עבור לתוכן

ריכוז חנויות מחשבים מומלצות ע"י גולשי HWzone

Featured Replies

פורסם

שורה תחתונה , אם לא אכפת לכם לשלם טיפה יותר, אבל לקבל שירות טוב וידיעה שהאחריות אמינה אז זיג זג.

אם הם ישוו מחירים או טיפה יתקרבו למתחרות הם יכולים לשבור את השוק.

אם תעשה בדיקה יסודית, תווכח לדעת שהפרש המחירים בין זיזג לחניות אחרים הם לא ביג דיל. ולפעמים תמצא שהם זולים מאחרים בפריטים מסוימים. בכל מקרה אפילו אם שילמת יותר זה שווה כל שקל. ותאמין לי אני מדבר מנסיון.

פורסם

המלצה שלי SKYPC רכשתי שם את המחשב שלי ו3 של חברים שלי הכל עובד פיקס

פורסם
  • מחבר

אני לא ממליצה על שום דבר.

אני עשיתי רשימה מרוכזת של חנויות שהומלצו פה, ואני יודעת שיש כאלה שמאוד לא אוהבים את החנות, אבל יש כאלה שיש להם חוויות חיובית ממנה.

אם אתה מסתייג, אז תסתייג ואנשים אחרים יעשו את השיקול שלהם.

פורסם

מי שמחפש שירות טוב שילך ללמיר בהרצליה

יש להם חניה חינם מצויינת בבנין ויחד עם השירות המעולה זו ממש חנות כדאית למי שמחפש בטחון בקניה.

לוג'יק ברמת גן משלבים שירות טוב עם מחירים סבירים

חניה לא קרובה, בתשלום.

גיבור ברמת גן "מחיר מחיר מחיר"

למי שיודע בדיוק מה הוא רוצה.

חניה בתשלום בקניון הקרוב.

אני בעיקרון ממליץ על הזמנה בלי תשלום מראש.

מגיעים לחנות, רואים בדיוק מה מקבלים ומשלמים.

פורסם

SKYPC חנות מומלצת, קניתי משם את המחשב שלי. ניתן להרכיב מחשב לפי הזמנה באתר שלהם באינטרנט ולקבל את המחשב עד הבית (בעקרון לא הייתי עושה דבר כזה עם סתם חנות לא מוכרת, אבל קראתי הרבה המלצות על המקום פה באתר)

המוכרים שם מקצועיים ואדיבים, יצא לי לדבר איתם הרבה בטלפון והם ממש היו בסדר.

פורסם

אני לא ממליצה על שום דבר.

אני עשיתי רשימה מרוכזת של חנויות שהומלצו פה, ואני יודעת שיש כאלה שמאוד לא אוהבים את החנות, אבל יש כאלה שיש להם חוויות חיובית ממנה.

אם אתה מסתייג, אז תסתייג ואנשים אחרים יעשו את השיקול שלהם.

נו, תמיד יהיה מישהו שהיתה לו התנסות טובה איתם. אם תפשפשי ,תמצאי תגובות טובות גם על אייבורי ו KSP

הפעלתי שיקול דעת עצמאי רק בשתי רשתות מסויימות שבאמת נראה לי מגוחך להמליץ עליהן.

אייבורי ו KSP מן הסתם?

פורסם
  • מחבר

אני לא מבינה את ההתעקשות שלך. הכנסת פה בת'רד קישורים בנוגע לגיבור, אם מישהו יתעניין הוא יראה ויעשה את שיקוליו שלו.

את KSP ואייבורי לא הכנסתי כי אני לא חושבת שיש מישהו בעולם שצריך עזרה כדי להגיע לשתי הרשתות האלה.

פורסם

אני לא מבינה את ההתעקשות שלך. הכנסת פה בת'רד קישורים בנוגע לגיבור, אם מישהו יתעניין הוא יראה ויעשה את שיקוליו שלו.

את KSP ואייבורי לא הכנסתי כי אני לא חושבת שיש מישהו בעולם שצריך עזרה כדי להגיע לשתי הרשתות האלה.

מה את לא מבינה? אני בסך הכל מנסה למנוע מעוד גולשים להצטרף למעגל הקורבנות . גולשים תמימים, שלא מכירים חנויות,יכולים לקנות בחנויות שהכנסת לרשימה שלך. נכון שסייגת וכתבת "חנויות מחשבים מומלצות ע"י גולשי HWzone ", אך כותרת זאת מטעה: חנות שעשרה גולשים הסתייגו ממנה ואחד המליץ עליה עומדת בקריטריון של אותה כותרת.

פורסם

KSP ואייבורי הם לא פונקציה בכלל.אולי הם מצויינים להשוואת מחיר רף נמוך אבל גם האמינות שלהם בהתאם.כחיפאי וכאחד שמכיר את הרשתות אני לא בא

להשמיץ אבל יטיב אדם עם עצמו ויחסוך לעצמו כאב ראש זמן ועצבים אם יוסיף עוד 50 שקל שקל למחיר ויקנה בפנדה נועה או TMS.יכול להיות שיש מחיר טוב.

אבל שירות ואמינות אני לא בטוח.את הכסף שחוסכים במחיר טוב מחזירים אחר כך בעצבים ובריצות חזרה ולחכות שבועיים עד שמקבלים חדש..

אני מעדיף לקנות בחנות שאני מאמין בה ובשירות שלה.

פורסם

המלצה אישית וחמה במיוחד!

צור מחשבים

http://www.tzur-pc.co.il/ProductCart/pc/home.asp

הוא יושב ברמלה רחוב הרצל 124

אני עובד איתו באופן אישי

הבנאדם אמין(אני יודע שזה נשמע מוזר כי מוכר ואמין לא מסתדר יחד-אבל הוא אמין) וביחס לבעלי חנויות אחרות הוא מבין פשוט בהכל ובכל מה שקשור לחומרה ותוכנה, הוא גם מהנדס אלקטרוניקה בניגוד לשאר בעלי עסקים!!!

הוא גם זכה מקום שני בתחרות שנערכה בגני התערוכה נגד המחשב הכי חזק של אינטל...

נערך ע"י אינטגרל.

פורסם

הטרד הזה לא מתאים. זה שאנשים כאלו ואחרים ממליצים על חנויות זה נורא נחמד, אבל מהטרד הזה יכול להשתמע שאלו הן חנויות מומלצות ע"י האתר (כן גיימרית, ראיתי את ההערה שלך, אבל מעטים יטרחו לקרוא אותה ולהבינה כלשונה).

כשנחליט ואם נחליט לעשות איזשהוא סוג של דירוג חנויות, נעשה את זה בצורה מסודרת.

בינתיים - ננעל.

ההודעה הראשונה תערך בהתאם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים