עבור לתוכן

400 שקל, כונן כמה שיותר גדול, לא של WD.

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני רואה שמתחיל להגמר לי המקום, ודי נמאס לי כל פעם לעשות את ההחלטות מה אני רוצה לשמור ומה אני מעדיף לזרוק, ולכן אני רוצה HD חדש. אני מקווה מאוד שהתקציב מאפשר גודל מכובד, ובמקרה שלו, הוא גמיש כלפי מעלה עד 500 שקל. אני לא מעוניין בכונן של Western digital מכיוון שהבנתי שיש איתם בעיות אמינות, ולי עצמי מת כונן 80GB שלהם, וזה מאוד מאוד מבאס להתקין מערכת הפעלה ודרייברים אחרי חודש של עבודה.

בתודה,

Screw_Master.

פורסם

וזה מאוד מאוד מבאס להתקין מערכת הפעלה ודרייברים אחרי חודש של עבודה

בלי קשר לשאלתך, את הבעיה הזו אפשר לפתור אם מתקינים פעם אחת את הדרייברים שנחוץ ועושים IMAGE מלא של הכונן (עם GHOST, ACRONIS או משהו). ואז שחזור לוקח דקות עד שעה ולא כמה שעות/ימים.

פורסם
  • מחבר

אני מכיר את זה, אם כי מעולם עוד לא עשיתי את זה. לצערי לא עשיתי את זה אז :-\

פורסם

גם לי היו כמה חוויות לא נעימות בסגנון הזה, ומאז אני משתדל לבצע את הפעולה הזו בכל פעם שאני מתקין מחשב חדש (אחרי שגמרתי להתקין את כל הדרייברים ותוכנות הבסיס הרצויות ווידאתי שהכל עובד), וחוזר עליה כל כמה חודשים (מתוך הנחה שאני מידי פעם ממשיך לעדכן תוכנות, פאטצ'ים וכדומה). ואם מסיבה כלשהי אני חייב להתקין הכל מחדש, אני פשוט הולך ל-IMAGE האחרון ולוקח אותו.

לשאלתך, הייתי אומר לך פשוט לקחת את הכונן הכי גדול שתמצא בתקציב, בממשק המתאים (SATA2?SATA?) לא רוצה WD, סבבה, יש SEAGATE, יש MAXTOR (שנקנו ע"י SEAGATE לאחרונה), יש HITACHI. כולם פחות או יותר אותו דבר.

פורסם

^ איך עושים את זה? :o

פרט נמק והסבר...

פורסם

use achronis tru image bootcd and make an image after installation

פורסם
  • מחבר

ישנו כונן של SeaGate ב-500 שקל שיתאים לצרכים שלי? ממשק SATA II, חשוב מאוד לא IDE כי יש על לוח האם שלי רק אחד והוא כבר תפוס על ידי הצורב.

פורסם

אני יכול להמליץ על RADIX ,נשאר לי כרטיס אחד.

ההתקנה קצת יקרה.

אבל אני כבר לא עשיתי פורמט למחשב משנת 2004.

המוצר עובד אצלי ואצל הרבה מהחברים שלי שהתקנתי להם.

בצורה אמינה ביותר.אני מדבר על בערך פעמיים בשבוע של שיחזור המערכת.

( מה לעשות שאתה מתרגל לזה שהמחשב שלך יכול לחזור להיות חדש תוך 2 דקות ,זה מפתה בכל תקלה קטנה להפעיל את הכרטיס ).

הכרטיס פשוט מאוד להפעלה.

אמין ברמות קשות.

אפשר לפנות אלי לפרטים בפרטי.

ומנסיון שלי ,שום מוצר שאני מכיר לא מחזיר את מחיצה של מערכת ההפעלה ( C ) למצב 100% כמו ביום ההתקנה.

מיום שיש לי הכרטיס אני פשוט עובד ועובד ועובד...ועובד..עם מחשב שנותן לי תפוקה מלאה , בלי להתעסק חצי יום כל שבועיים בהתקנות.

פורסם
  • מחבר

מישהו? התקציב יכול להמתח עד 600 שקל אם יש משהו ממש טוב: SATA\II, כמה שיותר גדול, ושל סמסונג או סיגייט.

פורסם
  • מחבר

‎ST3500320AS‎ - זה מספר הדגם? חשוב. הוא נראה אחלה מבחינה טכנית, השאלה היא אם אין איזה מתחרה טוב מסמסונג...

פורסם

אכן

פורסם

קניתי כונן כזה בדיוק לפני שבוע.

לא בדקתי את הביצועים שלו אבל מה שקובע אצלי זה שאני לא שומע אותו ושיש עליו 5 שנות אחריות.

פורסם
  • מחבר

מעולה - אז זה הכונן שאני קונה. תודה רבה לכל המשתתפים בדיון :xyxthumbs:

פורסם

חחח אני כבר שבועיים רוצה להזמין אותו ואין אותו מהספק שאני קונה ממנו.

חשבתי ללכת על הסמסונג מה אתם אומרים?

בעיקרון מה שחשוב לי זה הרמת רעש כי מבחינת ביצועים אני מאמין שזה ממש לא קריטי 16mb או 32mb באפר, ומבחינת אמינות אני יודע שאין בעיה עם שתי החברות.

כבר יותר משבועיים אני רוצה להוסיף כונן 500GB ולסיים עם זה מרגיזז.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים