פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים בניתי תוכנה/משלק ב JAVA איך אני הופך אותו לתוכנה השניתן להריץ (EXE או הסיומת של JAVA)???
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים יש לך בתפריט ה file אופציה של export, תעשה ל JAR שזה הסיומת, ותעקוב אחרי החלונות (חשוב לסמן את כל הקבצים הרלוונטים לפרויקט ולבחור את ה MAIN שלך).
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים מחבר המחשב שלי קרס וכל מה שהיה כתוב במחלקה הראשית מת :( זה הפך לריבועים כאלה הרבה הרבה יש מצב אני משחזר את זה???
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים מחבר הכל טוב ויפה כתבתי הכל מחדש ניסיתי לעשות קובץ JAR והוא לא עובד הוא מציג את הדבר הבא:Failed to load Main-Class manifest attribute from (המקום בו נמצא קובץ ה JAR)בנוסף ניסיתי להריץ עוד משחק של מישהוא אחר שהורדתי מהאינט וזה כותב לי אותו דברזה מה שניסיתי להוריד ולהריץ http://www.upload.co.il/stage/studio/creation.asp?id=354עזרה?
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים מחבר עכשיו אין הודעת שגיאה פשוט לא קורה כלום אחרי שאני לוחץ פעמיים על קובץ ה JAR
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים מה אתה מצפה שיקרה ? זה פרויקט GUI ?ניסית להריץ בחלוןjava -jar <file name>?
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים משחק איקס עיגול לא עונה על השאלה אם זה פרויקט GUI או CONSOLE. וגם לא אמרת מה קורה כשמריצים כמו שאמרתי ולא כשלוחצים על ה JAR.
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים מחבר סמנתי הרבה דברים ב EXPORT וזה עובדבכל מקרה זה GUI שמריצים רגיל אז נפתח חלון עם המחשק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.