פורסם 2008 בפברואר 2017 שנים ישי מחשב חדש בן כמה שבועות מתקדם ביותר עם ווידוס ויסטה, מאתמול המחשב שלי מגיב קצת באיטיות ותמיד בלי הפסקה הנורה האדומה מהבהבת ותמיד בלי הפסקה שומעים מתוך המחשב רעש..בדקתי וירוסים והכל בסדר, אני לא יודע למה המחשב שלי מגיב כאילו הוא יותר מידי עמוס.זה משחב ע זכרון 2030M ומעבד INTEL CORE 2 QUAD Q666
פורסם 2008 בפברואר 2017 שנים מחבר לא[br]פורסם בתאריך: 20.02.2008 בשעה 16:04:25ביינתים אני מסתכלעל הביצועים של המערכת שלי ןכתוב:CPU:מצב: לא פעיל, ניצול 18% פרטים:CPU עומס נמוךזכרון:מצב: רגיל, ניצול 36%,1302 MB זמיניםדיסק:120/ SECהקלט/פלט של הדיסק נמצא בין 100- ל500 (קריאה/כתיבה) לשנייה בדיסק 0
פורסם 2008 בפברואר 2217 שנים צריך להיפטר מהר מהויסטה למה?יש לו מרובע ליבות ו2 גיגה ראם.אם הויסטה שלו מעודכנת היא לא אמורה להוות שום בעיה.בכל אופן, תבדוק טמפ' של כל הרכיבים.אתה יכול לבדוק את רמת הביצועים של כל רכיב עם SANDRA SISOFTלבדוק את התקינות שלהם עם תוכנות יעודיות.
פורסם 2008 בפברואר 2217 שנים 1) תוריד את כל העידכונים2) תעשה ניקוי להארד דיסק3) תעשה איחוי4) תסרוק וירוסים
פורסם 2008 בפברואר 2217 שנים מחבר עדכון קטן, המחשב עובד עכשיו חלק לאחר שניקיתי כמה וירוסים וניקיתי את המחשב עם CCLEANER ובמיוחד שאני גולש עם עכשיו עם פיירפוקס שהורדתי במקום אקספלורר שעדיין מתנהג לא כל כך חלק ובמיוחד מרגיז זה שאני כותב בפורומים והמקלדת מקלידה רק חלק מהאותיות שאני כותב ובפיירפוקס זה לא קורה.בקשר לרעש והנורה האדומה זה עדיין קיים, נראה לי שהרעש באמאחד המאווררים החיצונים.
פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים המחשב בן כמה שבועות איזה אבק יהיה לומחשבים חדשים רק אחרי חצי שנה מתמלא אבק אפילו עם החדר מטונף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.