פורסם 2002 בינואר 3123 שנים יש לחבר שלי מודם שכל פעם שהוא מדליק את המחשב ומנסה להתחבר הוא מקבל הודעה שהיציאה כבר פתוחה.כל פעם מחדש הוא מסיר אותו ומתקין מחדש והבעיה נפתרת. אבל אחרי כיבוי הבעיה חוזרת.ניסיתי לאלץ אותו בביוס על קום קבוע. לא עזרניסיתי לבדוק אולי תוכנה אחרת משתמשת בו. לא עזרניסיתי מדוס. לא עזר כי זה מודם תוכנה מסריחניסיתי להחזיר הגדרות ביוס ל-DEFAULT. לא עזראי אפשר להחליף סלוט כי זה ON BOARD.יש למישהו עוד רעיון לפני שאני אומר לו לקנות מודם חדש ומבטל את ה-ON BOARD.(ולא הוא לא יכול להתחבר ל-ADSL).ד"א הוא משתמש ב-WIN98.תודה מראש :-/
פורסם 2002 בינואר 3123 שנים A:\> format c: LOL !!!!!!!! :lol: :lol: מודם ONBOARD ? נשמע מאד מוכר, זה בטח לוח של פיסיצ'יפס. לוח קבר שנקנה מחנות שמתמחה במחשבי קבר. חבל.
פורסם 2002 בינואר 3123 שנים מחבר לאתעשה פורמטבקשר לפורמט: עשינו כבר לפני 5 ימים ולא הותקנו עוד תוכנות חוץ מ-OFFICE.
פורסם 2002 בינואר 3123 שנים שוב ושוב ושוב עד שיעבוד טוב ואז תעשה גהוסט אם עדיין לא עובד תבדוק את הגדרות הביוס ו את הג'ימפור על הלוח
פורסם 2002 בינואר 3123 שנים מחבר שוב ושוב ושוב עד שיעבוד טוב ואז תעשה גהוסט אם עדיין לא עובד תבדוק את הגדרות הביוס ו את הג'ימפור על הלוחאם אני אנג'ס למחשב הוא לא יתיאש הוא פשוט לא יעבוד שוב ושוב ושוב.הג'ימפור בסדר ומיציתי גם את כל האפשרויות בביוס.
פורסם 2002 בינואר 3123 שנים בלמיר יש מודם V92 של DYNAMODE (PCI) שעולה 14 דולר. בשביל זה שווה לכם להתאמץ על מודם ONBOARD דרעעעעק ?
פורסם 2002 בינואר 3123 שנים מחבר בלמיר יש מודם V92 של DYNAMODE (PCI) שעולה 14 דולר. בשביל זה שווה לכם להתאמץ על מודם ONBOARD דרעעעעק ? אתה יודע מה? אתה צודק! סתם עצלנות. תודה בכל אופן.
פורסם 2002 בינואר 3123 שנים ב-90% מהמקרים מדובר בבעיית דרייברים...תבדוק שהתקנת את כל הדרייברים של הלוח אם,ואם אתה יכול לענות לי- האם הווינדווס מזהה בעצמו את המודם?בכל מקרה, מה שאני הייתי עושה... זה מוחק אותו מהדיבייס מנג'ר...מרסטרט את המחשב, מבטל את המודם און בורד בביוסמפעיל ווינדווסמרסטרט את המחשבמפעיל את המודם בביוסומעלה ווינדווס...תנסה!איל
פורסם 2002 בינואר 3123 שנים אני בספק גדול אם חלונות 98 יזהה מודם תוכנה שמותקן על לוח האם. אל תשכחו שלא מדובר פה ב-XP שכולל בתוכו כמות מרשימה מאד של דרייברים (חוץ ממודמים שונים מבוססי CONEXANT או המודם-קבר של מוטורולה. לאלה אין בד"כ גם דרייברים עם חתימה דיגיטלית).בכל מקרה גם יצרניות של לוחות אם-קבר כמו פיסיצ'יפס מספקות מדי פעם דרייברים מעודכנים ואם גם זה לא עוזר אז כנראה שאין ברירה והמודם ONBOARD נדפק מסיבה כלשהי (זה יכול גם לקרות מקפיצת מתח שהוא חטף מקו הטלפון כשהיתה סערת ברקים ).
פורסם 2002 בינואר 3123 שנים תבדוק אם אין תוכנה אחרת שמתשמשת במודם, תסגור את כל התוכנות שעובדות ברקע (ctrl alt del) ותנסה שוב. אם אתה מצליח להשתמש במודם סימן שיש תוכנה מסויימת שעובדת ברקע ותופסת את המודם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.