פורסם 2008 בפברואר 2017 שנים שלוםאני מחובר לאינטרנט כל הזמן , ללא חייגן עם הוט ובזק בינלאומי.יש לי נתב של לינקסיס דגם ה GL שמחובר למחשב נייח ולמודם של הכבלים. ה IP החיצוני , זה שהראוטר מקבל מהספק , לא משתנה אף פעם למרות שבכבלים אמרו לי שהIP שלי הוא דינמי (אולי התכוונו לפנימי...)בכל זאת כאשר אני מנתק את הראוטר ומחבר אותו שוב , הIP נשאר כפי שהיה מקודם. האם זה משתנה רק אם משאירים את הראוטר מנותק לזמן מה ואז מחברים בחזרה ? האם צריך לבצע הגדרות כלשהם בוינדוס או בתוכנה של הראוטר כדי שיהיה דינמי? בתוכנה של הראוטר מוגדר סוג חיבור אינטרנט כ DHCP ואופציה של DHCP Server היא ב enable.בקיצור אני מעוניין שה IP החיצוני יהיה דינמי. אני צריך להתקשר להוט שוב?תודה לעוזרים...
פורסם 2008 בפברואר 2017 שנים ה-IP הוא דינמי, אך זמן השחרור של כתובת הוא ארוך למדי כך שאתה תצטרך להשאיר את הנתב מנותק לכל הזמן הזה, וגם אז - אתה תקבל כתובת אחרת רק במידה שמישהו אחר משך את הכתובת שלך.אם מאוד חשוב לך IP דינמי, תעבוד עם חייגן.
פורסם 2008 בפברואר 2017 שנים מחבר תודה רבה על התגובה איך מאפשרים שיהיה לי במחשב חייגן ובטח צריך שם משתמש וססמה , אני צריך להתקשר לבזק בינלאומי בשביל זה ? תודה
פורסם 2008 בפברואר 2017 שנים רק לצורך הבנה - תכבה את המודם לכמה שניות ותדליק שוב , כתובת ה IP נשארה אותו דבר?
פורסם 2008 בפברואר 2017 שנים תשנה את כתובת ה-MAC של הנתב ותקבל IP שונה. אבל אם תעשה את זה יותר מידי (משהו כמו 3 פעמים), לא תקבל יותר כתובות עד שהישנות תשתחררנה (וזה יכול לקחת יום או כמה ימים).בשביל חיבור עם חייגן תצטרך באמת להתקשר לבזק בינלאומי. המעבר לחיבור עם חייגן לוקח יומיים-שלושה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.