עבור לתוכן

מבקש המלצות למשחקי אסטרטגיה ויריות

Featured Replies

פורסם

3 בכלל בלעדי לקונסולות... אני מניח שהוא התכוון ל4

• תגובות 31
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אסטרטגיה:

Age Of Empires

Age Of Mythology

פורסם

unreal tournament 3

cod4

С&C 3

כמו שlazy boy כתב אחד מהNFSים היה טוב בשבילך

אל תפחד בחיים שלך אחי... מניסיון ;)

פורסם

מבין כל ה-NFSים ששיחקתי בהם עד היום, הכי טוב היה MOST WANTED, גם UNDERGROUND וגם UNDERGROUND II טובים, אם כי ב-II הרסו את ה-DRAG. משחקי NFS חדשים יותר הם בזבוז זמן לדעתי.

פורסם
  • מחבר

אז אתה רוצה להגיד לי שה-Pro Street נגיד פחות טוב מה-MOST WANTED?

פורסם

אז אתה רוצה להגיד לי שה-Pro Street נגיד פחות טוב מה-MOST WANTED?

כן!

פורסם
  • מחבר

כן!

מבחינת מה? גרפיקה? משחקיות? ראליסטיות?

פורסם

מבחינת מה? גרפיקה? משחקיות? ראליסטיות?

גם גם וגם.

הCARBON לוקח בהרבה את PRO STREET, התחרויות עצמן גם לא ממש כיפיות, כמו בקארבון, והגרפיקה כמובן הרבה יותר מגניבה, בפרו סטריט זה נראה כאילו משחקים עם צעצועי נייר כאלה במקום מכוניות.

אגב נסה את THE CLUB משחק חביב ביותר שאולי יעבוד אצלך סביר בהגדרות מסויימות מבחינת הגרפיקה.

פורסם

יריות + אסטרטגיה הממ? אתה אוהב top down shooters ? הייתי ממליץ על infantry זה משחק שהצליח לשרוף לי כמה מאות שעות משחק מהחיים . :)

הבעיה עם infantry שזה משחק באינטרנט ולמרות שהוא כרגע חינם (היה פעם בתשלום) השרת שלו נמצא במערב ארה"ב מה שאומר שאם אין לך ספק אינטרנט טוב רצוי חשבון gamer שיש רק לבזק בינלאומי (נותן QOS על הרשת שלהם) אתה לא ממש תוכל לשחק. אפשר גם לשחק continuum (משחק חלליות על אותו עיקרון) כי יש לו שרתי בפינלנד שזה די קרוב.

הרעיון במשחקי יריות ממבט למעלה הוא שאתה משחק חייל בתוך משחק דמוי RTS השליטה דומה מאוד לFPS רק המבט מגוף שלישי. משהו כמו 50 -100 שחקנים לarena .לרוב יש מטרה כמו דגלים או עמדות קבועות אבל לפעמים המטרה היא סתם להרוג אחד את השני . בהתאם למטרת המשחק הקבוצות של השחקנים מתאמים בינהם לרוב במקרויים את כיבוש היעדים. לרוב קרבות אחד על אחד הם חסרי טעם בעיקר בinfantry כי עדיף ללכת על בטוח ולהביא את כל החברה נגד כי זה יכול לקחת הרבה זמן .

בגלל שהמשחקים האילו ישנים הם ירוצו על כל מחשב.

פורסם

למה להסתבך עם חיבורי אינטרנט בעייתיים שאפשר לשחק Crimson land?

טופ-דאון שוטר הכי טוב שאי פעם נוצר

פורסם

אסטרטגיה..יש פה משהו בפורום נגד CIV4 :s05:

פורסם

למה? הוא סבבה ;)

פורסם

אסטרטגיה..יש פה משהו בפורום נגד CIV4 :s05:

אני שומר נאמנות לסדרת total war המדהימה..

פורסם
  • מחבר

מה זה CIV? מה השם המפורש?

פורסם

civilizations

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים