עבור לתוכן

עדכון ביוס שכנראה כשל בלוח של אסוסטק

Featured Replies

פורסם

שלום רב ברשות לוח אם של אסוס מדגם p4sp mx ולראשונה עשיתי לו עדכון ביוס ע"י תוכנה של אסוס המיועדת לווינדווס ומשום מה היא לא הצליחה לגמור לי את העדכון ולא ביקשה הפעלה מחדש ולאחר יציאה מהתוכנה עשיתי הפעלה מחדש והתברר לי שהעדכון כשל כי המחשב לא עושה פוסט ולא עולה שום דבר על המסך הצ'יפ של הביוס הוא יושב בתושבת כך שאפשר לשלוף אותו האם יש דרך לשחזר ת'ביוס ????

בתודה מראש !!!

פורסם

לא ניתן לשחזר את הביוס בדרך קונבנציונלית מה שניתן לקוות זה שאולי יפול לידך לוח אם זהה ואז תחליף בין הצ'יפים שזאת אפשרות קלושה אבל קיימת.

האפשרות האחרת לא רלבנטית כי היא מצריכה ציוד מיוחד.

בשורה התחתונה אני מצטער להגיד אבל הלך הלוח.

יום טוב

פורסם

ללוח הזה יש CrashFree BIOS

בדוק בחוברת של הלוח איך לבצע זאת ואולי תציל את הלוח אם.

פורסם

מתנצל צודקים לא ראיתי שיש לו את ה CRASHFREE לא יודע איך לא ראיתי את זה, בדיוק עברתי על ה USER GUIDE שלו

אולי בגלל שהוא מיושן לא עלה בדעתי שיש לו את זה...

בכל מקרה כמו שנאמר כאן הלוח ניצל יש לך אפשרות לשחזר אותו :)

בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

אוקיי קודם כל תודה אני כבר יום שלם מנסה מחפס פיתרון ברשת אז ככה לגבי ההצעה אם יש לי לוח אם דומה אז כן יש לי לוח דומה גם של אסוס עם אותה תושבת לצי'פ של הביוס ואם אותו שבב פחות או יותר אבל לא נראה לי שאם אני יעביר אותו ללוח שכשל יה יעבוד כי זה לא אותו דגם ולגבי ההצעה השנייה צר לי אבל אין לי מושג מה זה CRASHFREE ומה בדיוק אני עושה כי לא רואים על המסך כלום אין לי אפשרות לכוון בביוס ליאתחל ת'מחשב מדיסקט או דיסק כדי לשחזר אשמח לשמוע קצת יותר הסבר !!!!

פורסם

יכול להיות שהאופציה מופיעה רק כאשר מחובר כונן 1.44 למחשב.

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שהאופציה מופיעה רק כאשר מחובר כונן 1.44 למחשב.

כן אבל איזה דיסקט אני שם בכונן של עם איזה תוכנה ? ועם איזה גירסה של ביוס הישנה ?

לא ניתן לשחזר את הביוס בדרך קונבנציונלית מה שניתן לקוות זה שאולי יפול לידך לוח אם זהה ואז תחליף בין הצ'יפים שזאת אפשרות קלושה אבל קיימת.

האפשרות האחרת לא רלבנטית כי היא מצריכה ציוד מיוחד.

יש לי לוח אחר של אסוס מדגם P4S333 VM עם צי'פ שנראה אותו דבר אם אני יעביר אותו ללוח הכושל זה יעזור ? לא נראה לי כי הדגם שונה

פורסם

תפעל אחרי ההוראות שרשומות שם, רשום איזה קובץ צריך להיות בדיסק (בד"כ קובץ BIN של ה BIOS).

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה אז אני ינסה להבין ת'הוראות שם למרות שאנגלית זה לא הצד החזק שלי בתקווה שיצא מזה משהו אני כבר יחזור עם תשובות

[br]פורסם בתאריך: 17.02.2008 בשעה 20:13:29

אוקיי פחות או יותר הבנתי ת'הוראות שם אבל לפי מה שאני מבין אני צריך להוריד מהאתר שלהם קובץ של הביוס עם סיומת BIN ומשום מה כל הגירסאות של הביוס שמצאתי שמה זה קבצי זיפ שבפנים יש קבצים עם סיומות אחרות הנה הקישור

http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=P4SP-MX

פורסם

WINRAR יודע לחלץ קובץ ROM מתוך הקבצים האלו, אולי זה הקובץ בשינוי סיומת.

פורסם

למה עשיתה בכלל עידכון BIOS .?? :s07:

המחשב שמורכב הו הלוח יקר ריגשית

שווה לך להשקיע בו .?...

מה המפרט שלו ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים