פורסם 2008 בפברואר 2017 שנים יש איזה פאן של סוני שכתב בטוקבק בYNET שמיקרוסופט התחילה לחסום IP ישראלי מהLIVE אני לא יודע אם זה נכון או לא כי הבחור קורא לעצמו PS3 גימר וזה לא בדיוק מעיד על אמינות גדולה אז פתחתי את הדיון לברר מאנשים בפורום שמחוברים לLIVE ?
פורסם 2008 בפברואר 2017 שנים מחבר היו שמועות שזה יקרה מזמן בארצות שאין בהם שיווק רשמי בינתיים היו חסימות לכרטיסי אשראי מהארץ ולקונסולות פרוצות אבל לא לIP ככה שתאורטית זה יכול לקרות השאלה אם זה קורה או שאיזה פאן שסתם זורק שטויות
פורסם 2008 בפברואר 2017 שנים זה אפשרי בתיאוריה בלי יותר מדי בעיה , קשה לי להאמין שהם יעשו את זה מ2 סיבות עיקריות:א. קל לעקוף את זה (ראוטר ביתי יכול לנווט את כל התעבורה דרך פרוקסים לדוגמא)ב. כמות עצומה של ניתוקים למשתמשים חוקיים.ליביו
פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים זה אפשרי בתיאוריה בלי יותר מדי בעיה , קשה לי להאמין שהם יעשו את זה מ2 סיבות עיקריות:א. קל לעקוף את זה (ראוטר ביתי יכול לנווט את כל התעבורה דרך פרוקסים לדוגמא)ב. כמות עצומה של ניתוקים למשתמשים חוקיים.ליביוא. אתה לא יכול לנתב LIVE דרך פרוקסי.ב. לא יהיה ניתוק למשתמשים חוקיים, טווחי IP של ספקיות רשומים אין לך בלאגן.
פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים זה אפשרי בתיאוריה בלי יותר מדי בעיה , קשה לי להאמין שהם יעשו את זה מ2 סיבות עיקריות:א. קל לעקוף את זה (ראוטר ביתי יכול לנווט את כל התעבורה דרך פרוקסים לדוגמא)ב. כמות עצומה של ניתוקים למשתמשים חוקיים.ליביומצדד. בעיקר את ב, שכן הם יכולים לחסום המון שלא גרים בארץ, ויכולים ליהיות לא מעט בארץ דווקא לא יחסמו [מניסיון במשחקי רשת, חסימת IP היא לא תמיד מדוייקת].
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.