עבור לתוכן

מי אמר שMass Effect בילעדי ל360? ... +שמועות על KOTOR III

Featured Replies

פורסם
BioWare's popular sci-fi RPG is headed to Windows with optimized controls, graphics, and a new user interface; EA officially taking over as publisher.

יש למה לחכות אני אוהב את המשחקים של החברה הזאת (לא EA אלה בליזארד)

http://www.gamespot.com/news/6185882.html

שמועות על KOTOR III

http://www.gamespot.com/news/show_blog_entry.php?topic_id=26213172&sid=6185996&action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;0

פורסם

התכוונת ל - BIOWARE ולא ל - BLIZZARD.

זה פורסם כבר באשכול תאריכי היציאה.

פורסם

מעניין כמה EA שילמה לMS.... :smile1:

פורסם

התכוונת ל - BIOWARE ולא ל - BLIZZARD.

Thanks.

I was like "WTF?!"

פורסם
  • מחבר

טוב אני מתבלבל בשמות מה לעשות :nixweiss:

ודובי אני זוכר שמישהו אמר שהמשחק לא יצא למחשב עד שהטרילוגיה תסתיים ב360 ...

אז בבקשה -

M43035818720058281176.jpg

בתאבון ;D ;D ;D

פורסם

קרירין מה זה משנה, לך תדע אולי עד שהוא יצא המשחק השני כבר יגיע ל360?

חוץ מזה שמי יודע איך הפורט הזה בכלל יעבוד.

פורסם
  • מחבר

היה לי וויכוח אם דובי והוא טען שהמשחק יצא למחשב רק אחרי סיום הטרילוגיה

וכרגע המשחק יוצא גם למחשב אפילו לפני המשחק השני

ככה שזה ביני לבין דובי

פשוט רציתי להגיד אמרתי לך בסגנון שלי

בכל מקרה הסדרה עברה לבעלות של EA ככה שזה לא מעודד במיוחד

אבל נקווה לטוב

אני אוהב RPG כאלו

פורסם

תשמע לא היה סיכוי שהמשחק יגיע למחשב כל כך מוקדם אבל EA פתחה את הכיס ובטח שילמה בוחטה של כסף כך שזה היה כדאי מבחינה כלכלית זה הכל.

פורסם

EA קנו את הסדרה, MS לא תיכננו את זה יותר מידי, יותר מסביר להניח שEA אילצו אותם לוותר על הזכויות בגלל שהסטודיו שייך לEA וללא חוזה מחייב הבעלות של MS לא שווה מידי ללא חברת פיתוח כמו BioWare.

בכל מקרה BW רוצים לסיים את הטרילוגיה על 360, גורלו של הסטודיו לצערי נרחץ ברגע המכירה לEA, הם יתמרמרו כמה שנים עד שרוב העובדים יעזבו ואלא שלא יספגו בתוך EA-LA או משהו...

פורסם
  • מחבר

בטח שהיה סיכוי שתי הKOTOR הגיעו אחרי כמה חודשים למחשב

אני אמרתי מהתחלה ולא רצו להקשיב לי -MS לא נוהגת לחסום פורטים מהXBOX למחשב

מקסימום יש תקופת זמן כמו הילו לדוגמה

MS=WIN

אין סיכוי שבשלב הזה היא תפגע בWIN בכוונה

פורסם

קרירין בניגוד לקונסולה הPC לא תלוי באיזה משחקים יצאו אליו ולא אמור לשנות יותר מדי אם למשל HALO ייצא לPC או לא מבחינת מכירות, זה סה"כ יהיה מבורך אם זה יקרה אבל לא ישפיע על המכירות, לעומת זאת כאשר זה נוגע לקונסולה זה אחד הדברים העיקריים שמנחים את הקונה ומי שרוצה משחקים נטו גם ככה יפנה לכיוון של קונסולה ולא למחשב ככה שזה לא אמור לשנות הרבה לMS ובטח לבטח שזה לא יפגע בווינדוס. עם זאת אם וכאשר המשחק כן יגיע למחשב זה מצב בו המחשב יצא נשכר מהעניין אז קיבלנו פה no lose situation, כלומר מצב בו MS לא יכולה להפסיד.

לפחות זו דעתי בעניין.

פורסם
  • מחבר

MS מרוויחה מזה כרגע אבל בגלל המשך חיזוק הWIN כמכונת משחקים

אבל המטרה של הXBOX נועד בהתחלה לא לתת לסוני ליצור תחליף למחשב בצורת קונסולה מתוחכמת

שיריץ מערכת הפעלה לא של MS ותכנות לא של MS

וזה כן פוגע במותג של הXBOX

תראה תגובות בגימספוט-

YES! The Best RPG ever is coming for PC! I knew it would come for PC, so I didn't buy a 360. BioWare is now officially the best RPG developer ever. BioWare always listens to the people and I know a LOT of people are happy. I just didn't except it so soon. Well, I'm 100% certain ME will be 10 times better on PC (because of mods, mouse+keyboard, patches, graphics etc.)

The weird thing is 360 gamers are acting like they didn't expect it (I mean BioWare started on PC and everyone of their games have been made for PC), while almost every PC gamer knew this would happen

lol i caled this when this game was release that it would be coming 2 the pc in under a year also this was the only game that was only on the 360 that i wanted 2 play i guess i can play it in may i hope its comes out on my birthday or be4 my birthday
Man this is great! If it doesn't require windows live i'm selling my 360. Just think of what modders did with Oblivion on pc.

יש הרבה תגובות כאלו

ותבין לבד שזה מרחיק אנשים מהקונסולה

פורסם

אלה תגובות של משתמשי קצה מה שאומר שזה נתח מאוד קטן מהשוק מה שלא אמור להשפיע יותר מדי.

פורסם
  • מחבר

ה360 פונה לארד קור

וזה אחד מהמשחקים החזקים של ה360

פורסם

אתה בעצם אומר שכל קונה של 360 הארדקור? זה נראה לי די תמוה, ביחוד שלוקחים בחשבון שיש מספיק תוכן שמתאים לכל סוג של גיימר.(נו טוב אז לך ולעוד כמה מושגעים אין מספיק מנגה יפנית או השד יודע איך אתם קוראים לזה, בשביל זה יש לך את נינטנדו)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים