פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים לאואחי אתה עושה לעצמך פדיחות עם החתימה.... בלי קשר לזה שהיא נוגדת כמה חוקים בפורום
פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים סיכוי תמיד יש אבל הוא נמוך מאוד ובינתיים מהסרטונים שראיתי המשחק לא נראה מלהיב במקום לעשות ספיריט ברזולוציה גבוה ואם הרבה אנימציה המשחק בנוי מפוליגנים ולטעמי זה מוריד לו מהאופי
פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים אף פעם לא הייתי חסיד של הסדרה הזאת למרות שיש לה המון מעריצים, לדעתי היא פשוט לא יכולה להשתוות לVirtua fighter\Tekken, אבל זו רק דעתי.בכל מקרה לא נראה לי שהוא יצא למחשב, יש משחקים שפשוט לא מתאים לשחק אותם במחשב ושהם "תפורים" על הקונסולות ומשחקי מכות זו הדוגמא הכי טובה.
פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים מחבר לאואחי אתה עושה לעצמך פדיחות עם החתימה.... בלי קשר לזה שהיא נוגדת כמה חוקים בפורוםקודם כל אני בת.2 מה הבעיה עם החתימה שלי?אני לא חושבת שהיא עושה פאדיחות. ולמה היא נוגדת את חוקי הפורום?*******ובקשר לשאר התגובות:לא אמרו שרוצים לקדם את משחקי המחשב?וזאת בהקשר לתערוכה\המפגש שהיה השבוע (שאני לא כל כך זוכרת את שמו).
פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים 2 מה הבעיה עם החתימה שלי?משחקים לאמולטורים לא חוקים וזה נגד חוקי הפורום לדבר על זה וגם אסור לפרסם באתר בלי רשות מהמנהלים
פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים מחבר משחקים לאמולטורים לא חוקים וזה נגד חוקי הפורום לדבר על זה וגם אסור לפרסם באתר בלי רשות מהמנהלים קודם כל אימלטור למשחקי נוסטלגיה זה דבר חוקי מאוד.וכולה שמתי מודעה על אוספים שיש לי . כי אני אספנית משחקי נוסטלגיה.ואמרתי שכל מי שמעוניין בהם שיצור איתי קשר.. so waht ?
פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים yoyo_shir רוב האמולטורים חוקים זה נכון אבל רומים לא חוקים בארצות הברית ובטח עוד ארצות וזה תחום אפור בארץ ובחוקי האתר אסור לדבר על זה אל תביני לא נכון אני חובב אמולטורים בעצמי אבל צריך לשמור על חוקי הפורום
פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים יש סיכוי?וגם עוד משחקיםמ שבשנים האחרונות זכינו לראות רק לקונסולות!?סיכוי גבוה הרבה יותר שעם חתימה כזו לא תישאר/י עוד הרבה איתנו.נא לשנות את החתימה .ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.