עבור לתוכן

נועה מחשבים לא מוכרים את המחשב הזה אבל איזה מארז !

Featured Replies

פורסם

טוב כרגיל דוחפים תמונות לא קשורות ופניתי אליהם עם דרישה שיסירו את התמונה.

אבל!!! מה זה המארז המדהים הזה ואיפה משיגים אחד עם מאוורר 20+ בFRONT ?!

646415_iBuypowerGamer-FS-X-350.jpg

פורסם

iBuyPower בונה מחשבים לגיימרים (יש להם דגמים שאמורים להיות בלתי ניתנים להריסה או משהו כזה). המארזים שלהם כולם "מיוחדים".

Tagan A380 Gaming Case

פורסם
  • מחבר

חצי מלכות למי שיימצא לי את המארז הזה למכירה בארץ או יגיד לי מי יכול להזמין לי אותו !

ברצינות. אני קונה מחשב עוד חודש (אם ה9800GX2 לא יאכזב) וצריך מארז ייחודי עם קירור מטורף, כי כידוע ה9800GX2 מגיע עם המדבקה הזאת

9800gt_heat_warning.jpg

פורסם

לגבי מארזים עם מאווררי ענק בחזית ובצד-

Aerocool Extreme Engine T3

ויש את הגרסה החדשה שלו ששכחתי איך קוראים לה....

בכל מקרה, לגבי המארז הזה- אני כרגע בודק משהו, יכול להיות שאני אוכל לעזור לך.

לגבי המארז עצמו- אכן מדהים

http://www.beantech.de/catalog/images/APlus/APlus_A380/APLUS_TwinEngine_frontseite2.jpg

עריכה-

אוקיי, אז גימור מראה לא תקבל, אבל-

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811103014

לדבר הזה יש מאוורר מבהיל של 36 ס"מ בצד. הדבר הזה יכול לדחוף בקלות 200CFM בלי לעבור את ה 23 דציבל |: הולי שייסע X:

אני יכול להביא לך אותו, ואני גם יכול להדריך אותך איך להביא בעצמך (למרות שאני מניח שאתה כבר יודע)

הבעיה- זה לא יהיה זול. המארז עשוי מפלדה בעובי מילימטר שלם, מה שמצד אחד עושה את המפלצת הזו חסינת כדורים- ומצד שני, הוא משקולת רצינית.

אתה מוזמן ליצור קשר בפרטי אם אתה בכל מקרה מעוניין.

לגבי יבואנים- יש קצת בעיה עם ייבוא מוצרים של TAGAN, במיוחד שהמוצר הספציפי הזה נמכר תחת תת-מותג בשם Xclio.

פורסם

ראיתי את המארז הזה באקסלנט מחשבים תבדוק

פורסם

בעייתי ביותר. נראה שהמארז הנפוץ ביותר שלהם זה האל דיאבלו שגם לו יש מאוורר ענק מקדימה. המארז הספציפי הזה ממש חמקמק.

אבל עם הקשרים שלך אתה לא יכול לבקש ייבוא מארה"ב?

פורסם
  • מחבר

אני יכול לבקש כמה שבא לי, אבל רק אם יהיה מספר גדול של הזמנות יש סיכוי להזמין את זה. בשביל מארז אחד לא מזיזים אצבע.

את זה יש בארץ, אבל ראיתי את זה במציאות וזה מצועצע קצת, פלסטיק כזה.יש לי את ה ג'יגהבייט AURORA 570 BLACK שדומה לו קצת עם VOODOO 5.

f59df5f1d101062014a741af94f16355.jpg

איך וכמה יעלה להזמין TAGAN ? כמו שאמרתי אני עובד עם חנויות, לא ב חנויות (למרות שכנראה אתחיל לעבוד באחת, אם זה יסתדר הודעה תישלח לגרומים הרלונטיים למען גילוי נאות) ככה שאין לי כח ייבוא פרטי לצערי אחרת מזמן הייתי מוכר את החמודים האלה פה.

רק שמתי לב ששנייה אחרי ששכל הגוש אוויר הזה נכנס, הוא נתדל בכלוב מסובב של כוננים קשיחים . . . :kopfpatsch: לא יכלו לתכנן אותו עם BTX כבר . . .

פורסם

גם את זה יש בארץ

http://www.tagan.com/admin/include/class/Pictemp/200708102316273981.gif

אלא אם יש לך איזה דוד עם הרבה רצון טוב, אתה צריך קשר לארה"ב כדי להשיג את המארז הזה. אפילו אצל המפיצים האינטרנטיים של TAGAN ממש ממש קשה למצוא את המארז הזה. מצאתי איזו חנות נידחת בדאלאס שיש לה אותו (91 דולר לפני משלוח), אבל מן הסתם לא ישלחו לך אותו לישראל.

פורסם
  • מחבר

איפה ראית אותו בארץ, בכלל גם הבחור למעלה דיבר על איזה מארז נוסף שיש פה, איזה מארזים אתם מכירים עם מאוררי 25 (או בגודל דומה) שנמכרים בארץ?

מאוררים ב FRONT אני מתכוון, כי יש הרבה מארזים עם מאורר 25+ בצד כמו ENERMAX UBER CHAKRA ואחרים כמוהם בניתי כבר 4 וחוץ מהמאורר אין שם כלום מיוחד.

פורסם

יש אותו בוולקם, סקייפיסי, TMS...

פורסם

אז זה למה לא מצאתי אותו בארץ :kopfpatsch:

הוא אשכרה נמכר פה כ TAGAN.....

בכל מקרה, מסקיי הוא עולה 680 שקל, מ TMS 940.

מעניין אותי מה פשר ההבדל המפלצתי.

פורסם

רגע מה העניין על המאווררים האלה???

אתם\ן קולטים\ות את השיגעון הזה??.לי מפריע הרעש של המאוורר של הספק ושל המעבד ניראה למישהו\י שאני אקנה כאלה מארזים עם כאלה מאווררים.

אם הכרטיסים החדשים של אנוידיה מגיעים למעלות כל כך גבוהות אז הם כישלון גמור ואני מעדיף לקנות איזה 8800 עם הפיזיקה המובנה שיצא אוטוטו.

כרטיסים כאלה לא שווים רכישה כי הם לא מהווים קידמה כלשהי.אם כרטיס צריך מערכת קירור כל כך מושקעת כי הוא מתחמם עד כדי כך הוא

לא הצלחה כמו שעושים ממנו.

פורסם
  • מחבר

אוקיי חברה, קודם כל תודה.

דבר שני, ככל שהמאורר גדול יותר - הוא שקט יותר. שני אלה מגיעים ל 22-30 DBA סביל לכל הדעות.

דבר שלישי, ה8800 שאתה מדבר עליו זה בכלל יגיע בקיץ מול הכרטיס של אינטל שיוצא בקיץ או אם כבר לקראת החורף. לך תחכה כמעט שנה ! בנוסף, זה לא משנה איזו חומרה יש לך, אין משחקים שתומכים בזה אז מה תעשה, תקנה כרטיס יקר ותשב ותרשום לנו "יש לי כרטיס מגניס שמשחק אחד עובד איתו UT3 ? ;)

דבר אחרון, כרגע אני חיכיתי חצי שנה למשהו שיוכל להריץ היטב משחקים. אני לא בטוח שזה ה9800GX2 כי עוד לא הציגו מבחנים והם עדיין משנים את מהירויות השעון שלו, אבל נראה בכל מקרה מה קורה עם זה.

את המארז הזה אני בכלל ראיתי במקרה ואת השדיאבלו הזה שמוכרים פה בכלל לא ראיתי עד עכשיו ועוד לא אמרתי שאני קונה אותו, אבל הוא אפשרות ממש יפה. צריך לקרוא עליו ביקורות כי מה שנראה יפה לא תמיד אופה.

פורסם

סלחה?, כרטיס של אינטל? :o

פירוט/ תמונות/ משהו..... אני משתגע כאן.... :jump:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים