עבור לתוכן

AudioSurf - דיון ראשי.

Featured Replies

פורסם

מישהו יכול להסביר קצת על המשחק?

השגתי את המשחק אבל אני לא מצליח להפעיל אותו, אחרי ההתקנה אני צריך להעפיל איזה משהו שפותח חלון של DOS ואז להריץ את המשחק אבל חלון ה-DOS הזה מראה לי שגיאה ואז אני סוגר אותו וכשאני מפעיל את המשחק אז במשחק זה אומר לי שאין לי חיבור לרשת או שגרסת הביטא נגמרה ואין לי אפשרות לשחק. בקובץ טקטס שהיה מצורף היה רשום שאם לא עובד אז צריך להוריד .Net משהו אבל גם זה לא עזר.

• תגובות 51
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין לי מושג מאיפה הורדת אבל הדמו כרגע קיים בSTEAM (בלעדית)

פורסם

מישהוא יכול לתת לי קישור להורדה?

המשחק הוא חינמי? אם כן אפשר קישור להורדת המלא? אם לא אז רק את הדמו?

תודה לעוזרים :xyxthumbs:

אלון

פורסם

תסתכל הודעה אחת מעלייך זה לא כזה קשה...

הדמו נמצא בSTEAM בלעדית

פורסם

ומה זה steem?אתר? אולי בכול זאת אפשר קישור?

סליחה על הבורות....

אלון

פורסם

חיפוש בגוגל היה עונה לך על השאלה

steam זו תוכנה שvalve משתמשת בה כדי שאנשים יורידו את המשחקים שהם קונים דרכה

זה מעין תוכנה שמאגדת את המשחקים שלך ומעדכנת אותם אוטומטית

יש לה גם מבחר רב של סרטונים ודמואים

www.steampowered.com

פורסם

לסטים כבר אין באגים (והבאגים שהיו כולם נפתרו בדרך כזו או אחרת עם ספק נורמלי)

פורסם

עדיין יש לי באגים פעם ב.. בלי קשר לספק... לפעמים אני מקבל הודעה שאני לא מחובר לסטים ורק אחרי ריסט של סטים הבעיה נפתרת.

היתי ממליץ על המשחק הזה למסיבות... גם שומעים מוזיקה טובה וגם זה מפיג את השעמום (אם משעמם לכם ;D ) אפשר להתחרות עם החברים מי מגיע לניקוד הכי גבוה בשיר מסויים. גם אפשר לשחק שתיים ביחד באותו הזמן...

פורסם

עדיין יש לי באגים פעם ב.. בלי קשר לספק... לפעמים אני מקבל הודעה שאני לא מחובר לסטים ורק אחרי ריסט של סטים הבעיה נפתרת.

היתי ממליץ על המשחק הזה למסיבות... גם שומעים מוזיקה טובה וגם זה מפיג את השעמום (אם משעמם לכם ;D ) אפשר להתחרות עם החברים מי מגיע לניקוד הכי גבוה בשיר מסויים. גם אפשר לשחק שתיים ביחד באותו הזמן...

חחח אני לא יודע מה קורה במסיבות שלכם אבל במסיבות שלנו אנשים רוקדים ומשתגעים ולא נוגעים במחשב :silly:

קיצר ככה, שיחקתי בדמו ודווקא השאיר עליי רושם די טוב. אהבתי באמת ת'עובדה שהכל די מסתדר לפי הקצב של השיר שאתה בוחר. אני אישית שמתי כמה שירים של רוק כבד עם ריפים עצבניים ונראה שהמשחק התמודד איתם לא רע בכלל. בהחלט משחק כיפי כשמשעמם לך ואתה רוצה להעביר את הזמן.

אני ממש אהבתי את המשחק בעיקר בגלל שאני ממש אוהב מוסיקה, ולשחק לפי הקצב של שירים שאני אוהב זה פשוט מעולה לדעתי.

למה רק 5 שירים וזהו בדמו!?? למה?!?!? :bash:

פורסם
  • מחבר

אני שמח לראות שהרבה אוהבים את המשחק הזה ;D אני מאוד אוהב משחקים שהם לא מחברות גדולות שיכולות להעביר את הזמן כשמשעמם...

המשחק הרבה יותר מעניין בגרסה המלאה שלו, המוזיקה הכי טובה למשחק היא או רוק עם קצב מהיר או טראנסים פסיכו...

משנה לדיון ראשי!

פורסם

חחח כשנכנסתי לתארד לא הבנתי ממה כולם מתלהבים מחללית מחללית מעפנה אבל הורדתי את הדמו דרך סטים והחללית עשתה את שלה העבירה לי איזה חצי שעה עד שנגמר הדמו :pissed:

עדיין זה משחק די כיף אבל מי שיקנה נראה לי שימאס לו די מהר

פורסם

משחק גאוני!

מישהו יכול להמליץ על שירים שכיף לשחק איתם?

פורסם

*shameless self promotion שגם קשור לAudioSurf*

לפני כמה זמן(הרבה לפני AudioSurf) הלחנתי/עיבדתי וכד' קטע בשם Whale on the Seashore, זה מעין קטע אטמוספירי כזה שהייחוד שלו הוא שיש לו Beat טיפה לא סטנדרטי(Beat = התופים), אומנם זה 4/4 וטמפו בינוני, אבל המקצב די מיוחד.

בכל מקרה, אנשים שמשחקים הרבה זמן בAudioSurf ישימו לב שהתופים הם אלו ששולטים במסלול עצמו, בפיתול שלו, בקפיצות שלו וכד'.

אני מצאתי שלשחק בAudioSurf עם Whale on the Seshore יוצר חווית משחק די מעניינת ושונה.

מומלץ ביחד עם הNinja Mono... לקח לי כמה נסיונות טובים בשביל לקחת את הבונוס של Ninja(לא לפגוע באפורים).

לינק להורדת הקטע:

http://www.mediafire.com/?gsbvxwv2ybn

אתם מוזמנים לומר לי מה אתם חושבים, ואני מאוד מאוד ממליץ לשחק עם הקטע בaudiosurf, אני לא תיכננתי את הקטע כמשהו שמתאים למשחק, אבל הי, זה יצא ממש טוב! :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים