פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים יש לי 2 סוגי זכרונות שונים במחשב -עזרה מי יותר טוב מביניהם(תמונות מאוורסט בפנים) הראשון הוא של PQI מהירות 667 השני הוא של OCZ מהירות 800 מי מהם עדיף לי יש לי עוד אחד תואם מכל אחד מהם. מה כדאי לי להוציא ולהכניס את הPQI או את OCZ אני חייב לציין שיש לי לוח של ג'יגה ביטט 965P s-3 שתומך במהירות 800 אלה שלא כל כך מבינים שלא יזרקו שברור שה800 עדיפים כי אמרו לי ש800 עדיפים רק שאני עושה OC ואני ממש לא עושה וממש לא מתכוון לעשות תודה !!!
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים למה שלא תוסיף את 2 הזיכרונות ויהיה לך 4Gbבכול אופן עדיף שתשים את ה-Ocz כי הם יותר מהירים.שילוב של זיכרון מהיר עם זיכרון איטי לא טוב כי הזיכרון המהיר יעבוד במהירות של האיטי.
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים מחבר כן אני יודעאבל XP תומך עד 3 ג'יגה אז אני יכול להוסיף רק אחדובקשר לCL שלהםמה יותר טוב מביניהם?
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים אז מה עם הוא תומך עד 3Gb, לתיקון בין 3.2 ל-3.5 Gbעדיף כמות זיכרון על תיזמונים, בכמות הזיכרון תקבל ביצועים באחוזים גבוהים יותר ובתיזמונים זה די מיזערי.עדיף לקחת עדיין את ה-Ocz גם מבחינת מהירות וגם מבחינת תיזמונים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.