עבור לתוכן

מתלבט לגבי 8800GT של sparkle עם 1G

Featured Replies

פורסם

יש לי מסך 22 אינץ'

חשבתי לקנות את הכרטיס הזה:

SPARKLE PCI-EX 2.0 GEFORCE 8800GT 1024MB GDDR3 COOLPIPE 3 - RETAIL

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3700

עולה בערך 250 שקל יותר מהרגיל עם ה512MB

זה גם השקעה לעתיד לא?

איך הקירור הזה בעיקרון היתרון שלו זה שהוא חרישי לא?השאלה אם הוא מקרר!

מה אומרים?

הכרטיס ישתלב עם מחשב חדש Q6600 4G DS3R וכו'

תודה מראש

פורסם

1024MB זה לרזולוציות גבוהות, לא נראה לי שיש לך טעם לקנות את זה (לא יתן שיפור רציני).

מקרר? ת'אמת לא ממש טוב נראה לי

וב1500-1600 אפשר כבר לקנות 8800GTS 512MB שיהיה עדיף בהחלט

פורסם

יקר, קירור פאסיבי לא מוצלח ו - 1GB זיכרון שלא ינוצלו - מיותר.

פורסם

1024MB זה לרזולוציות גבוהות, לא נראה לי שיש לך טעם לקנות את זה (לא יתן שיפור רציני).

מקרר? ת'אמת לא ממש טוב נראה לי

וב1500-1600 אפשר כבר לקנות 8800GTS 512MB שיהיה עדיף בהחלט

מחזק.

פורסם

לא כדאי לקנות GTS בכלל.

פורסם

לא כדאי לקנות GTS בכלל.

דניס בתכל'ס אתה צודק, אבל... למי שיש תקציב ומי שלא מעוניין לעשות אוברקלוק ל-8800GT, אז ה-GTS אחלה פיתרון.

פורסם

אז יש גרסאות מומהרות של GT...(בפרט ה - INNO3D I-CHILL עם 700/2000 מ - 600/1800 וגם קירור טוב).

פורסם

שלום... מחר אמור להגיע לי המחשב ..הזמנתי את הכרטיס מסך-"INNO3D I-CHILL" דיברתי עם בחור שהיה עובד בחברת מחשבים (חבר טוב אז אין סיבה שישקר) והוא ממש לוחץ עליי להחליף את הכטיס הזה למשהו אחר הוא אומר שכל הזמן חוזרים אליהם כרטיסים כאלה שיש איתם בעיות , מה אתם אומרים אולי הוא צודק..? הוא גם אומר שהחברה נחשבת למאוד זולה ושהכרטיסים שלה מאוד פשוטים ביחס לאסוס גיגבייט לידטאק גינווארד ועוד... הוא המליץ לי על ה- LEADTEK 8800GT GTB ותכלס שמעתי הרבה דברים טובים על החברה השאלה מה המומחים אומרים..פשוט ממש חבל לי לזרוק כל כך הרבה כסף על כרטיס שיעשה לי בעיות... אז מה אתם אומרים?? :kopfpatsch:

פורסם

לידטייק חברה מצויינת!!!!

גם ג'יגה בייט ואסוס לא צריך לציין..... הקטע שעל שם ומצויינות משלמים יותר זה חוק...

מבין שלושת החברות אסוס ג'יגה בייט ולידטייק קח את מי שמציעה את המחיר הזול ביותר עם קירור הטוב ביותר (נראה לי שלידטייק הכי רלוונטים פה).

פורסם

סבבה..אבל הזמנתי את הINNO 3D אז השאלה אם רצוי להחליף את הכרטיס לחברה אחרת או שכל מה שאמרו לי לא נכון או שיש לזה הסבר...

כי מבחינת נתונם כל המבחנים מראים שהכרטיב מעולה השאלה מה קורה אחרי חודש חודשיים??

פורסם

לא קורה כלום, כריס מצויין

פורסם
  • מחבר

1G לא יכל לעזור לעתיד עוד שנה שנתיים בטח יהיו משחקים שידרשו יותר מ512 לא?!

פורסם

פיסוק

פורסם

זכרון בעיקר משפיע ברזולוציות המשחק, אם אתה לא מתכוון לשקח ברזולוציות ממש גבוהות אז 512 יספיקו בכל מקרה

פורסם

בקיצור אז אני יכול לקחת את ה- INNO 3D בראש שקט הוא עובד כמו כולם ומבחינת ביצועים לא יורד מהם או שסמים לב לזה...? לי יש עבר עם ATI אורגינל והוא היה מעולה ..מה אתם אומרים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים