פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים כמו שאתה עושה במחשב רגיל (רוצה תשובה יותר נורמלית ? תפרט בדיוק מה אתה רוצה לעשות).. אתה רוצה להתקין את מערכת ההפעלה מחדש ? תשתמש ב recovery disk (אם יש).
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים מחבר קניתי מחשב נייד בחו"ל עם מערכת הפעלה וויסטה ואני רוצה להחליף את זה ל-XP ואני רוצה לעשות פורמט ובדרך כלל אני עושה את זה עם תקליטון ובמחשב הזה אין כונןתקליטונים מה אני עושה (לא קבלתי שום דיסק עם המחשב)
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים הדרך הפשוטה:להשיג כונן CDROM נייד חיצוני ולחבר ל USB ולהתקין דרכוהדרך המסובכת:להתקין את זה מ DISK ON KEY: http://www.vandomburg.net/installing-windows-xp-from-usb/#disclaimer
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים מחבר יש לי CD ROM אבל אני רוצה למחוק את וויסטה בשביל זה צריך לעשות פורמט
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים יש לי CD ROM אבל אני רוצה למחוק את וויסטה בשביל זה צריך לעשות פורמטתעשה את הפורמט בזמן ההתקנה של XP.
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים מהר מאוד בהתחלה הוא שואל אותך לאיזה דיסק להתקין, ואז הוא מראה לך מה יש על הדיסק, ואז יש לך אופציה למחוק את מה שאתה לא רוצה.
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים הועבר לפורום Windowsבכל אופן, אתה יכול להעזר במדריכים הכוללים צילומי מסך שבאתר www.windowsreinstall.com
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים מחבר זה לא נותן לי לבחור לאיזה כונן להתקין הוא עושה סריקה של הרכיבים ואומר לי ללחוץ F3 וזה יוצא
פורסם 2008 בפברואר 1717 שנים כנראה הוא לא מזהה את כונן ה-SATA של המחשב. תבדוק האם אפשר ב-BIOS להעביר אותו למצב IDE (במקום AHCI) או משהו כזה.
פורסם 2008 בפברואר 1917 שנים מחבר אנני יודע איך נכנסים לביוס במחשב הזה לחצתי DEL וזה לא נכנס לביוס אלא למשהו אחר שלא קשור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.