עבור לתוכן

cowon q5- כתוביות בעברית בלי הצמדה, ושאלה בקשר לקידוד

Featured Replies

פורסם

יש לי cowon Q5W מעודכן עם הגירסה הכי חדשה לעברית, אשמח אם מישהו יוכל לענות לי על 2 שאלות:

א. כדי לראות כתוביות בעברית אני חייב לקדד את כל הקובץ מחדש ולהדביק כתוביות, אם אני פשוט שם תכתביות רואים בג'יבריש (למרות שהמכשיר מעודכן לעברית, ובאינטרנט אני רואה עברית) , איך אני יכול לסדר את זה?

ב. אני מקודד בעזרת הjetaudio , עם ההגדרות הבאות:

2lbf701.jpg

איזה הגדרות אני אמור לבחור?

אני יודע שההגדרות האלה לא טובות כי שאני רואה סרט שעבר קידוד ככה, התמונה לא מופיעה על כל המסך ויש חלק קטן שלא רואים בו כלום.. (ואם אני מקדד בשיטת שני המעברים, הסרט מופיע על כל המסך (פשוט הקידוד בשיטה הזאת עם תוכנה אחרת לוקח המון זמן))

תודה רבה. ;)

פורסם

לפי דעתי אם תעשה את העברית כשפת ברירת מחדל אז הכתוביות יסתדרו,אבל אני לא בטוח.

בכל מקרה בשביל את JETAUDIO ->

בOUTPUT FORMAT תבחר את הQ5 ומתחתיו את הביטרייט הרצוי

בOPTION מימינה בGENERALS תסמן את הוי הראשון והשלישי בSUBTITLE ,תסמן וי (אם אתה רוצה כתוביות אז שם הקובץ של הסרט והכתוביות חייב להיות זהה) .והכי למטה תבחר DISABLED

בRESIZE תבחר LANSCOZ (האיכות הכי טובה)ובשתי מלבנים תבחר DEFAULT.בMORE RESIZING OPTION תסמן בוי את הראשון.

גם כן איפה שאתה בוחר על ההגדרות של הכתוביות יש אפשרות לעצב את הגבולות השחורים ->למשל שיהיה רק למטה בשביל הכתוביות וכדומהת

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה (וסליחה שאני מגיב רק כמה ימים אחרי שעזרת לי..)

סימנתי כמו שאמרת לי בהגדרות של הjetaudio , וזה באמת הרבה יותר טוב.

הבעייה היחידה שעדיין נשארה היא הכתוביות - בדקתי את מה שאמרת לי (לשים עברית כבחירת מחדל) , אבל אין לי אפשרות כזאת /= שאני מנסה לשנות שפות בכל מיני מקומות זה רק אנגלית או שפה אחרית (יפנית נראה לי ).

מה לעשות?

פורסם

אז סליחה שגם אני מגיב מאוחר, אבל יכול להיות שאין לך את זה במערכת הפעלה.אתה יכול לנסות לעשות עברית כLANGUAGE FOR NON UNICODE PROGRAMSבהגדרות של REGIONAL AND LANGUAGE OPTION בלוח בקרה(בעברית זה בטח משהו כמו הגדרות שפה ואזורים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים