פורסם 2008 בפברואר 1517 שנים קבלו מפרט של המחשב הנייד שהזמנתי Area-51® m15x Display: 15.4" WideXGA+ 1440 x 900 LCD (720p) with Clearview Technology System Lighting: Alienware® AlienFX® System Lighting - Aqua Video/Graphics Card: 512MB NVIDIA® GeForce® 8800M GTX Processor: Intel® Core 2 Duo T7700 2.4GHz (4MB Cache 800MHz FSB) Memory: 4GB Dual Channel DDR2 SO-DIMM at 667MHz 2 x 2048MB Turbo Cache Memory: Intel® Turbo Memory (1GB) Accelerate Data Transfer Speed Operating System (Office software not included): Windows Vista® Home Premium Notebook Tuners and Remotes: Without Media Center Remote Control or TV Tuner System Drive: 200GB 7200RPM (16MB Cache) Optical Drives : 8x Dual Layer Burner (DVD±RW, CD-RW) Wireless: Internal Intel® Wireless 4965 a/b/g/Draft-N Mini-Card Sound Card : Internal High-Definition Audio with surround sound Keyboard Options: AlienFX® Illuminated Keyboard Mobile Essentials: Belkin® AC Anywhere 300W Vehicle Outlet Adapter Mobile Essentials: Razer Lachesis Mouse Mobile Essentials: Alienware® Odyssey Backpack Warranty: 1-Year AlienCare Toll-Free 24/7 Phone Support w/ Onsite Service AlienRespawn: AlienRespawn v2.0 Recovery DVD Windows Vista® Edition Alienware Extras: Alienware® Mesh Cap Alienware Extras: Alienware® Mousepad Alienware Extras: Alienware® Mobile Binder Alienware Extras: Alienware® Personalized Nameplate Alienware Extras: Owner Identification Card Alienware Extras: Area-51® m15x Protective Cloth Sleeve Alienware Extras: Area-51® m15x Keyboard Diagram Overlay Alienware Extras: Area-51® m15x Smooth Mylar Touchpad Avatar: Alienhead 3D Window Style: Default Window Style Mouse Pointers: Standard Mouse Pointers Power Plan: Standard Power Plan Automatic Updates: Automatic Updates On Time Zones: (GMT - 5.00) Eastern Time (US & Canada) SubTotal: $3,292.00 Shipping: $71.63 Discount: $0.00 Tax: $281.70 Order Total: $3,645.33 נראה לי פצצה לא נורמאלית שעולה גם לא נורמאלי אבל תורידו מהמחיר 6500 שקל כי החזרתי את הנייד הקודם שהיה לי (קיבלתי מתנה ליום הולדת והחזרתי אותו בשביל לקנות את הALIENWARE) מה אתם אומרים? יגיע עוד שבועיים בערך
פורסם 2008 בפברואר 1517 שנים חוץ מהמחיר , נשמע מחשב סוף הדרך.מענין אותימאוד כמה הוא שוקל (על חייי סוללה אני לא שואל כי ברור שהם אפסיים)
פורסם 2008 בפברואר 1517 שנים איפושהו בין 8800GT שולחני ל 8800GTS (ה G92) השולחני.בקיצור, משהו שמסוגל להחזיק גם את קרייסיס בהגדרות גבוהות על הרזולוציה שהמסך מסוגל לתת.
פורסם 2008 בפברואר 1517 שנים תתחדש אבל לדעתי אתה פראייר בצורה שלא תיאמן [אם זה אמיתי ולא סתם מתיחה] : 3600 דולר אמריקני = 15000 שקל בערך. אפשר לקנות מחשב נייח חדש מעולה וכן נייד נהדר.
פורסם 2008 בפברואר 1517 שנים אם כך זה אומר שהוא עוד יותר פראייר, הדולר בארה"ב קונה יותר ועדיף [במידה והוא אכן חי שם] לקנות נייח + נייד [איכות הנייח והנייד שם תהיה טובה יותר מאשר נייח ונייד באותו מחיר בארץ]
פורסם 2008 בפברואר 1517 שנים אם הוא משחק הרבה בLAN PARTIES ואירועים כאלו בהחלט משתלם לו , חוץ מזה , יש מוצרים שקונים לא רק בגלל הרווחיות היבשה שלה , בדיוק כמו רכבים ספורטיבים , הרי יותר זול ליסוע באוטובוס.ליביו
פורסם 2008 בפברואר 1517 שנים בלאנים לא משחקים בקרייסיס וכדומה, וישנם מחשבים חזקים רבים שלא מצריכים משכנתא בשביל לרכוש אותם.בכל מקרה, אני מאוד מקווה שהוא לא יתאכזב מהמחשב[נשמע תמוה? זהו שלא], כי הרבה כסף הושקע פה ויהיה חבל מאוד אחרי זה לחשוב שסתם נזרק כסף.
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים .........תבוא ללאן פארטיס שלנו בטבעון/רמת ישי/נהלל/תמרת, משחקים פה יופי קרייסיס ו COD4 בעלי מחשבים ניידים שמצליחים להריץ קרייסיס על יותר מ LOW מקבלים ריספקט רציני למה נראה לך השקעתי כ"כ הרבה על נייד עם כרטיס מסך חזק? אם משחקים כאלו לא היו בתכנון, הייתי מסתפק ב 8400GS או HD2600
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.