פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים מסתבר שיש בתי-חולים בארה"ב שמשלבים את ה- Wii בתוכנית השיקום שלהם: http://www.engadget.com/2008/02/09/wii-rehab-wiihab-the-cycle-is-now-complete/ (קרירין אתה מתרשל).
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים יש הרבה דברים כאלו כמו ברים באנגליה שהכניסו WII ספריות ועוד אבל אני לא יפתח דיון על כל ידעה כזאת
פורסם 2008 בפברואר 1517 שנים הכותרת נתנה לי את הרושם שמדובר על תכנית גמילה מהWii, חשבתי שעוד יש לי סיכוי.
פורסם 2008 בפברואר 1517 שנים מחבר זה מלכוד כפול. אתה מנסה להיגמל, נכנס למחלקה הסגורה ומגלה את האמת המזוויעה.... הם כולם WiiHolics.
פורסם 2008 בפברואר 1717 שנים איך אפשר להתמכר לWii אני לא מבין....אם כבר אז ההפך, בגלל כל המשחקים הילדותיים האלה בסוף זורקים אותו על הקיר ומורידים את הנאנצ'אק באסלה
פורסם 2008 בפברואר 1717 שנים יש כזה שיר של איימי וויי-האוס: They tried to make me go to wiihab I say no no no
פורסם 2008 בפברואר 1717 שנים איך אפשר להתמכר לWii אני לא מבין....אם כבר אז ההפך, בגלל כל המשחקים הילדותיים האלה בסוף זורקים אותו על הקיר ומורידים את הנאנצ'אק באסלהזלדה TPResident Evil 4No More Heroesהם לא ילדותים בכלל Super Mario GalaxyZack & Wiki: Quest for Barbaros' TreasureMetroid Prime 3: Corruptionמאוד טובים למרות שהם קצת ילדותים SSBB הולך להיות אחד מהמשחקים הטובים ביותר השנה וכבר קיבל 2 ביקורות של 100 אחת מערבית זה שאתה לא אוהב את המכשיר זה בעיה שלך אני משחק בו הרבה יותר מהמחשב החזק שלי כמה כבר FPS\וRTS אפשר לשחק ? אם אתה בעל 360 אז יש לך גם מרוצים די נימאס
פורסם 2008 בפברואר 1717 שנים RE4, יופי שהמשחק לא מלפני שנתיים, כמעט לכל קונסולה הוא יצאמי אמר שאפשר לשחק רק RTS או FPS? חסר ז'אנרים לשחק בהם בPS3/XBOX360?שיחקתי בWii של אחי, חוץ מלשחק את הטניס כשבאים אליו אורחים הוא לא עושה איתו כלוםיש לו גם זלדה שמלדה וסופר מריואפילו הבת לו בת 5 לא משחקת בזהבשבילי לשחק בקונסולה זה לשבת על כורסא נוחה ולהחזיק שלטלא לעמוד כמו טמבל מול הטלוויזיה ולעשות פוזות של מתאגרף או טניסאי
פורסם 2008 בפברואר 1717 שנים summer69,אם כך,אתה אוהב קונסולות של משהו כבד כזה מלחמה ובעיקר FPS.אבל יש כאלה ששונים ממך,ואוהבים משחקים יותר קלילים ולכיף,ולא דווקא FPS אלא הרפתקאות וכו'.
פורסם 2008 בפברואר 1717 שנים SumMeR69 הטניס שאתה מדבר אליו זה בטח WII ספורט וזה לא משקף את הקונסולה זה סתם הוסף משחקים פשוטים בשביל להדגים את יכולות השלט אבל גם בזה זה לא עושה עבודה מספיק טובה והמשחק הזה חינמי גם ככה חוץ מיפן וביפן הוא זול בעניין זלדה -הזלדה לWII זה אחד מהמשחקים הטובים ביותר ב2006 ולא מתאים לילדה בת 5 כי זה משחק מורכב אתה מוזמן להיכנס להסברים שלי על סדרת זלדה וללמוד קצת וRE4 לא יצא לכל קונסולה -ל360 הוא לא יצא הוא יצא לגימקיוב\PS2\PC-וגרסת הWII נחשבת הטובה ביותר ומתומחרת ב30$
פורסם 2008 בפברואר 1717 שנים אני יודע בידיוק מזה הWii Sportsואני יודע שזה חינמי ואני יודע שזה לא משקף את הקונסולהואני יודע מזה סידרת זלדה הייתי משחק את זה כשהייתי בן 6-7, על הגיימבוי שהפועל של אבא שלי מצא והביא לי חחח.אוקיי אז הוא יצא רק לגיימקיוב, PC וPS2. ת'יודע מה זה משחק שאולי שווה לשחק אותו בWii כי הוא לא ילדותי.שיחקתי בWii של אחי אני יודע מזה, הWii זה פשוט משהו שונה, פשוט מכשיר שמוגבל לז'אנרים מסויימים.ובאמת אחי כל הכבוד על המאמץ שלך פה בפורום שאתה כותב לנו על כל משהו חדש שקורה ב Wii (יאמר לזכותך לא רק מה שקורה בWii אלא גם בקונסולות אחרות מידי פעם....)ואיך החודשים האחרונים שלך עברו איתו(ממש עניין את כולנו)נראה לי אתה חיי בסרט שכולם כאן מעריצים של נינטנדו
פורסם 2008 בפברואר 1717 שנים אני לא חושב שכולם מעריצי נינטנדו אבל אני די בטוח שאתה אנטי נינטנדו וחוץ מזה אני כותב הרבה פעמים שקוראים דברים מעניינים בקונסולות אחרות אבל שאחד כמוך מעצבן סתם ואומר שהWII מוגבל לז'אנרים מסוימים זה טמטום אולי תגיד לי איזה ז'אנרים אין בו ? אני יעזור לך כרגע אין לו רק RTS ותת זאנר של RPG )RPG מערבי) ו2 אלו די בטוח יגיעו בהמשך אז נכון הWII זה לא המכונה הטובה ביותר למרוצים\FPS\RTS אבל יש לו משחקי מרוצים וFPS וכמאת כל ז'אנר שקיים
פורסם 2008 בפברואר 1717 שנים אני לא אנטי כלום.כל עוד זה טוב ויפה אני מקבל את זה. יש משחקים של נינטנדו שאהבתי. זה לא עושה אותם לא ילדותיים והם עדיין לא מתקרבים לדעתי לרמות של משחקים אחרים.מירוצים?! אני חייב לראות את השליטה בזה.... זה יהיה מענייןחחחח ירדתי על נינטנדו אז אני מעצבן.
פורסם 2008 בפברואר 1717 שנים מירוצים?! אני חייב לראות את השליטה בזה.... זה יהיה מענייןאין לך מה לראות מצד אחד זה פועל מצד שני עדיף הגה ומצד שלישי במרוצים חשוב גרפיקה ובזה לWII יש חסרון מול ה360\PS3\PC
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.