פורסם 2008 בפברואר 1717 שנים תשמעו דוד שלי מגיע השבוע מחו"ל עכשיו הייתי שמח אם הייתם ממליצים לי על איזה משחק טוב שנהנתם ממנו באמת.בבקשה לא להכניס את המשחקים הבאים (אלה אם כן המולטי פלייר שלהם במידה ויש טובים מאוד ולא סתמיים)crysisStrangleholdCall of Duty® 4Conflict Denied OpsWorld in ConflictNeed for Speed ProStreetאלה משחקים שיש לי כיום כבר במחשב וסיימתי כמעט את כולם.במידה ויש משחק אחר טוב.אסטרטגיות,מירוצים,יריות מגוף ראשון וכו' הייתי מאוד שמח אם תמליצו לי.ואם אתם מכירים משחק מהרשימה שיש בו מולטי פלייר טוב ויפה כמו COD4 שיש לי כבר הייתי שמח שתמליצו לי.האם כדי לבקש COH:OF ?
פורסם 2008 בפברואר 1817 שנים תתקן בבקשה את הכותרת כך שתכיל את תמצית השאלה שלך. דוגמא מהעמוד הראשון:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=320393.0
פורסם 2008 בפברואר 1817 שנים זו רשימה חלקית של משחקי פעולה (גוף I+III) מירוצים והרפתקאות שיש לי על המחשב.
פורסם 2008 בפברואר 1817 שנים ל-UT3 יש גם סינגל טוב.מה עם המשחקים הבאים:BioShockCommand & Conquer 3 - Tiberium Wars (Kane Edition)Enemy Territory - Quake WarsGears of WarHellgate - LondonKane & Lynch - Dead MenLost Planet Extreme ConditionMedal of Honor - AirborneParaWorldRush for BerlinSupreme Commander - Forged AllianceTime ShiftTwo WorldsThe Orange Box
פורסם 2008 בפברואר 1817 שנים כן אתה צריך את המשחק המקורי בשבילו אבל אני אהבתי אותו מאוד (את המקורי לא שיחקתי בהרחבה) קיצר זה שווה
פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים opposing fronts אמור להיות standaloneלרוב כתוב בדף של המשחק מאיפה שתקנה (או על הקופסא)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.