עבור לתוכן

מפרט למחשב משרדי + סרטים + משחקים ב- 3500 ללא מסך וציוד היקפי

Featured Replies

פורסם

שלום,

צריך מפרט ב - +-3000.

שימושים:

אופיס, סרטים, פוטושופ.

המחשב הולך לשבת בסלון אז הוא צריך להיות שקט במידה מספקת (אני לא בטוח שצריך מארז HTPC אבל אני פתוח לכל ההצעות).

הציוד ההיקפי היחיד שצריך זה רמקולים.

בתור מסך אני לוקח את הDELL 2007FP. (כמובן שלא כלול בתקציב :))

תודה על העזרה

פורסם

מפרט ראשוני בלבד - שקט מאוד, תומך בתכני HD ומתוך הנחה שהפוטושופ אינו כבד במיוחד:

מעבד:

AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ¤450

לוח אם:

ASUS M2A-VM HDMI ¤384

דיסק קשיח:

WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤550

צורב DVD:

SAMSUNG SG-S203B x20 SATA BLACK ¤154

זיכרון:

KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ¤240

מארז:

ANTEC NSK2400 DESKTOP CASE + 380W HE PSU ¤569

רמקולים ואוזניות:

ALTEC-LANSING 2.1 ATP3 ¤368

קרור למעבד:

GLACIALTECH IGLOO 7310 LIGHT FOR AMD S754/939/AM2 - SILENT PRODUCT LINE ¤57

הרכבת מחשב:

הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75

מחיר סופי: ¤2847

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

* הכרטיס במובנה יתמוך בקלות בתכני HD עד 720P והמעבד יתמודד בלי בעיה גם עם 1080P.

תמיד תוכל להוסיף כרטיס מסך נפרד בהמשך אם באמת יהיה צורך. חבל להכניס עוד מקור חום/רעש/הספק ללא צורך אמיתי.

כולל שלל יציאות וידאו (DVI, VGA, HDMI, קומפוננט וקומפוזיט) ואודיו.

* המעבד יתמודד בלי בעיה עם השימושים שלך אך אם מדובר בעבודת פוטושופ מקצועית וכבדה עדיף ללכת על מפרט אינטל שיהיה יקר משמעותית.

הוספתי קירור זול וחרישי במקום קירור הסטוק הרועש.

* מארז HTPC שקט, קריר ואיכותי מאוד: http://tinyurl.com/m3am9 הכולל ספק מצויין ושקט.

יש חלופות זולות במעט אך עם ספק נחות בהרבה (ועדיין מספק) כמו ה-CoolerMaster Centurion 532 למשל.

יש חלופות יקרות ושקטות יותר כמו ה-P150 למשל.

* דיסק גדול כדי להמנע מהצורך בשני HDD במפרט לאורך זמן - חוסך חום ורעש ומשפר זרימת אויר במארז.

פורסם

מפרט ראשוני בלבד - שקט מאוד, תומך בתכני HD ומתוך הנחה שהפוטושופ אינו כבד במיוחד:

מעבד:

AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ¤450

לוח אם:

ASUS M2A-VM HDMI ¤384

דיסק קשיח:

WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤550

צורב DVD:

SAMSUNG SG-S203B x20 SATA BLACK ¤154

זיכרון:

מארז:

ANTEC NSK2400 DESKTOP CASE + 380W HE PSU ¤569

רמקולים ואוזניות:

ALTEC-LANSING 2.1 ATP3 ¤368

קרור למעבד:

GLACIALTECH IGLOO 7310 LIGHT FOR AMD S754/939/AM2 - SILENT PRODUCT LINE ¤57

הרכבת מחשב:

מחיר סופי: ¤2847

* הכרטיס במובנה יתמוך בקלות בתכני HD עד 720P והמעבד יתמודד בלי בעיה גם עם 1080P.

תמיד תוכל להוסיף כרטיס מסך נפרד בהמשך אם באמת יהיה צורך. חבל להכניס עוד מקור חום/רעש/הספק ללא צורך אמיתי.

כולל שלל יציאות וידאו (DVI, VGA, HDMI, קומפוננט וקומפוזיט) ואודיו.

* המעבד יתמודד בלי בעיה עם השימושים שלך אך אם מדובר בעבודת פוטושופ מקצועית וכבדה עדיף ללכת על מפרט אינטל שיהיה יקר משמעותית.

הוספתי קירור זול וחרישי במקום קירור הסטוק הרועש.

* מארז HTPC שקט, קריר ואיכותי מאוד: http://tinyurl.com/m3am9 הכולל ספק מצויין ושקט.

יש חלופות זולות במעט אך עם ספק נחות בהרבה (ועדיין מספק) כמו ה-CoolerMaster Centurion 532 למשל.

* דיסק גדול כדי להמנע מהצורך בשני HDD במפרט לאורך זמן - חוסך חום ורעש ומשפר זרימת אויר במארז.

הכל טוב ויפה אך למה אתה ממשיך להמליץ על המארז הנ"ל ANTEC NSK2400 למרות שהוא לא זמין כבר מס חודשים בשום חנות !!!!!!

אני שם לב שאתה ממליץ עליו כבר הרבה זמן ואתה מקבל תגובות ויודע כי הוא לא זמין אך אתה ממשיך להמליץ עליו.......למה??? זה מטעה ומבלבל את השואלים.

אני הייתי ממליץ על GIGABYTE GA-MA69GM-S2H

http://www.gigabyte.co.nz/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2579&ProductName=GA-MA69GM-S2H

לוח זה מגיע עם יציאה אופטית ויציאת HDMI על הלוח ,לא כמו בASUS ככרטיס נפרד שתופס את הסלוט

PCI-E . כך שאם בעתיד תרצה להוסיף כרטיס מסך אתה מאבד את היציאה האופטית!!! לא מומלץ!!!

פורסם

amitmedic צודק בהחלט גם אני שמתי לב להמלצות של TMPUSR לגבי המארז הזה למרות שהוא לא קיים.

(אני אישית צייניתי שהוא לא זמין ולא יהיה זמין בקרוב בשום חנות) דיברתי עם IQPC והם לא מבינים למה ממשיכים להמליץ עליו באתר

ראיתי שהם עדכנו באתר שלהם שהוא לא זמין .....אז למה אתה ממליץ עליו ועוד מהאתר של IQPC זה מטעה!

פורסם

חוסרי-מלאי של פריטי ציוד מסויימים נוצרים כל הזמן - ובכל תחום, ואם מקבל ההמלצה מוצא כי פריט מסויים שהומלץ לו חסר במלאי היבואן (אפשרות סבירה בהחלט במערכת הכוללת מספר רכיבים המגיעים ממספר יבואנים שונים) - ישוב נא לכאן, ויקבל המלצה על פריט חלופי.

בעניין הלוח-הראשי Gigabyte GA-MA69GM-S2H - מחירו הוא כ-50 עד 80 ש"ח יותר ממחירו של ה-Asus M2A-VM המקביל (כאשר גודל ההפרש ביניהם תלוי בגירסה הנבחרת של הלוח מתוצרת Asus - עם או בלי מתאם HDMI), ולרוב מבקשי המפרטים (למעט האודיופילים שביניהם - ואלו בד"כ ירכשו כרטיס-קול נפרד ומכובד) לא יהיה שימוש בחיבור ה-S/PDIF ממילא.

פורסם

חוסרי-מלאי של פריטי ציוד מסויימים נוצרים כל הזמן - ובכל תחום, ואם מקבל ההמלצה מוצא כי פריט מסויים שהומלץ לו חסר במלאי היבואן (אפשרות סבירה בהחלט במערכת הכוללת מספר רכיבים המגיעים ממספר יבואנים שונים) - ישוב נא לכאן, ויקבל המלצה על פריט חלופי.

בעניין הלוח-הראשי Gigabyte GA-MA69GM-S2H - מחירו הוא כ-50 עד 80 ש"ח יותר ממחירו של ה-Asus M2A-VM המקביל (כאשר גודל ההפרש ביניהם תלוי בגירסה הנבחרת של הלוח מתוצרת Asus - עם או בלי מתאם HDMI), ולרוב מבקשי המפרטים (למעט האודיופילים שביניהם - ואלו בד"כ ירכשו כרטיס-קול נפרד ומכובד) לא יהיה שימוש בחיבור S/PDIF ממילא.

לגבי הלוח אני מסכים איתך לחלוטין. אך לגבי המארז הוא לא קיים בשוק כבר חודשיים כך שאין בכלל צורך להמליץ עליו.

עוד פעם אני חוזר כי עניין הANTEC עלה מס פעמים וידוע כי הוא לא זמין וכנראה לא יהיה זמין !!!, אפשר לעשות חיפוש ולראות...כך שלא צריך בכלל להמליץ עליו!

אני אומר את זה בנימה הכי חיובית שיש, זה ימנע בלבול.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובות.

הבנתי שהמארז לא נמצא, אבל על איזה מארז אתם כן ממליצים במקום.

שאלה נוספת - יש לי אפשרות להשיג את ה - E6750 בסביבות ה-600 ש"ח, אם זה המעבד איזה מפרט הייתם ממליצים?

לאחר שיטוט באתר וקריאת מפרטים קיבלתי חשק מחודש לשחק משחקים :), אז במידה ואני מעלה את התקציב בעוד 500 ש"ח מה המפרט המומלץ.

פורסם

מעבד:

INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤600

המחיר של המעבד הוא המחיר שאתה משיג ולא המחיר בחנות!!!!

לוח אם:

GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤430

כרטיס מסך:

GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD3850 256MB GDDR3 : GV-RX385256H - RETAIL ¤1033

דיסק קשיח:

SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ ¤554

זיכרון:

מארז:

COMPUCASE 6A21B + HEC 400TRT ¤380

הרכבת מחשב:

מחיר סופי: ¤3312

למיטב הבנתי המחשב יהיה בסלון אך יהיה בעמדת מחשב מחובר למסך DELL לכן אין לך צורך במארז HTPC ,

כדאי לך לקחת מארז גדול יותר ומאוורר כמו שהצעתי לך.

כמובן שאפשר לחסוך בהקטנת הכונן הקשיח ל 250G או לרדת בכרטיס המסך לATI HD2600XT שלדעתי יהיה מספיק לך

אם אתה לא גיימר רציני (הוא יריץ לך את רוב המשחקים אך לא יהיה השקעה לטווח ארוך...)

המפרט פה הוא בדיוק בתקציב שלך..כמובן אם תשיג את המעבד במחיר כזה (ד"א יש לך אפשרות להשיג עוד אחד במחיר כזה..חחח...)

אני מקווה שהספק יעשה את העבודה...לי נראה שכן.(מקסימום אתה יכול להחיף לאחר), בעודף

אני ממליץ להוסיף קירור למעבד ועוד מאורר למארז.

כמובן שזה מפרט ראשוני וידידנו המנוסים באתר מוזמנים לשפץ.

פורסם

קודם כל תודה על התגובות.

הבנתי שהמארז לא נמצא, אבל על איזה מארז אתם כן ממליצים במקום.

יש גם את הסונטה 2 או 3 שקרובים יותר במחיר ובביצועים ל-NSK2400 או ה- NZXT HUSH אם תמצא אותו במלאי. לגבי מארזי COMUCASE, קרא פה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=320309.msg2785857#msg2785857

שאלה נוספת - יש לי אפשרות להשיג את ה - E6750 בסביבות ה-600 ש"ח, אם זה המעבד איזה מפרט הייתם ממליצים?

לאחר שיטוט באתר וקריאת מפרטים קיבלתי חשק מחודש לשחק משחקים :), אז במידה ואני מעלה את התקציב בעוד 500 ש"ח מה המפרט המומלץ.

אנא עדכן את הכותרת והתקציב בהתאם!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים