פורסם 2008 בפברואר 1517 שנים שלום ! אנא עיזרו לי להתגבר על הבעיה !קניתי מחשב חדש ואני מאוכזב עד השמייםזה המפרטמעבד quad core q6600 עם המאוורר הענק של אינטל השחורלוא אם asus p5k עם צינור קירור שלא נראה לי משפיעמארז סטנדרטי רגיל+ מאוורר בצד המכסהRAM 4g ddr2 800MHZ dual channrl team חברהועכשיו התקנתי XP SP2 באנגלית דיסק מקורי עם דרייברים מהדיסק של הלוח אם כל הדרייברים עובדים אבלאלו הבעיות:המחשב נתקע אם משתמשים ב"הרבה" דברים כלומר בדיקת אנטיוירוס וגלישה בFIREFOX מה שהסלרון האיטי שליגובר עליו בקלותלפעמים כשהמחשב נתקע אני לוחץ RESET ואז הוא עולה מחדש וכשבא הקטע של הלוגו של WINDOWS XP אני רואהאת הלוגו חשוך כזה והWIN לא נטען.כאשר לוחצים ריסט עוד פעם לפעמים עולה טוב ולפעמים נתקע כמה פעמים הוא עלה לWIN העלה את שולחן העבודה מהר ונתקעביישומים שבSYSTE TRAY מה שמראה שהמחשב תקוערמות טמפ CPU הגיעו ל67 כרגע בבדיקה שאני מריץ אני מריץ תוכנת אנטי וירוס + בדיקת MEMTEST של 1G זיכרוןורשום לי שהמערכת ב32 טמפ והCPU ב59וכאשר אני מריץ את פיירפוקס המחשב קודם כל מעלה אותו באיטיות מרובה -יש לי כמעט 1.5 גיגה פנוי וכאשר גולשיםהמחשב נתקע ומאלץ ריסטמה עושים??נ.ב- גיליתי אם אני מריץ את התוכנת אנטי וירוס לבד המחשב גם כן נתקע אז צריך ל"אמץ" אותו עם תוכנת MEMTEST כדי שלא יתקע ואז לא לגעת בכלוםוגם ששום תוכנה לא רצה אם אני פועל על המחשב הרבה זמן הוא נתקע מה זה הQUAD CORE הזה הסלרון שלי היה תותח ויציבבא לי להעיף את המחשב קיבינימט לפח מרוב עצבים עזרהעכשיו אחרי כל מה שניסיתי השאלה שלי היא :לפי הבנתי גם אם מעבד Q6600 באמת מתחמם הוא לא אמור לתקוע את המערכתאלא יש לו מין הגנה והוא מפעיל מחדש את המחשב לא ???הייתי אצל הטכנאי והוא אמר לי שזו בעיית תוכנה של הנורטון הסרתי התקנתי NOD32אבל גם אחרי סריקה שמגיעה ל90 אחוז וגלישה באינטרנט עם פיירפוקס ומשחקון קטןבNEED FOR SPEED UNDERGROUND המחשב נתקע אחרי שעה ??מה כבר זה יכול להיות המחשב היה אצל הטכנאי והוא לא מוצא את הבעיה?עכשיו הסתכלתי על ספר של הלוח אם יש לי זכרונות TEAM 4G DDR2ולא רשום שם שהוא תומך בהם יש מלא שמות כמו קינגסטון כרוסאייר ועוד יכוללהיות שהבעיה בDDR2 ???אז בבקשה מי שיודע בוודאות שיענה לי על שתי שאלות אלו:1. מעבד שמתחמם לא תוקע את המחשב אלא לפחות מפעיל אותו מחדש?יש לי Q6600 והטמפ שהגעתי מקס היא 602. יכול להיות שDDR2 TEAM לא נתמך ע"י הלוח אם ?
פורסם 2008 בפברואר 1517 שנים לי זה נראה איזה בעיה של ווירוס או התנגשות תוכנה תעשה פירמוט מלא ואז תתקין את הWIN מחדש ואל תתקין את נורטון ותראה אם הבעיה נמשכת
פורסם 2008 בפברואר 1517 שנים לי זה היה וניסיתי עם כרטיס מסך אחר-בכל מקראיש לך אחריות על הכלאבל תנסה עם כרטיס מסך אחר-משהו מתחמם לך שם-והוא לא רוצה לשרוף את אותו חלק בגלל זה הוא מתקעעריכה:אני כבר אומר לך שזה לא בעיה במעבד-וגם לא בDDRקודם כל פרמט ואחר כך תפתח את המחשב-אני לא יודע מה הטכנאי הזה שהיה עצלך והוא לא עשה לך פורמט ולא בדק כמו שצריךמה זה זה?
פורסם 2008 בפברואר 1517 שנים מחבר ניסיתי הכל פירמטתי מלא לא מהיא שמתי ויסטה אקס פי 32 ביט 64 ביט הכללללללללועכישו ניסיתי משהו קצת אחר הוצאתי סטיק איד 2G של ראם והכל עבד חלק והמעבד הגיע לטמפ 71 כולל כל הליבות והחזיק לי כמה שעות טובות אבל שוב נתקעהסתכלתי בספר של לוח האם איזה זיכרונות מתאימים יש שם רשימה של לפחות 15 סוגי ראם קינגסטון קרוסאייר ועודוTEAM הזה לא מופיע בהם מה אתם אומרים ??? ותענו לי על השאלות הללל1. מעבד שמתחמם לא תוקע את המחשב אלא לפחות מפעיל אותו מחדש?יש לי Q6600 והטמפ שהגעתי מקס היא 602. יכול להיות שDDR2 TEAM לא נתמך ע"י הלוח אם ?
פורסם 2008 בפברואר 1517 שנים אני מציעה לך לממש אחריות במקרה כזה כנראה שמשהו מקולקל אם גם אחרי פרמוט הבעיה חוזרת וחבל לבזבז זמן תן לחנות לשבור את הראש בקיר
פורסם 2008 בפברואר 1517 שנים אני מציעה לך לממש אחריות במקרה כזה כנראה שמשהו מקולקל אם גם אחרי פרמוט הבעיה חוזרת וחבל לבזבז זמן תן לחנות לשבור את הראש בקיר צודק, אתה לא צריך לשבור את הראש בגלל זה, לך אליהם ושיעשו לו בדיקה מקיפה, ושהם יממשו לך את האחריות, ותאמין לי שזה יהיה בלב טוב, אחרי הכל, הלקוח תמיד צודק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.