עבור לתוכן

IP דינמי בהוט ובזק בינלאומי

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מחובר לאינטרנט כל הזמן , ללא חייגן עם הוט ובזק בינלאומי.

יש לי נתב של לינקסיס דגם ה GL שמחובר למחשב נייח ולמודם של הכבלים.

ה IP החיצוני , זה שהראוטר מקבל מהספק , לא משתנה אף פעם למרות שבכבלים אמרו לי שהIP שלי הוא דינמי (אולי התכוונו לפנימי...)

בכל זאת כאשר אני מנתק את הראוטר ומחבר אותו שוב , הIP נשאר כפי שהיה מקודם. האם זה משתנה רק אם משאירים את הראוטר מנותק לזמן מה ואז מחברים בחזרה ? האם צריך לבצע הגדרות כלשהם בוינדוס או בתוכנה של הראוטר כדי שיהיה דינמי?

בתוכנה של הראוטר מוגדר סוג חיבור אינטרנט כ DHCP ואופציה של DHCP Server היא ב enable.

בקיצור אני מעוניין שה IP החיצוני יהיה דינמי. אני צריך להתקשר להוט שוב?

תודה לעוזרים...

פורסם

ה-IP הוא דינמי, אך זמן השחרור של כתובת הוא ארוך למדי כך שאתה תצטרך להשאיר את הנתב מנותק לכל הזמן הזה, וגם אז - אתה תקבל כתובת אחרת רק במידה שמישהו אחר משך את הכתובת שלך.

אם מאוד חשוב לך IP דינמי, תעבוד עם חייגן.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה :)

איך מאפשרים שיהיה לי במחשב חייגן ובטח צריך שם משתמש וססמה , אני צריך להתקשר לבזק בינלאומי בשביל זה ?

תודה

פורסם

רק לצורך הבנה - תכבה את המודם לכמה שניות ותדליק שוב , כתובת ה IP נשארה אותו דבר?

פורסם
  • מחבר

כן ניסיתי גם את זה כמה פעמים , ניסיתי עכשיו שוב , אותו דבר...

פורסם

תשנה את כתובת ה-MAC של הנתב ותקבל IP שונה. אבל אם תעשה את זה יותר מידי (משהו כמו 3 פעמים), לא תקבל יותר כתובות עד שהישנות תשתחררנה (וזה יכול לקחת יום או כמה ימים).

בשביל חיבור עם חייגן תצטרך באמת להתקשר לבזק בינלאומי. המעבר לחיבור עם חייגן לוקח יומיים-שלושה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים