עבור לתוכן

רמקולים... החלטתי! מאיפה לקנות? {Altec Lansin 880}

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אה ועוד דבר.. למה באתר של אלטק לנסינג (www.alteclansing.com) אין בכלל את ה 880W או את ה ATP5? מה זה לעזאזל?

• תגובות 32
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מוזר, אבל אני ראתי את זה קודם ;D!

יש ATP5 אבל אין את הדגמים של ה5.1 (המדומים כביכול) 880 ו890 (המעולים)

והם די מעפנים למשחקים.

מבחינת הרמקולים כעצמם, מעוליום הפיזור לא ממש משנה.

העובדה שאתה לא יכול לשמוע 4.1 (אמיתי) ואנלוגי

זה מדביל אותך וברוב המחשקים תשמע ב4.1

למחשקים כך את הATP5

אם לא תאהב אותם, יש תמיד חלופות (פחות טובות, זה אתה תחליט)

פיליפס שהיו בביקורת שאני ימצא בשבילך.

PHILIPS A3.500

4.1

או

Altec Lansing ACS56 - Power Play - s/pdif (שאמור להגיע לארץ)

שגם הם היו בסיקור וגם אותו אני ימצא למרות שהם לפי דעתי נחותים מהאיטיפי 5 (אבל יחכסו לך כמה שקלים)

ד"א הכל, אבל רק לא קראיטיב!

זהו- בי

פורסם

תמיד יש את הklipsh, בהחלט lol

לחבר שלי יש את ה880, לא התרשמתי, במיוחד לא למשחקים, קח את הatp 5, פשוט מעולים, קלים, קומפקטים, הרבה יותר יפים, איכותיים, יותר זולים, אין שום סיבה שלא.

הhercules חלשים.

למי ששאל 4.1 זה שניים קדמיים ושניים אחוריים וסאב ו5.1 זה סנטר שניים שניים וסאב

פורסם

1 שמעת את ההרקולס? בהחנה שלא, איך אתה יודע?!

העוצמה שלהם בסוף היא 60 ואט ה880 הם מדורגים כ80 ואט, וזאת רק בגלל שהסאב הוא 20 ואט אצל הרקולס,

וו40 ב880. (הATP רק 7 ואט לכל ערוץ)

2 אני לא חושב שהATP הקטנים לא יכולו לתץת אכות דומה ל880 בכל מה שקשור במוזיקה.

ךדעתי הכנה, גם ברמקולים למחשב הגודל כן קובע.

שימו לב מהם הרמקולים המובילים בשוק (בכלל)

ה880

החדשים של לוגיטיק Z560

והקליפס כמובן (על כל דגמהם)

הרמקולים המובילים האלה כולם מתפארים ברמקולים לוינים שנחשבים גדולים יותר (בדי הרבה מהאחרים) במיוחד הלוגיטיק והקליפסס.

כדי להפיק צליל מדויק, ועמוק, וחשוב על כך באס איכותי צריך ופרים כמה שיותר גדולים.

כמובן שיהיו איכותים אבל גדולים.

המצב ברמקולים הקטנים, שהרמקולים הקטנים נותנים צלילים חלשים ומצוקמקים, "ריקים" וחסרי צליל מיד (תחום וקולי)

והסאב מפציץ את החדר ונותן יותר אפקטים של משחקים ורעידות ולא מתמודדים עם החיסרון של הבאסים ברמקולים הלויניים, ולא נותנים באס אמיתי - ככה נוצר צליל מצרצר מעצבן וחלוש מהרמקולים, וצליל, נמוך על המידה מהסאב שלא מתערבב בהרמוניה אלה יוצר חרא של צליל.

במשחקים הדבר פחות מתבטא, אבל בסטאריו זה בילתי נסבל ברמקולים כמו קריטיב.

(להלן קריאטיס פסי ורקס שעובדים ב4 ואט כל אחד עם THD של 10 אחוז. (!!)

פורסם

אחי כאן אתה טועה הגודל ממש לא קובע שמעתי רמקולים של וורפידייל או אינפיניטי אני לא זוכר איזה שהם בגודל פחית ונראים כמו פחית עגולים נחמדים כאלה וסאב בקוטר כמו בקבוק קולה אתה יודע איזה סאונד יפה נקי איכותי וחזק הם הפיקו?????

גם בנמוכים גם בגבוהים גם כשהיה צריך ממוקד וגם כשהיה צריך מפוזר (ריאתי איתם 3 סרטים : מטריקס דג חרב ומהיר ועצבני הכל ב DVD לאDIVX) אז הגודל וכמות הדרייברים ממש לא קובעת וזאת עובדה!

כל הסיפור עם הגודל והקמות התחיל מפירלס הזבל שרצו להרשים אנשים עם רמקולים ממוצעים למדי ולפעמים מתחת לממוצע אז הם במקום לשים וופר של 100 וואט שמו 2 של 50 או 4 של 25 כדי להרשים אנשים

כח לדוגמה את סרווין ווגה שהם רמקולים מעולים ואין עליהם רובם ככולם באים עם וופר (רשע) מיד רנג' (בן תפלצת) אחד וטווטר (שאתם לא רוצים לשמוע באקפלוריישן אוף ספייס כי הוא פשוט הורג אותכם) והביצועים שלהם יותר טובים מכל פירלס עם 600000 דרייברים

בד"כ מתקינים הרבה דרייבים בגלל שיותר משתלם לחברה או כדי להרשים אנשים שאין להם מושג

פורסם

1 פירלס רמקולים די ממוצעים -

2 הרמקולים הקטנים מפיקים צליל פחות טוב,נקודה

תמיד יהיו רמקולים גדולים שיכפילו את הקטנים.

זה לא אומר אם לוקחים רמקולים קטנים, יחסית (פחית קולה נחשב יחסית גדול.)

ומהנדסים אותם טוב, תוקעים בהם דריברים טובים ופיזור טוב, תצליח לסחוט צליל בסדר.

ו..איפה אתה לא רואים אותך באיציק!

פורסם

ה atp5 אמורים להיות רמקולים די טובים, בהנחה שהם זהים לatp3 (שיש ברשותי...)

הatp3 מוציאים צליל די טוב, אבל איכשהו תמיד חסר להם גרוש ללירה בעוצמה.

ולמי שדיבר על הקליפש, בלי לשבור את הבנק אין מה לדבר - עדיף כבר להשקיע במגבר וצמד

רמקולים titan של paradigm. השקעה יותר כדאית לדעתי.

פורסם

בתור אחד בעל atp3, אני מאוד מרוצה, הרמקולים מציעים איכות צליל מעולה ששום משחק בעולם לא צריך יותר ממנו :nono:

פשוט לא צריך יותר מזה, atp 5 וחסל

פורסם

נשמע טוב, הסאונדים ה"קטנים" של המשחקים נשמעים מצוין אבל למשחקים שמשתמשים בבאסים שזה לא כולם, (באסים כבדים, שהמפתחים לא שותלים כי הם יודעים שאף אחד לא יטשמע אותם ברמקולים למחשב) הם יכשלו בגדול.

אני שיחקתי במחשב נייד משחק RTCW, הגרפיקה מזויעה, אבל כאשר חיברתי את המחשב (לא שלי :-/) לקריאטיב (חיצוני - לא זוכר את שמו גם לא שלי) וחיברו אותו למערכת B&W 601 (5.1

ואאו.

פורסם

למה לך לבזבז על לוויניים מסריחים.

לך לשוק ביפו ביום שישי בבקר קנה שני מגברים רצוי בני 20 שנה ומעלה ועוד 4 רמקולים 3WAY ישנים. במקסימום 500ש"ח ביחד.

תרכיב לך בבית מערכת קולנוע מול המחשב.

נ.ב

לא תהיה לך שום התלבטות בקשר לצלילים הקטנים או הבסים במשחקים.(הכל ישמע הרבה יותר טוב) וזה טוב גם למוזיקה.(או במקרה שלי "זה טוב גם למחשב").

פורסם

קונפיגורציה של מגבר ישן+רמקולים "מהשוק" (או סתם ממערכת מיני ישנה במקרה שלי) יתנו לך (במקרה הטוב) צליל בעוצמה סבירה ובאיכות בינונית מטה. מערכות רמקולים "לוויניות" כמו הatpX נותנים איכות צליל די טובה בעוצמה מספקת לחדר קטן-בינוני. בחדר טיפה גדול רמקולים יתחילו להשתעל אם תדחוף אותם חזק מדי, במיוחד במוסיקה אגרסיבית...

הבעיה היא שהמיסים בארץ גורמים לכך שהרמקולים שנחשבים hi end בחו"ל כמו הרמקולים של Videologic ושל Klipsch נמצאים

מעבר להישג ידם של מרבית הצרכנים בארץ, שנאלצים להסתפק ברמקולים כדוגמת ה-atp3 , שבחו"ל כבר נחשב לדגם Value

(AKA דרעק).

anyway, אם הרמקולים מיועדים בעיקר לשמיעת מוזיקה (כמו במקרה שלי) ויש לכם כסף מיותר (לא כמו במקרה שלי :'() - מגבר + זוג Paradigm atoms יעשו את העבודה בכל מצב.

פורסם

איפה זה החנות האסורה הזאת!!!!

:-/

פורסם

רמקול 5.1 כולל רמקול סנטר שלו עובד טוב במיוחד במשחקים אבל מאוד חשוב במצב של סירטי DVD

שם לב ל הספק ב RMS זה מאוד חשוב ושם לב מה גודל החדר שלך ( בשביל הבסים והעוצמה)

:jump:

פורסם

קונפיגורציה של מגבר ישן+רמקולים "מהשוק" (או סתם ממערכת מיני ישנה במקרה שלי) יתנו לך (במקרה הטוב) צליל בעוצמה סבירה ובאיכות בינונית מטה. מערכות רמקולים "לוויניות" כמו הatpX נותנים איכות צליל די טובה בעוצמה מספקת לחדר קטן-בינוני. בחדר טיפה גדול רמקולים יתחילו להשתעל אם תדחוף אותם חזק מדי, במיוחד במוסיקה אגרסיבית...

הבעיה היא שהמיסים בארץ גורמים לכך שהרמקולים שנחשבים hi end בחו"ל כמו הרמקולים של Videologic ושל Klipsch נמצאים

מעבר להישג ידם של מרבית הצרכנים בארץ, שנאלצים להסתפק ברמקולים כדוגמת ה-atp3 , שבחו"ל כבר נחשב לדגם Value

(AKA דרעק).

anyway, אם הרמקולים מיועדים בעיקר לשמיעת מוזיקה (כמו במקרה שלי) ויש לכם כסף מיותר (לא כמו במקרה שלי :'() - מגבר + זוג Paradigm atoms יעשו את העבודה בכל מצב.

שטויות כאלו לא שמעתי הרבה זמן.

פורסם

שטויות כאלו לא שמעתי הרבה זמן.

אתה יכול להרחיב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים