עבור לתוכן

כמה שאלות בקשר לקנייה מהסטים

Featured Replies

פורסם

שלום.

חשבתי לקנות את COD4 דרך סטים ואולי עוד כה משחקים אז יש לי כמה שאלות

1.אם נגיד אני קונה את המשחק ואחרי כמה זמן אני עושה פורמט למחשב ומתקין מחדש סטים אני יוכל להוריד אותו שוב ?

2. אם אני קונה את המשחק ורוצה אחרי כמה זמן להחליף משתמש אני יכול להבעיר את המשחק למשתמש אחר ?

תודה מראש :)

פורסם

שלום.

חשבתי לקנות את COD4 דרך סטים ואולי עוד כה משחקים אז יש לי כמה שאלות

1.אם נגיד אני קונה את המשחק ואחרי כמה זמן אני עושה פורמט למחשב ומתקין מחדש סטים אני יוכל להוריד אותו שוב ?

2. אם אני קונה את המשחק ורוצה אחרי כמה זמן להחליף משתמש אני יכול להבעיר את המשחק למשתמש אחר ?

תודה מראש :)

1 כן

2 כן

פורסם

1. כן

2. לא עד כמה שאני יודע. הסראיל של המשחק רשום על משתמש מסויים ואם תנסה לרשום אותו על משתמש אחר הוא יגיד לך שהסראיל כבר בשימוש.

פורסם

1. כן , תוכל להוריד אותו לכל מחשב שאתה רוצה ולשחק בו , כל עוד תהייה מחובר לחשבון שלך ב Steam במחשב הזה.

2. לא, אבל אולי Valve יסכימו להעביר לך אותו עם תיצור אתם קשר.

פורסם

יש לי את COD4 בסטים.

אתה יכול לשחק בCOD4 גם בלי להתחבר לסטים. בגדול אתה רק קונה ומוריד אותו.... אתה יכול להפעיל אותו מבלי להתחבר לסטים דרך התיקיה של המשחק.

וגם, אחרי שהורדת את המשחק, סטים נותן לך אפשרות לגבות אותו על דיסקים מבלי שתצטרך להוריד אותו כל פעם שאתה מפרמט או משהו.

פורסם

כן המשחק ישאר לך לתמיד, וכמו שאמרו כבר אתה לא חייב להוריד מחדש כל פעם - יש אופציה לגבות את המשחק על דיסק דרך STEAM. (שעובדת ממש טוב, מניסיון. אה וגם לא חייב דיסק, יכול להיות כל אמצעי לאכסון מידע)

להעביר משחקים ממשתמש למשתמש - לא. אולי באמת אם תיצור איתם קשר או משהו אז יכול להיות אבל אני בספק גדול. כי לא אמורה להיות לך סיבה להעביר משחקים מחשבון לחשבון, הם יכולים לחשוב שאתה פשוט רוצה להעביר איזשהו משחק לחבר.

פשוט תבחר שם משתמש טוב ישר על ההתחלה וסיסמא ממש טובה עם סימנים מיוחדים (*@&) ואותיות גדולות וקטנות וכמה מספרים ואין מצב בחיים שיפרצו לך.

אה וגם אם יפרצו, הרי קניתה כבר מהם עם כרטיס אשראי אז פשוט תיצור איתם קשר והם יאמתו את הפרטים ויחזירו לך אותו.

יום טוב :)

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות :)

יש לי עוד שאלה לגבות את השמחק עולה כסף?

ואם אני קונה את השמחק זה מתקין לי אותו בתקייה נפרדת לא חייב להיכנס לסטים בשביל לשחק ?

פורסם

לא, לגבות לא עולה כסף.

אחרי שקנית והורדת את המשחק, לוחצים קליק ימני על המשחק ברשימת משחקים > ושם יש אפשרות לגבות את קבצי המשחק על דיסקים בשביל שלא תצטרך להוריד כל פעם.

אם תפעיל את המשחק מהאייקון שהsteam עושה לך בשולחן עבודה, זה יתחבר לך קודם כל לתוכנה ואז ישאל אותך אם אתה רוצה להפעיל את הmultiplayer או הsingleplayer.

המשחק מותקן בתיקיה common בתוך התיקיה של הsteam ומשם אפשר להפעיל את המשחק מבלי להתחבר.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על העזרה עזרתם לי מאוד :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים