עבור לתוכן

אל פסק - האם ניתן להסיק מ amper-hour את הwattage?

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי אל פסק שמדורג ב-600va שזה 360w

הבטרייה שלו התקלקלה - רשום עליה 12v 5ah

אם אני מחליף למשל לבטרייה של 12v 7ah מהי כמות החשמל שיוכל עכשיו האל פסק לספק?

תודה לעוזרים

פורסם

איך אתה מתכוון להחליף?? סוללה יותר גדולה מן הסתם גם גדולה יותר פיזית ולא תיכנס לך בתוך המארז של האל פסק [המכשיר עצמו].הרי כל אל פסק

נמדד לפי הסוללות שלו בלבד ולא סוללות אחרות ובהתאם לכך הוא נבנה.אם יש לך אפשרות לסוללות זהות בגודל וחזקות יותר אז אדרבא תשדרג.אבל

אני מטיל ספק שזה קיים בכלל.איזה יצרן האל פסק שלך???

פורסם
  • מחבר

אני יודע שהסוללה תהיה גדולה יותר ולא תיכנס בפנים, את הסידור של הסוללה תשאיר לי.

השאלה היא האם שינוי הסוללה מספיק כדי להגדיל את כמות החשמל שהמכשיר יכול לספק, או שזה תלוי גם ברכיבים האחרים שלו?

(כתבת שהוא נמדד לפי הסוללות ושבהתאם לסוללה הוא נבנה - התכוונת לרכיבים עצמם או לקופסה החיצונית?)

וכמובן האם אני יכול לדעת מה תהיה כמות החשמל לאחר השדרוג?

היצרן הוא gamatronic.

פורסם

תיראה יש עוד רכיבים אלקטרונים בפנים כמו מייצבי מתח שמותאמים במיוחד לסוללות המקוריות.אם אתה אלקטרונאי ותדע לאזן את כל רכיב ורכיב הרווחת.

אם לא אז אתה יכול לגרום לנזק בלי הפיך לשאר המכשיר.הסוללות הן רק חלק אחד מהאל פסק וקיימים עוד חלקים שעובדים בהתאם למתחים שהן מוציאות.

אם תחליף לסוללות יותר חזקות אבל לא תחליף את החלקים האחרים אתה יכול לקרום לנזק או קצר.

לדעתי עליך להתייעץ עם בעל מיקצוע לפני דבר כזה איש מעבדה שיודע.אני מציע לך לשים לך לפרטים הקטנים ולהזהר.סוללות עשויות חומצה וצעד

לא נבון איתן יכול להיות מאד לא נעים.

פורסם

תיראה יש עוד רכיבים אלקטרונים בפנים כמו מייצבי מתח שמותאמים במיוחד לסוללות המקוריות.אם אתה אלקטרונאי ותדע לאזן את כל רכיב ורכיב הרווחת.

אם לא אז אתה יכול לגרום לנזק בלי הפיך לשאר המכשיר.הסוללות הן רק חלק אחד מהאל פסק וקיימים עוד חלקים שעובדים בהתאם למתחים שהן מוציאות.

אם תחליף לסוללות יותר חזקות אבל לא תחליף את החלקים האחרים אתה יכול לקרום לנזק או קצר.

לדעתי עליך להתייעץ עם בעל מיקצוע לפני דבר כזה איש מעבדה שיודע.אני מציע לך לשים לך לפרטים הקטנים ולהזהר.סוללות עשויות חומצה וצעד

לא נבון איתן יכול להיות מאד לא נעים.

שטיות לא צריך להגרם שם שום נזק !

אתה מגדיל את הקיבול שזה נפח הסוללה מה שיקרה זה רק שיקח טיפה יותר זמן לטעון למכשיר את הסוללה ...

מה שאתה מרוויח זה יותר זמן עבודה ככה שהעל פסק יחזיק לך יותר פר זמן בהפסקת חשמל !

הרבה אנשים גם מוספים מצבים חיצוניים !

יש גם אופצייה כזואתי באל פסקים של אדוויס הם אפילו מאפשרים ללקוח לעשות זואת מבלי לפגוע באחריות !

יש גם מכסה מיוחד שאתה יכול להסיר בשביל להעביר שם חיווט למצברים נוספים ;D

בהצלחה ! :yelclap:

פורסם

באמת?..לי יש אחד של אדוויס ועוד כזה מפלצתי של 1000VA איפה בדיוק אני יכול להוסיף לו עוד מצברים?

ואם אתה ממש מכיר את המכשירים של אדוויס יש מדבקה יפה שמזהירה אותך לא לפתוח את המכשיר אחרת תפוג לך האחריות עליו.אני אשמח אם תלמד

אותי לעשות את זה ואיזה מצברים בדיוק אתה מוסיף ואיך מחווטים.תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים