עבור לתוכן

מחשב מפגר בביצועים ונדרש לפרמטו לעיתים קרובות יותר

Featured Replies

פורסם

שלום.

בזמן האחרון המחשב שלי (שמפרטו מופיע בצד) מתחיל לקרטע במשחק GTA:SA הבעיה לעולם לא הייתה ורק בזמן האחרון החלה לקרות בעיה זו.

הבעיה החלה לקרות לפני כשלושה שבועות כשפתחתי את המחשב וניקיתי אותו בעזרת פן שעבד על אוויר קר וניקיתי את כל האבק מהמחשב.. כשבאתי להדליק אותו ולאחר טעינת הווינדוס לפתע הופיע מסך שחור והמחשב לא עולה.פירמטתי כמה וכמה פעמים את המחשב עד שלבסוף הסתדר. לאחר שפירמטתי את המחשב יש לציין שלא הייתה בעיה במשחקים והכל היה בסדר.. אתמול קרתה שוב אותה בעיה ופירמטתי פעם אחת וזה הסתדר.

עכשיו כשאני משחק בGTA:SA לפתע פתאום מתחילים קרטועים ותקיעות קטנות של המשחק . הבעיה הזאת מוזרה אך מסקרן אותי לדעת למה זה קורה כיוון שהמחשב נקנה לפני שנה וכמעט חצי ואין לי מושג למה זה נגרם לכן אני צריך את עזרתכם.

יש לציין שהמחשב נקנה עם הספק שהגיע עם המארז(ככל הנראה ג'נרי) וכיוון שהייתי בור ולא היה לי זמן להחליפו אז לא עשיתי זאת עד היום. אני מציין זאת כיוון שהבנתי שהכרטיס מסך שלי צורך הרבה חשמל ולכן יש סיכוי שהספק אולי התעייף קצת וזה מה שגורם לבעיות אלה.מדובר במערכת WINDOWS XP SP2

אשמח לקבל את עזרתכם בנידון, בתודה מראש,אלעד.

פורסם

מה קורה אם אתה לא מפרמט? המערכת בכלל לא עולה או שעולה עם תקלות\כשלים?

האם נכון לעכשיו הבעיות הם רק בסאן אנדראס? רק במשחקים?

פורסם
  • מחבר

אם אני לא מפרמט המערכת לא עולה, המחשב מעלה את המסך שמראה את הטעינה של הווינדוס אבל אחרי זה הטעינה נעלמת ויופיעה מסך שחור והווינדוס לא יעלה בכלל.

לגבי משחקים אחרים עוד לא ניסיתי אני אנסה בקרוב ויערוך כאן.

פורסם

במצב בטוח המערכת עולה?

פורסם
  • מחבר

במצב בטוח המערכת עולה?

לא נראה לי .. אני חושב שניסיתי ולא הצלחתי.

אבל עכשיו המחשב עובד אחרי שפירמטתי אתמול אני יתקין עכשיו cs:cz ויגיד עם הוא מקרטע

פורסם

יותר הגיוני להתקין 3DMARK ולראות את הניקוד שתקבל

פורסם

אולי כדאי לבדוק את ההארד דיסק שלך באמצעות תוכנה מהיצרן ..

פורסם
  • מחבר

יותר הגיוני להתקין 3DMARK ולראות את הניקוד שתקבל

מה זאת התוכנה הזאת ואיך משתמשים בה?

אולי כדאי לבדוק את ההארד דיסק שלך באמצעות תוכנה מהיצרן ..

איזה תוכנה למשל ? מהדיסק התקנה של ASUS?

תודה על התגובות חברים.

אלעד.

פורסם
  • מחבר

עדכון :

שמתי לב שהקרטוע גם במשחק CZ אבל הוא נגרם רק לאחר כמה זמן שמשחקים. כמו כן מופיעות גם הודועות שגיעה של "אל תשלח" שמגיעות מהמשחקים וגם שאני פותח את האקספלורר זה קורה לי ואז אני צריך לצאת ולהיכנס עד שזה יסתדר.

מדוע קורים כל הדברים האלה? עזרה בבקשה

פורסם

מה זאת התוכנה הזאת ואיך משתמשים בה?

איזה תוכנה למשל ? מהדיסק התקנה של ASUS?

לא, מאתר יצרן הדיסק-קשיח שלך. של איזו חברה הדיסק?

פורסם

מה הטמפ' של המעבד ?

פורסם
  • מחבר

לא, מאתר יצרן הדיסק-קשיח שלך. של איזו חברה הדיסק?

Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II זה הדיסק קשיח..

מה הטמפ' של המעבד ?

איך אני בודק ? בתוכנה הזאת של אסוס שיש בדיסק לא? התוכנה2 ASUS PC PROBE ?

ועם כן צריך לראות את זה בPCU משהו לא?

פורסם
  • מחבר

היום המחשב קרס שוב (אני שולח מחבר)

הווינדוס לא עולה לי גם במצב בטוח אחרי הטעינה של הווינדוס יש מסך שחור ואי אפשר לעשות כלום,לא עולה הווינדוס.

אני ינסה לפרמט מדיסק אחר ואינ יעדכן,תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים