עבור לתוכן

עזרה בבחירת כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

אני מנסה כרגע לבנות מפרט למחשב משחקים, והחלק החשוב ביותר במפרט כזה הוא כמובן כרטיס המסך. אני מתלבט כרגע בין ארבעה כרטיסי מסך, ואני אשמח למישהו שיעשה לי סדר בדברים. בעיקרון המפרט עצמו הוא כ-6000 ש"ח ללא ציוד היקפי וכנראה גם בלי overclocking.

כרטיסי המסך לגביהם אני מתלבט:

1. ה-8800GT שראיתי שמומלץ בכל מפרט באתר.

2. ה- 8800GTS שעולה יותר אבל הוא גם טוב יותר, וגם הוא הומלץ לי במפרט אחד.

3. הכרטיס החדש של radeon - ה- ה3870X2. יש לי נסיון רע עם ATI ובמיוחד עם הדריוורים שלהם. כמו כן גם קראתי שהכרטיס עובד יחסית רע עם directx 10.

4. ה-8800ULTRA שהוא כפי שראיתי בכמה benchmark-ים הכרטיס הטוב ביותר. הוא עולה בערך חצי מהתקציב, אבל אם הוא שווה את זה, אפשר בהחלט לנסות להכניס אותו.

אני אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי קצת סדר ולעזור לי להחליט.

תודה מראש,

Mikle

פורסם

בתקציב שלך אני ממליץ על ה 3870X2, שעוקף את ה ULTRA בביצועים. (ויותר זול ממנו!)

אם אתה מעדיף לחסוך, לך על ה 8800GT, שגם הוא כרטיס מצויין.

פורסם

קודם כל מהאולטרה תשכח... זה סתם כרטיס יקר, ה GTS ב OC עוקף אותו !!!

אני קונה מחשב באותו תקציב רק שאני בוחר חלקים גם ל OC, אז אם אתה לא עושה OC אז אפשר לקצץ בלוח אם, בזכרונות, בקירור למעבד ולהכניס את ה ATI (הכפול ליבה) שכיום הכרטיס הכי טוב שקיים ויחסית זול.

אבל הייתי ממליץ לך לחשוב ם על OC, כי אתה בטח אחד שלא מחליף מחשב כל שנה, ולוקח את המחשב הזה לכמה שנים טובות. אז כח חלקים שמתאימים ל OC ותרד ל 8800GTS (שאני גם לוקח, כולם אומרים שהוא לא שווה את ההפרש מחיר\ביצועים בינו לבין ה GT אבל איכשהו לא איכפת לי, נקשרתי לכרטיס הזה, וגם אני הולך לעשות לו OC שזה היתרון היחידי שלו שהוא בא עם קירור טוב)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים