עבור לתוכן

בעיה, לאף אחד אין פתרון משחק אינטרנט ספציפי לא עובד

Featured Replies

פורסם

הבעיה היא כזאת.

יש משחק משעשע שאני משחק באינטרנט בשם TOP אני לא מתכוון לפרסם פה את המשחק או משהו. פשוט זה נורא קונקרטי לגבי המשחק הזה.

האינטרנט שלי עובד בצורה מצויינת. מוריד על מקס' ומעלה על מקס' בשרתים גם בארץ וגם בחו"ל.

משחק משחקים אחרים שלא מאותה קטגורייה ללא שום לאגים או קפיצות פינגים.

לבעיה:

עד לפני שבועיים המשחק עבד בצורה פנטסטית, הייתי לקוח של נטויז'זיון יש לי כבלים ללא ראוטר.

התקשרתי עשו לי בדיקות מהירות, הכל תקין. נאמר לי שיש לנטויז'יון בגלל המיזוג של החברות בעיה עם שרת אחד שיש להם לחו"ל שכנראה זה מה שמשפיע על המשחק.

לאחר שבוע התקשרתי שוב הבעיה עדיין לא סודרה ונאמר לי שתטופל תוך מספר ימים, אחרי שבוע נוסף אמרו לי את אותו הדבר.

עשיתי בדיקה קטנה לקחתי את הנייד שלי לבית של הוריי, התחברתי לרשת שלהם גם נטויזי'ן התוצאה זהה, לחבר שלי שגר בעיר אחרת ממני את אותה הבעיה.

לעומת זאת, כשהתחברתי בבניין של אמא שלי לרשת אלחוטית שונה, 012 (אינטרנט זהב) המשחק עבד ללא דופי בצורה נהדרת , לחבריי שגרים באזורים שונים של העיר ב012 עובד המשחק בצורה מעולה.

לאחר שלא הייתי מרוצה מנטויז'ן עברתי לאינטרנט זהב (הוזילו לי ת'מחיר) אך הבעיה לא נפתרה.

האם מישהו מוכן להסביר לי איך זה שבאיזור המגורים שלי המשחק לא עובד כמו שצריך, ובאיזור של 2-3 ק"מ ממני רק בספק אחר זה עובד מצויין. אשמח לתשובה מהמביני עניין =] ולמי שיש פיתרון אמשח לנסות.

תודה על הסבלנות חפרתי פה מכתש.

פורסם

*DaN, ברוך הבא לפורום.

תשנה את הכותרת שתתאים לתוכן. אתה יכול לעשות את זה ע"י עריכת הכותרת בהודעה הראשונה.

בנוסף, תגיד מה הבעיה, בכל ההודעה הארוכה אפילו לא אמרת מה הבעיה.

פורסם

דיי רפרפתי על ההסבר

אתה לא חושב שאם זה עובד אצל אנשים אחרים ואצלך לא הבעיה היא אצלך?

וגם לא באמת תיארת את הבעיה

אמרת שזה משחק כלשהו

יש הודעת שגיאה? איטיות? מה בדיוק הבעיה?

עוד דבר שאתה יכול לעשות אם תמצא את האייפי של השרת משחק (איימיל לתמיכה?) תוכל לעשות TRACE ולראות איפה הבעיה

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שאם למישהו יצא לשחק משחקים המוניים, יש את הקטע של ללחוץ נקודה במשחק כדי ללכת אליה, עכשיו זה יכול לעבור בצורה חלקה מה שנקרא LAG FREE והדמות פשוט תלך לנקודה שציינת.

או הבעיה שיש לי אני פשוט לא אזוז ולא אצליח לעשות כלום.

הבעיה היא שאני מתחבר למשחק אבל בתוך המשחק המשחק לא מגיב כאילו אני עם אימיול פתוח וביטורנט ומוריד עוד משהו.

למרות שאני לא. עשיתי כמו שכתבתי בדיקות מהירות והכל תקין.

אפשר לאמר שהבעיה היא בעיית איטיות למרות שהאינטרנט שלי תקין לחלוטין לפעמים אני לא מצליח להתחבר למשחק כותב לי CONNECTION FAILED. אין לי שום שגיאות. ושאלתי את התמיכה של המשחק מה IP של השרת שאני מתחבר אליו ואת הפורט על מנת שאני אוכל לבדוק אולי זה חסום אצלי או משהו למרות ששום דבר לא חסום אצלי.

אמרו לי לי לנסות להכנס דרך PROXY, כשהסברתי שהבעיה לא להכנס לאתר אלא למשחק אמרו להשתמש בPROXY לתוכנות שזה משהו שאני לא מכיר.

ואני לא יודע איך עןשים TRACE :s05:

פורסם

טוב אני לא מצליח למצוא את המשחק הזה (לינק יכול לעזור TOP לא עוזר בכלל)

אם זה הדבר היחיד שיש לך איטיות בו אני מניח שהPING שלך לשרת פשוט גבוה מידי

או שפשוט יש קרטועים שלא קשורים לאינטרנט

ניסית לדבר עם התמיכה של המשחק? הם יכולים לעשות איתך מספר בדיקות

פורסם
  • מחבר

http://www.talesofpirates.com

זה האתר של המשחק

הבעיה היא שאצלי בבית יש את בעיית הפינג, באיזור מגורים אחר אין שום בעיה ואני יכול לשחק חופשי.

נטויז'ן אמרו לי שיש להם שרת בלונדון שיש להם איתו בעיות ונשלח לשם שליח לתיקון. (לקח 3 שבועות) לא היה לי סבלנות עברתי ספק.

הבעיה לא נפתרה, למרות שאצל אחרים שגרים באיזורים שונים המשחק עובד ללא שום בעיה.....

התמיכה של המשחק לא עזרה לי במיוחד כי הבעיה כביכול לא אצלם, כי עובדה שאנשים אחרים כן מסוגלים לשחק ואני לא.

אבל אם אני לוקח את הנייד ותחבר לרשת אחרת ולא ישירות למודם שלי או לא לנטויז'ן זה עובד מעולה.

מה אני יכול לעשות ?!

פורסם

אה כן... המשחק הזה

להרבה אנשים שאני מכיר (בעיקר ב012) יש לאגים במשחק הזה

לרוב המשחקים החינמיים האלה אין שרתים איכותיים במיוחד ולרוב הם ממוקמים בחול

מה שכן אתה צריך לבקש מהתמיכה זה אייפי של אחד משרתי המשחק כדי שתוכל לבצע TRACERT ולראות בדיוק היכן הבעיה

פורסם

יש מצב שזה מפורטים או משהו שהם חסמו..

במילה אחת תעבור לבזק בינלאומי

אם לא תנסה באמת לשלוח פינגים לשרת פשוט

RUN-----CMD------ping xxxx.com

פורסם

לא בדקת מה הבעיה , עברת ספק והבעיה נשארה ...

לאיזה ספק עברת ?

מנטוויזן נראה לי שכדאי לעבור רק לבזק בנלאומי ,אם בכלל.

פורסם
  • מחבר

הבעיה נפתרה ע"י הגדרת החייגן עם התמיכה של אינטרנט זהב :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים