פורסם 2003 באפריל 2222 שנים אני לא יודע לגבי מקסטור, אבל אני סומך הרבה יותר על WD כי יש לי אחד כזה (80GB 8MB) והוא פשוט מעולה. ולא רק זה, הוא גם סופר-סופר-סופר מהיר... :asthanos:
פורסם 2003 באפריל 2222 שנים אחוז תקלות נמוך מאוד לSeagate, עבודה מהירה שקט ואמינותלמה את הכונן הזה לא הכנסת?maxtor = :tomato:
פורסם 2003 באפריל 2222 שנים הכוננים החדשים עם הSerialATA באים עם 8mbhttp://www.seagate.com/cda/products/discsales/marketing/detail/0,1081,564,00.html
פורסם 2003 באפריל 2222 שנים מה אתה משוגע הכוננים של הSEAGATE עולים 1000 שקל, אף אחד לא יקנה אותם. אפילו ה 120 בחנות של החיה עם הפסים יותר משתלם (כמובן של SEAGATE ועם 8 באפר)
פורסם 2003 באפריל 2222 שנים בשביל טכנולוגיה חדשה וככונן יחיד בארץ (אני חושב) בעל ממשק SerialATA זה שווה את הכסףכבל דק ויפה .. העברת נתונים מהירה בATA150אני כבר מחכה לדגמים יותר גדולים שיגיעו לפנות את ה60 גיגה seagate פה
פורסם 2003 באפריל 2222 שנים בחיים לא מקסטור !!!!!!קניתי מקסטור 80 ג'יגה ואחרי 3 שבועות הוא מתהחליפו לי אותו לווסטרן ואני מרוצה מאוד
פורסם 2003 באפריל 2222 שנים אני קיבלתי את המאקסטור לפני כמה ימים בנתיים מרגישים את המהירות ,אין רעש , המחיר היה טוב יחסית ל wd ובקשר לאמינות שלו את זה רק הזמן יגיד...
פורסם 2003 באפריל 2422 שנים וואו הפחדתם אותי...דווקא לא שמעתי על תקלות עם המקסטור...אני מעוניין לקנות אחד....והמקסטור עוקף את הווסטרן בביצועים...ככה שאני מעדיף אותו 3 שנים אחריות לא ממש עושות לי את זה כי מה אני אגיד לכם...אם במשך שנה הוא לא נהרס אין סיבה שבמשך 3 שנים הוא יהרס....רעש ? לא גורם בשבילי.אמינות ? זה גורם אבל ביינתים לא שמעתי על בעיות לא על זה ולא על זה...ואם נגיד אני קונה מהדובים את המקסטור והוא נהרס..אני אוכל להחליף לווסטרן !?
פורסם 2003 באפריל 2422 שנים לי יש את מקסטור וגם את ווסטאן דיגיטל אני יותר אוהב את הווסטאן הוא הרבה יותר שקט וממש עובד לי כמו טיל המקסטור בעל נתונים דומים עובד הרבה יותר לאט אני קונה בעתיד רק ווסטארן דיגיטל . כששאלתי אנשי מקצוע על הוואסטרן דיגיטל אמרו לי שהוא מעולה.
פורסם 2003 באפריל 2422 שנים באמת ?יש לך את הדגמים הנל' 80GB עם 8MB ???אם כן זה מוזר כי לפי כל הביקורות ואפילו אחת באתר....המאקסטור לוקח את הווסטרן במהירות !
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים ברוב בחנויות יש 3 שנים אחריות גם למקסטור.ואני לקחתי WD כי אין מקסטור 120GB
פורסם 2003 באפריל 2522 שנים תוספת הביצועים אולי נראית מעט ניכרת במבחנים, אבל היא בכלל לא מורגשת, וזה מנסיון. אין כל משתלם בדיסק של Maxtor.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.