עבור לתוכן

דעה על מארז - LEXA

Featured Replies

פורסם

מה אתם אומרים על המארז הזה מבחינת הכל ? (אם זה משנה אז ה BLACKLINE)

האם הוא מאורר טוב וגם שקט ?

פורסם

תעשה חיפוש, ישנם המון דיונים בנושא המארז הנ"ל.

פורסם

מארז טוב, נראה יפה ויש מספיק מקום.

3 מאווררי 120 שקטים

1 של 80 ממ לא כ"כ שקט, אפשר להעיף אותו וזהו (3 של 120 זה מספיק)

פורסם
  • מחבר

יש הבדל כלשהו בינו לבין הרגיל ?

כי באתר overclockersclub אז שני ביקורת של שניהם, ובסיכום של הדברים הטובים נגד הלא טובים בשני המארזים יש דברים שונים.

רציתי לדעת אם זה אותו הדבר, אותו המארז רק בגרסה שחורה, או שיש שינוים פנימים, במאוורים או כל דבר אחר ? (מה שסמתי לב בעצמי שב BLACKLINE לא מקבלים טיק נסיעה למארז ולא מקבלים חולצה)

ואם אני קונה מ TMS את ה BLACKLINE איך אני בוחר את הצבע ? כי יש 2 גרסאות: אחת עם LED אדום ואחד עם LED כחול.

ותראו המאוורר שבצד הוא מכניס אוויר, אבל הוא בלי פילטר, אז זה יהיה משנה אם אני אהפוך אותו כך שהוא יוציא אוויר ? ואז יהיה רק מאוורר אחד שיכניס אוויר (הקדמי) ?

כי פעם שמעתי על לחץ שיש בתוך המארז, יחס בין האוויר הנכנס ליוצא... יכולה להיות בעיה עם זה ?

ואיפה שיש פילטר למטה - אפשר לחבר אליו מאוורר ?

ושאלה כללית על איוורור מארז - לא יהיה עדיף לעשות שכל המארז יבנה ללא פתחים (כמעט אטום) ואז לסים רק מאווררים שפולטים אוויר, כך שכל האוויר החם יצא והמארז ישאר קריר, אז האם זה אפשרי וטוב, או שזה בכלל לא נכון ומארז חייב שיהיה אוויר נכנס ?

פורסם
שאלה כללית על איוורור מארז - לא יהיה עדיף לעשות שכל המארז יבנה ללא פתחים (כמעט אטום) ואז לסים רק מאווררים שפולטים אוויר, כך שכל האוויר החם יצא והמארז ישאר קריר, אז האם זה אפשרי וטוב, או שזה בכלל לא נכון ומארז חייב שיהיה אוויר נכנס ?

זה היה גרוע מכיוון שבגלל לחץ נמוך האוויר לא יוליך חום והחלקים יצברו חום ואוויר קר לא יכנס למארז

ואם אני קונה מ TMS את ה BLACKLINE איך אני בוחר את הצבע ? כי יש 2 גרסאות: אחת עם LED אדום ואחד עם LED כחול.

יש רק בצבא אדום

תראו המאוורר שבצד הוא מכניס אוויר, אבל הוא בלי פילטר, אז זה יהיה משנה אם אני אהפוך אותו כך שהוא יוציא אוויר ? ואז יהיה רק מאוורר אחד שיכניס אוויר (הקדמי) ?

הכרטיס מסך יחנק בגלל חוסר אוויר

ואיפה שיש פילטר למטה - אפשר לחבר אליו מאוורר ?

כן 80מ"מ

מה ששונה בין הבלקלינה לגרסה הרגילה זה שהבלקלינה שחור ובנוי מה ברזל

פורסם
  • מחבר

טוב תודה.

שאלה אחרונה: איזה מארז מאוורר יותר טוב - הלקסה הזה או ה GG 3D AURORA ?

ובלקסה, בצג של הטמפ' מה אומר ה SYS ? יענו כל המערכת, כל פנים המארז, או מה ?

פורסם
  • מחבר

שאלה אחרונה: איזה מארז מאוורר יותר טוב - הלקסה הזה או ה GG 3D AURORA ?

ובלקסה, בצג של הטמפ' מה אומר ה SYS ? יענו כל המערכת, כל פנים המארז, או מה ?

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

פורסם

הלקסה יותק טוב באוורור

אישית אני מציא לך להפוך את המאוורר האחורי כדי שיכניס אוויר ולקנות עוד מאוורר 80 מ"מ מלמתה כדי שיוציא אוויר

פורסם

אתה טועה.

בעיקרון, צריך להיות לחץ אוויר שלילי במארז בשביל קירור יעיל יותר.

כלומר- שיצא יותר אוויר ממה שנכנס.

אבל בלקסה זה בעייתי- חוץ מהחורים של המאווררים, אין פתחי אוורור, אז אין מאיפה שיכנס האוויר ש "חסר".

מצד אחד, אם המאוורר הצדי יכניס אויר- לא מספיק אוויר יצא

אם הוא יוציא אוויר- אין מאיפה שיכנס מספיק אוויר, ואז באמת יותר מדי חום ישאר במארז.

פורסם
  • מחבר

אתה טועה.

בעיקרון, צריך להיות לחץ אוויר שלילי במארז בשביל קירור יעיל יותר.

כלומר- שיצא יותר אוויר ממה שנכנס.

אבל בלקסה זה בעייתי- חוץ מהחורים של המאווררים, אין פתחי אוורור, אז אין מאיפה שיכנס האוויר ש "חסר".

מצד אחד, אם המאוורר הצדי יכניס אויר- לא מספיק אוויר יצא

אם הוא יוציא אוויר- אין מאיפה שיכנס מספיק אוויר, ואז באמת יותר מדי חום ישאר במארז.

אז פשוט להשאיר את זה כמו שזה זה.

סך הכל גם כשאני יעשה OC, אני לא מעלה שמשוגעים על קירור וצריכים שזה יהיה כמו קרח.

עכשיו עם המחשב הישן שלי, המעבד בדקתי אותו רק פעם אחת ומה אני רואה, זה על איזה 70 מעלות, ולא איכפת לי מזה וגם הכל עובד מצוין.

הבעיה במחשב חדש שאני אתחיל לדעוג יותר מדי לקירור, כל מעלה אני אתחיל לעשות בדיקות - זה סתם שטויות, לא צריך להשתגע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים