עבור לתוכן

שאלה לגבי רשת אלחוטית ושיתוף קבצים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תוודא שבהגדרות של החיבור האלחוטי (wireless network connection) מופעלים כל הפרוטוקולים הנחוצים במיוחד File And Printer Sharing...

הם מופעלים כברירת מחדל בכל החיבורים בין אם זה WIRELESS ובין אם זה LOCAL AREA CONNECTION

פורסם
  • מחבר

טוב אנשים יש לי עדכון חשוב לכל מי שרוצה/צריך לדעת:

מסתבר שהבעייה היא כמו שחשבתי קשורה בנתב AsusAM604G שבזק נותנת ,

כלומר לאחר כל הבדיקות וסריקות שעשיתי זה הדבר היחידי שנשאר לי לבדוק וכך עשיתי באמת החלפתי את הנתב לסימנס ג"כ של בזק

והפלא ופלא הכל עובד כמו שצריך כולל שיתוף ומדפסות בלי שאני ישנה שום הגדרה כל שהיא בנתב או במחשב

בהתחלה באמת היה לי את הסימנס אבל חשבתי שהאסוס טוב יותר ושיש לו קליטה טובה יותר והממשק שלא יותר מקצועי

אבל כנראה שטעיתי בהכל הממשק שלו כרגע פחות מיקצועי מהסימנס (לדוג' אין DHCP - MAC FILTER )

אני מבין שזה עשוי להשתנות בעתיד אבל מהנסיון שלי עם הפורום של אסוס והאתר בכלל - הכל שם מת לגמרי (האתר ברוסית פעיל יותר אבל גם הוא לא משהוא)

לגבי הקליטה בדקתי את שניהם מתוך ממ"ד סגור ובשניהם הקליטה פחות או יותר אותו דבר כולמר טובה לא ראיתי שום עדיפות זה לצד זה

בקיצור לאסוס יש בעייה בכל מה שנוגע לאלחוטי בשיתוף קבצים ואת זה אני אומר לאחר שחרשתי את הממשק שלו וניסיתי את כל האפשרויות הקיימות

למסקנה אם שואלים אותי באיזה נתב לבחור מתוך ההיצע של בזק אני הייתי הולך נכון לרגע זה למרבה ההפתעה על הסימנס בלי ספק.

פורסם

ממש מוזר..

אני לא יכול לחשוב על שום סיבה שהנתב לא יתן שיתוף בחיבור אלחוטי. :nixweiss:

פורסם

ConfigSys מצטער שנעלמתי לך (מבחנים...)

בכל מקרה האסוס לא מומלץ מבחינתי וטוב שעברת לסימנס.

מקווה שיעבוד לך טוב בלי עוד בעיות... :cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים