עבור לתוכן

עזרה בבחירת כרטיס 8800gts

Featured Replies

פורסם

שלום :]

אני הולך לקנות מחשב חדש ולקחתי בתוך המפרט Sparkle 8800GTS 512MB ב1598 ש"ח

עכשיו אני צריך התיעצות על החברה הזאת כי אני לא כל כך מכיר אותה ואני לא יודע איך הקירור שלה והביצועים לכן באתי לפה שתעזרו לי :]

אז קודם כל אם יש לכם הצעות לכרטיס מהסוג הזה מחברה אחרת שיותר טובה בביצועים וקירור ופחות כסף אתם מוזמנים להציע..

עכשיו בגלל שאני לא מכיר טוב את החברה הזאת אני לא יודע אם כדאי לקנות קירור של זלמן לכרטיס הזה או להשאיר אותו ככה כאילו מבחינת הקירור אם הוא טוב..

השימושים שיהיו בעיקר לכרטיס הזה זה משחקים כבדים שיצאו וגם מה שכבר יצאו כמו cod4 ועוד.. וחשוב שלי הגראפיקה וביצועים

אז תנו לי ככה בסיקור קצר על זה..

פורסם

תלוי, מאיזה חברה אתה קונה את המחשב? תגיד את החברה ומשם אני ינסה למצוא משהו יותר טוב.

TMS/SKYPC/FOXPC/IQPC תגיד מאיפה :|.

פורסם
  • מחבר

אני קונה מtms או skypc אני עושה כל מיני השוואות עד שאני מגיע למחיר טוב

פורסם

חברה מעולה....

יותר מעולה יהיה אם תצליח למצוא את דגם הקאליבר שלהם אני אישית הפכתי את העולם ולא מצאתי... לדגם הזה קוראים P890. הוא יעלה קצת יותר יקר מהדגם הרגיל אבל שווה את זה אם אתה מתכנן OC רציני.

פורסם

שלום :]

אני הולך לקנות מחשב חדש ולקחתי בתוך המפרט Sparkle 8800GTS 512MB ב1598 ש"ח

עכשיו אני צריך התיעצות על החברה הזאת כי אני לא כל כך מכיר אותה ואני לא יודע איך הקירור שלה והביצועים לכן באתי לפה שתעזרו לי :]

אז קודם כל אם יש לכם הצעות לכרטיס מהסוג הזה מחברה אחרת שיותר טובה בביצועים וקירור ופחות כסף אתם מוזמנים להציע..

עכשיו בגלל שאני לא מכיר טוב את החברה הזאת אני לא יודע אם כדאי לקנות קירור של זלמן לכרטיס הזה או להשאיר אותו ככה כאילו מבחינת הקירור אם הוא טוב..

השימושים שיהיו בעיקר לכרטיס הזה זה משחקים כבדים שיצאו וגם מה שכבר יצאו כמו cod4 ועוד.. וחשוב שלי הגראפיקה וביצועים

אז תנו לי ככה בסיקור קצר על זה..

GTS לא משתלם, תרכוש 8800GT, תעשה לו OC וקיבלת כרטיס מסך חזק מאוד שיריץ הכל על MAX

במידה ותרכוש בכל זאת GTS ותרצה לעשות לו OC אז רצוי להוסיף עוד קצת כסף ולקנות קירור אחר.(קירור סטוק לא יעיל כמו קירור צד שלישי)

חברה מעולה....

יותר מעולה יהיה אם תצליח למצוא את דגם הקאליבר שלהם אני אישית הפכתי את העולם ולא מצאתי... לדגם הזה קוראים P890. הוא יעלה קצת יותר יקר מהדגם הרגיל אבל שווה את זה אם אתה מתכנן OC רציני.

בכמה הדגם הזה יקר יותר מהרגיל?

הוא יגיע ל-OC גבוה יותר אם הוא יחליף קירור ל-S1.(שאני מניח יעלה פחות)

פורסם

GTS לא משתלם, תרכוש 8800GT, תעשה לו OC וקיבלת כרטיס מסך חזק מאוד שיריץ הכל על MAX

במידה ותרכוש בכל זאת GTS ותרצה לעשות לו OC אז רצוי להוסיף עוד קצת כסף ולקנות קירור אחר.(קירור סטוק לא יעיל כמו קירור צד שלישי)

בכמה הדגם הזה יקר יותר מהרגיל?

הוא יגיע ל-OC גבוה יותר אם הוא יחליף קירור ל-S1.(שאני מניח יעלה פחות)

הואיעלה בטח 100-200 שקל יותר

והוא יגיע ל-OC הרבה יותר גבוה כי הכרטיס הזה מצוייד בטרמאלקטריק במאמץ הכרטיס לא יעבור את ה50 מעלות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים