פורסם 2004 באוקטובר 1721 שנים המחשב יפה מאוד אחי! אגב המחשב מבפנים כמעט בדיוק כמו של MILK - INC (הגלריה לא מחודשת) חחחח.... לא יפה להעתיק סתם סתם...
פורסם 2004 באוקטובר 1721 שנים המחשב צולם כאשר עבדתי עליו בחוץ בניסיון להתקין ATI Silencer 2 , מכיוון כך , הוא לא היה כזה מסודר , אבל עדיין מה שהיה שם נחשב מסודר יחסית למארז שלי ולכל החוטים... , פשוט יש לי מארז כזה שאין איפה להסתיר כל כך וגם הסידור לא רע בכלל לדעתי... , יש לי גם כבלים מעוגלים של IDE שאני הכנתי אם תסתכל טוב(סליבינג יפה ויסודי בצבע שחור)
פורסם 2004 באוקטובר 1921 שנים אחלה STAND יש לך למחשב אגב גיא, ראיתי שפרסמו את הביקורת של מיכאל בHOCP ובDIGITLIFE?
פורסם 2004 באוקטובר 1921 שנים yA , ואם הסיילנסר החדש היה מתאים לכרטיס שלי אז גם הייתה ביקורת על ATI SILENCER 2... , אבל הוא לא התאים(וגם שום קירור אחר מהסדרה החדשה לא התאים כי מפריע שם הגביש של הכרטיס...)
פורסם 2004 באוקטובר 1921 שנים הנאד הוא מדגם C300 שנשמע מעולההסטנדים אכן של פירלס.. אבל סידרתי את הספייקים למטה ומילאתי חול והם יציבים מאוד.. והם עושים את העבודה כמו שצריך.. ניסיתי סטנדים של חבר שלי שעלו לו 1000 שקל לא זוכר של איזה חברה אבל הוא קנה אותם אצל מולי אני חושב מזמן... קיצר לא הרגשתי הבדל גדול מאוד והסטנדים האלה עלו לי 100 שקל בדיוק אז סבבההכיסוי על הפטיפון הוא בסך הכל מהספוגים האלה ששמים על פטיפונים (MAT) מהרושם שקיבלתי מזה זה יותר טוב מגומי וגם שמתי את השני על הפטיפון של אבא שלי בסלוןוגם יש לי אודיופיל 2496 במחשב..הרמקולים הם של LEAK.. רמקולים אנגלים ישנים שמצאתי ליד החדר זבל.. צבעתי אותם שמתי בד חדש על הגריל שהיה חלוד ומגעיל.. והיה צריך לסדר את הוופר השמאלי אז לקחתי אותם להאוזמןהמערכת נשמעת מעולהמהמסך אני לא כל כך מרוצה... עבדתי איזה חודשיים עם המסך של אמא שלי (דק של סוני) ואז חזרתי למסך הזה והתמונה הרבה הרבה פחות טובה... אבל אחרי שעובדים איתו מתרגלים לתמונה.. וסך הכל התמונה בסדר...
פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים לפני מס' דקות נחתה אצלי ה A75 החדשה... תמונה ראשונה, ככה בחטף... 8)[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים damm רוקי לא יזיק לך קצת סדר יש פוטנציאל גדול. אם אתה שואל אותי הספרייה זועקת למסך דק
פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים של רוקפורד. ותתקן את הלינק שלך שים אותו ככה , http://photos.walla.co.il/gil899 בלי ה url בכל מקרה גם לי יש מארז כזה רק משום מה נראה לי שאצלך החלון קנוי ולא עשוי ראיתי כבר לקנות כזה. אגב אצלי בחורים בצד האמצעיים יש מאוור וגם מקדימה איפה שהכפתורים של ההדלקה אצלך יש מאוור ;D אגב גם לי יש מניפה גדולה אבל עם דולפינים , וגם ליש יש כסא מנהלים רק עם ידיות מרופדות ;D ואתה יכול להסביר מה זה הפלסטיק האדום הארוך הזה שזוהר ? בכל מקרה הנה הגלרייה שלי גם. http://photos.walla.co.il/carter10 והנה תמונת עדכון מהחדר, נכון שהוא זועק פה גר משתמש HWzone
פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים אם אתה שואל אותי הספרייה זועקת למסך דק גם הכיס... :-\ בכל אופן, הנה שני סרטונים המכילים פירוט מיותר ברובו על החדר, האחד באורך של 3 דקות והשני באורך של דקה וככה. * יש צורך במקודד Divx (הסרטון הגדול כווץ מ 48 מגה ל 18.5 ואילו השני לא ממש זוכר, שוקל קרוב לשמונה מגה לאחר הכיווץ). ** הזדרזו, נפח תעבורת הנתונים מוגבל. צפיה מהנה! http://members.lycos.co.uk/asafy/r0ckf0rd תודות ל Asafy על אחסון הסרטונים בסרבר שלו.
פורסם 2004 באוקטובר 2221 שנים חוששני שערוץ הקניות לא יעסיק "נוער עובד" או חיילים בסדיר, אבל זו בהחלט אופציה בעתיד. (או שלא!)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.