פורסם 2005 ביולי 420 שנים כלבים בני זונות גם לי דפקו את הסמל באופל, עכשיו יש לי סמל חלופי כזה כבר איזה שנה, כזה שרואים שהוא סתם מיוצר ברמלה, פעם שאני אהיה בגרמניה אני אקנה סמל חדש. אם הייתי תופס את הילד הזה, בתקווה שהוא לא היה עם 10 חברים ערסים, הייתי סוגר לו את המכסה מנוע על הראששש :pissed:
פורסם 2005 ביולי 420 שנים הנושא הזה היה על הכיפאק, חבל שאתם עושים פוזות ומשחקים פה משחקי פוזות אחד על השני כל אחד מתלהב איזה סמל יש לו ומה גנבו לו.לכל אחד גנבו כל אחד סבל בצורה זו או אחרת מגנבים, גם אני, אבל למה אתם סתם הורסים את הנושא הכי יפה בפורום, עזבו את הבנאדם בשקט הוא אמר שהוא קנה את הסמלים האלה, ונגיד והוא היה גונב מה אתם מתנפלים עליו, מי שגונב יאכל אותה בסופו של דבר.בואו נדלג על הויכוחים האלה של הילדים בני 6 ונמשיך בדיון יפה כמו שהיה עד לפני עמוד שניים.
פורסם 2005 ביולי 420 שנים טסה של לנטיס עולה 400 שקל??? עושים עליך קופה! :lol: משום מה הוא בטוח שאני והאוטו הזה התחתנו.על תדאג אני קונה ג'אנטים ב 80 שקל זה מספיק. וגם עם 323 זה לא אוטו כלכך גרוע כמו שאתה חושב.
פורסם 2005 ביולי 420 שנים הנושא הזה היה על הכיפאק, חבל שאתם עושים פוזות ומשחקים פה משחקי פוזות אחד על השני כל אחד מתלהב איזה סמל יש לו ומה גנבו לו. לכל אחד גנבו כל אחד סבל בצורה זו או אחרת מגנבים, גם אני, אבל למה אתם סתם הורסים את הנושא הכי יפה בפורום, עזבו את הבנאדם בשקט הוא אמר שהוא קנה את הסמלים האלה, ונגיד והוא היה גונב מה אתם מתנפלים עליו, מי שגונב יאכל אותה בסופו של דבר. בואו נדלג על הויכוחים האלה של הילדים בני 6 ונמשיך בדיון יפה כמו שהיה עד לפני עמוד שניים. הנה בנאדם בעל היגיון........באמת נהנתי פה מהנושא וחבל באמת........אם בכל זאת אתם רוצים את התמונות תבקשו ואני יעלה אם זה מיותר בעינכם ומעודד איזשהו סוג של גניבה של סמלים של מכוניות ולא סוג של אספן סמלים חוקי אז אחלה..........בכל זאת אשמח לעשות לכם סיור חוזר בחדר.......ובקשר לgalz-120 יש לך הודעה פרטית ממני......חבל להרוס את כל הנושא בהסברים......
פורסם 2005 ביולי 520 שנים מנהלים, הגיע הזמן למחוק את ההודעות האחרונות והמיותרות הללו (וכן אני ביניהם).
פורסם 2005 ביולי 1220 שנים אני צריך יעוץ לחדראני ישים תמוונות מחר בהמשך השנה אני קונה מחשב + מסך + רוצה רמקוליםאני רוצה שתעזרו לי איפה למקם מהכי יהיה לי 2 מסכים ו2 מחשבים ו2 מערכות סראונד בחדר
פורסם 2005 ביולי 1620 שנים יעוץ לחדר? WTF?תנו לי פה לבחור חדר 4 כיווני אוויר, 2 מחשב קומפלט וטלוויזיה. ילא, זריז זריז.
פורסם 2005 ביולי 1620 שנים מה WTF :pissed: :pissed: :nono: אני רוצה לדעת איפה למקם תרמקולים ותשאר וכ'ו שאני ישמע כמו שצריך כי איןם לי חדר מי יודע מה גדול
פורסם 2005 ביולי 1620 שנים אז למה אתה לא מביא תמונה?גם תראה תמונה של הרמקולים.ואתה באמת רציני לגבי הדברים האלה?2 מסכים ו2 מחשבים ו2 מערכות סראונד בחדר
פורסם 2005 ביולי 1620 שנים יש לי עכשיו מחשב לא משוואני מתכוון להשקיע במחשב חדש את מה שיש לי עכשיו ישאר באותו מקום למטה כי אין לו מארז יפהוהחדש יהיה יפה עם אולטרות וזה על השולחן ולידו אני יביא עוד מסך שאני כבר יחשוב איזהיעשה בינהם רשת כבליש לי תיכנון כבר אבל זה בעקרוןעכשיו יש לי Z-640 והם כבר ישנים ואיבדו תצליל שלהםאז אני ירכיב מערכת חדשה סראונד או יקנה תמערבת של לוגי'טק הZ-5500 או שלא יהיה לי שווה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.