחשבים ניידים.

טלפונים סלולריים משדרים בתדרים שונים.

פורסם

לפני שקניתי חשבתי על לקנות כרטיס רשת חוטי, אבל יש לי גם ככה הרבה כבלים שעוברים בחדר, וישנה אפשרות שהיתווסף מחשב נוסף בעתיד, זה לא כזה קריטי.

הפירמוטים היום לא רק בגלל הבעיות שהזכרתי.

איך אני אנסה כרטיס אחר, הרי הם עולים כסף, ואין לי חברים שיש להם רשת או יכולים להלוות לי כרטיס.

הקליטה , כשהבעיה קוראת, יורדת לאפס, כאילו הוא לא מתקשר עם הראוטר, הוא מתנתק לגמרי לכמה שניות.

ואיך בדיוק אני אחליף תדר? ואיך זה יכול לעזור לי?[br]פורסם בתאריך: 23.02.2008 בשעה 17:16:56

טלפונים ביתיים אלחוטיים? גם פלאפונים? איזה עוד מכשירים יכולים לגרום לבעיות?

כרטיס רשת רגיל יש בכל לוח אם כבר לפחות שלוש ארבע שנים , סיכוי טוב שיש לך כרטיס רשת , כל מה שאתה צריך לעשות זה ללכת לקנות כבל ב 20 שקל על מנת לבדוק אם זה פתר לך את הבעיה או לא.

לגביי לנסות כרטיס אחר ו"איך" , אנחנו נותנים לך את דרכי הפתרון ,תעשה עם זה מה שאתה רוצה ויכול.

תדר . ערוץ שידור כמו ש multicore כתב מחליפים בהגדרות הנתב תחת WIRELESS .

פורסם
  • מחבר

כרטיס רשת רגיל יש בכל לוח אם כבר לפחות שלוש ארבע שנים , סיכוי טוב שיש לך כרטיס רשת , כל מה שאתה צריך לעשות זה ללכת לקנות כבל ב 20 שקל על מנת לבדוק אם זה פתר לך את הבעיה או לא.

לגביי לנסות כרטיס אחר ו"איך" , אנחנו נותנים לך את דרכי הפתרון ,תעשה עם זה מה שאתה רוצה ויכול.

תדר . ערוץ שידור כמו ש multicore כתב מחליפים בהגדרות הנתב תחת WIRELESS .

אבל הכרטיס הישן במחשב לא ייגרום לבעיות משל עצמו?

הרי הוא ישן, בן כמה שניפ טובות...

אם הבנתי נכון, אתה הצעת לחבר אותו דרך הכבל בשביל לבדוק אם הבעיה נגרמת בעקבות הכרטיס האלחוטי?

תודה :)

אגב, שינית לתדר 7 בהגדרות, אני אבדוק בשעות הקרובות אם הבעיה חוזרת על עצמה ואני אחזור אליכם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים