עבור לתוכן

PALIT 8800GT Super+ 1GB = סיכון?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני מתכנן קניית מחשב נוסף בקרוב. רציתי לשאול לגבי הכרטיס מסך שכתוב בכותרת לעיל.

מחד גיסא, הוא נמצא טוב בסקירות והציג יכולות מרשימות הן בטמפרטורה, הן בביצועים והן ברעש.

עושה רושם, כי הכרטיס הזה נועד בשבילי. אני קונה מסך LCD 32 אינץ' ומכיוון שזה 1GB הוא יעבוד עליו יופי.

אך מאידך גיסא, אמרו כאן אימרות שליליות נגד PALIT, היבואן לא משהו והכרטיסים נהרסים מהר?

אני ישמח לפתוח דיון בעניין באם לא, הייתי שמח שתמליצו לי איזה כ.מסך נועד בשבילי מTMS מחשבים.. אני רוצה לעשות מחשב שייועד גם למשחקים וגם לHTPC וגם לעבודה משרדית.. הוא אמור לשדר קבוע על SAMSUNG 226BW ולהראות סרטים באופן קבוע על LCD 32INCH THOMSON. כמו כן, רצוי מאוד שיוכל להפעיל משחקים בצורה טובה על ה32.

תודה מראש,

תומר.

פורסם

ניראה לי כרטיס סבבה.. פליט חברה סבירה תבדוק שאתה מקבל 3 שנים אחרויות וניראה לי היא יכולה ליהיות בחירה נכונה..

שלא תחשוב ש1 ג'יגה ו 512 זה ישפר לך את הביצועים שמיים וארץ.. 512 מספיק לחלוטין.. ולכן אין בינהם הבדל גדול במחיר..

מה המחיר של הכרטיס הנ"ל? אולי יהיה שווה לך לקנות 8800 gts 512 ראיתי אותו במחיר פחות מ 1500 לא זוכר באיזה חנות ..

למרות שגם 8800 ג'י טי יכול ליהיות בחירה טובה אבל בלא יותר מ 1200 שקל.. אם זה כבר יותר עדיף להשקיע על ה 8800 ג'י טי אס..

פורסם

יש לי תשובה פשוטה מאוד בשבילך:

לכרטיס המסך ממש לא אכפת באיזה גודל המסך - רק באיזו רזולוציה הוא עובד. טלוויזיות LCD עובדות בד"כ על 1366x768 (כולל הדגם הספציפי הזה) - שזה פחות ממסך מחשב 19".

בקיצור, אין לך מה לקחתכרטיס עם גיגה זכרון. רואים הבדל רק ברזולוציה של 2500X1600 (מסכי מחשב של 30")

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים