עבור לתוכן

בעייה בהפעלת משחק, אני כבר אובד עצות - אתגר למעוניינים.

Featured Replies

פורסם

אפילו האינרנט לא העלה פתרון, וגם לא התמיכה הטכנית של EA לאף אחד מהשואלים והמתעניינים.

הבעייה היא בהפעלת המשחק lord of the rings: battle for middle earth 1...

יש לי את 2 ואת ההרחבה שלו, שניהם עובדים מצויין ללא כל בעייה.

אבל הראשון עושה לי בלאגן ותסכול רב.

כשאני מפעיל את המשחק עולה מסך ספלאש עם הלוגו של המשחק, סבבה, מחכים, עוברים בערך 30 שניות ופתאום אני מקבל את הארור הזה

The thread tried to read or write data that is misaligned on hardware that does not provide alignment

אגב.

-ניסתי לעדכן המשחק לגרסתו האחרונה 1.3, לא עבד לא בגרסה זו ולא בגרסאות שלפניה.

-ניסיתי להכנס לregedit ולמחוק משם כל הקשור למשחק, לא עזר

-ניסיתי להתקין מחדש מספר פעמים... :\\\\\.

לא יודע מה לעשות.

בהחלט אשמח לעזרה, תודה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

try when running the process, to directly set in the task manager it's "task affiniy" to only one core.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה המהירה.

לא עזר אחי :\\\ ניסיתי גם על cpu1 וגם על cpu0...

אותו ארור.

פורסם
  • מחבר

לאף אחד אין רעיון?

פורסם

אם אין תשובות באתרים באינטרנרט, כנראה שגם פה לא יהיו יותר מדי.

פורסם
  • מחבר

את האמת? פעם היתה לי בעייה בנושא דומה ודווקא מכל האתרים באנרנט, רק כאן נתנו לי תשובה נכונה :]]]]

פורסם

אפילו האינרנט לא העלה פתרון, וגם לא התמיכה הטכנית של EA לאף אחד מהשואלים והמתעניינים.

אם ככה, אל תצפה שמישהו פה ידע לעזור לך.

פורסם
  • מחבר

סבבה מצידי תנעל...

פורסם

לא אמרתי שצריך לנעול, רק שאל תצפה להרבה.

פורסם

אני לא מבין גדול אבל אולי יש בעיה עם התאימות של המשחק... נסה להפעיל ב98 :nixweiss:

מצאתי באיזה פורום, נסה אין לך מה להפסיד:

I don't know whether Mythic have fixed this issue, but I have stopped experiencing CTD when playing DAoC. I haven't had one for about a week now, and I was getting them every 5 minutes or so before.

The only things I've recently done to my computer is... stopped using MSN when playing the game, very rarely connected to mIRC, installed Adaware and Stinger on my computer which found lots of nasty files (including that new Sasser virus last week), and got 2 very good Pop up stoppers, 1 panicware, 1 AOL. I have also still got TOA set up to run compatiable with windows NT.

I hope this helps someone.

פורסם
  • מחבר

לא עוזר אחי :\ אבל תודה.

לפי איך שזה נראה זאת בעייה שרק אדם המבין בתכנות יוכל לפתור, או לפחות לתת כיוון.

פורסם

התכוונת אולי אדם שתכנת את המשחק... ההודעה שם כלכך כללית שאין מה לעשות.

פורסם
  • מחבר

לא אחי, אולי אדם שמבין בתכנות\באיך ווינדוס עצמו בנוי, זה נשמע כמו משהו שקשור לווידנוס, למערכת וכל אלה.

זה לא קשור בחיים לגרפיקה\סאונד.

אני מכיר את הארורים של מנוע הgenerals, בחיים לא נתקלתי בארור זה באף משחק הבנוי עליו.

חייבת להיות דרך לפתור את זה.

יש כאן פורום תכנות?

פורסם

http://hwzone.co.il/community/index.php?board=27.0

אבל כבר תחסוך לעצמך את הרעיון לפתוח שם שאלה על זה.

בכל מקרה, זה סתם שגיאה שחלק בתוכנית ניסה לכתוב למקום בזיכרון שאין לו הרשאה בקוד של המשחק שנמצא בקובץ / פונקציה שרשומה שם. למה כמה איך, פתרונות למפתחי המשחק.

פורסם

ניסית לפרמט?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים